pustila me je, kaj naj storim???
pozdravljeni!
jaz imam pa en problem in bi rad kakšno Vaše mnenje, oz. kakšeno izkušnjo če je biu kdo v podobni situaciji. S punco sva bila skupaj več kot dve leti, in zadnje 3 mesece nama je šlo bol slabo. Nekega dne sem ji kot običajno vsaki dan povedal da jo ljubim in ona meni pa odgovorila da lepo od mene. Pričakoval sem malo bolši odgovor, zato sem jo vprašal če me ljubi. Odgovorila je da je skeptična glede najinega odnosa, od takrat naprej sem vedel da je nekaj narobe. Vsakič ko sva se videla in ko sem jo vprašal če me ljubi je rekla da ne ve, oz. da mora ugotovit. to se je vleklo 3 mesece. Pred tem sva se res mela zelo lepo, rada sva se mela, sva se ljubila, ona me je vedno stisnila me poljubila, skratka tako kot mora bit. Kar naenkrat pa potem zmeri bol slabo nama je šlo. Punca bo letos maturirala in ko so začeli tudi plesat za maturancki ples me je mene vprašala če bi plesal z njo in seveda sem ji rekel da z veseljem. Prejšni teden ko sva mela ravno tako plesne vaje, sva se po vajah malo pogovarjala o naju in sem hotel na vsak način pač zvedet če čuti še kaj do mene in če me ljubi. Povedal sem ji da ob kakršnem koli njenem odgovoru bom z njo do konca plesal in z njo šel na maturancki ples, in naj to ne bo ovira za naju. Po parih minutah mi je rekla da je za naju najbolje da greva narazen, oz. naj si vzamiva čas. Mene me je to zelo prizadelo, pričakoval sem tudi takšen odgovor, vendar sem bol mislil da lahko pa bo popustila in mi dala še kakšno možnost in da bi se spet mela rada. Jaz jo zelo močno ljubim in veliko čutim do nje in jo hočem spet nazaj. Ali je mogoče spet zapeljat punco, ki me je pred enim tednom zapustila? Ali je bolje da ji dam čas in se za vedno razidem z njo? Pač zelo si želim biti spet z njo in je nočem zapustit ker jo zelo močno ljubim. Prosil bi vas za kakšen nasvet glede tega. Kako naj jo spet zaprosim da bi spet postala moja punca? Ali imam sploh še kaj možnosti pri punci ki me je ravno kar zapustila? Še vedno pa imava stike, oz. vsake toliko časa si kakšen mesič pošljeva.
Razmišljal sem da bi jo povabil zvečer malo ven, recimo kakšen kino in po tem bi se spet malo z njo pogovoril in jo zaprosil za novo priložnost. Kaj se vam kaj zdi to moje mišljenje?
zelo bi bil vesel vaših odgovorov, če mi lahko na bilo kakšen način kako pomagate, in z vašimi nasveti pomagate osvojit to punco
že v naprej se vam za vaše odgovore lepo zahvaljujem.
Odgovor prehlajenemu prijatelju in močni ženski.
Ob branju teh verzov prijatelja se mi dozdeva, da nimamo celotne slike. Morda se prijatelj v treh letih ni nič naučil. Je bedak, ki ji še kar teži.
Vemo, da more moški ali ženska po nekaj dejanjih partnerja vedet kam pluje njuna veza.
Morda ga močna prijateljica s svojimi dejanji nenehno provocira. Ovija okrog prsta o tem ni bilo napisano nič. Če to dopušča je še več bedak.
Torej za konec. Prijateljica prenehaj s svojimi znaki, pa se bodo končali SMS-ji in ostale tegobe.
Bravo jaz, rešitelj čudnih odnosov:
Mahatma Gandhi
Smrk1, prve ljubezni so skoraj vedno tragedija 😀 potolaži se.
Najdi si dejavnost kot šport ali pač kar je tvoj hobi, pojdi ven s prijatelji, naredi kaj dobrega in koristnega pri sebi doma ali pri starših….
Pusti jo na miru. Ko se spomniš nanjo, jo zavestno spusti. Nobenega prijateljstva z njo ne potrebuješ, ne pošiljaj sms-ov, ne kliči, ne odgovarjaj na sms. Pusti jo oditi. To je še mlado dekle in je ugotovila, da ji ta veza ne ustreza, kar pa ne pomeni, da ti ne bi ustrezala katera druga.
Prva neuspešna ”ljubezen” je najbolj tragična, ker ne veš kako situacijo rešiti, tam kjer ni več kaj reševati. Kot mlad človek potrebuješ potrditev, to da si v paru, to da imaš nekoga pa je zaradi tega bolečina še dodatna. Vse bo ok. Srečno 😉
A veš kaj je najbolj zanimivo? To, da se zaveš koliko je nekaj vredno šele takrat ko to izgubiš.
Zanimivo je tudi to, da bolj kot pustiš nekaj in daješ občutek da se ti fučka, bolj obratna reakcija poteče.
Moj nasvet:
Pusti jo. Itak se bo zavedla, če je res kar si napisal, da si le fant brez katerega ne more živeti, ker sta pač doživela veliko lepih trenutkov skupaj. Če pa ne bo tako, no potem pa nimaš druge, kot da jo pustiš in greš dalje. Možno je pol, da ti ona začne jokat da hoče nazaj, ampak takrat boš ti verjetno že imel drugo.
Verjemi, sem bil v isti situaciji, mogoče celo še bolj pestri od tebe. In se je zgodilo točno to kar sem ti rekel, ko sem jo že skoraj odmislil je hotela nazaj. Pa je nisem vzel, ker imam samospoštovanje na nekem nivoju.
Seos,
pri kolegu je bilo enako. Dejansko ista zgodba. Punca je bila tik pred maturo in ocitno je ze gledala stanovanja po ljubljani.
Kolegice, ki bi se naj vpisale na isti fax so ji napolnile glavo s tem da fax je nov zacetek. Nov list v knjigi zivljenja in naj zazivi zdaj. Da tam so vsaj 55 odtenkov boljsi tipcki …
Kaj se je zgodilo?
Svoj odnos sta “zmrznila” oz. je bila neka odprta zveza …
Zenska ga je zacela cez kake pol leta bombandirati s sms posto ter klici. Vsaj je nora na njega (ocitno je po mnogoih spodrsljajih v Lj odkrila, da je njen cukr v domaci vasi 100x boljsi kot porivaci tam doli … ).
Ampak on jo ne ***** 5% …
Zdaj se on izzivlja nad njo 😛 jo zafrkava ter jo ima za to, da z njo ubija dolgcas in pokuri tiste tocke pri narocnini (telekom).
Torej. Pusti ji dihat … postani se boljsi. Naj te to pozivi in okrepi da bos se boljsih na vseh nivojih na katerih si aktiven.
Glej naprej … ce nisi 0 od 0 in ce to ni tvoja napaka potem se nimas kaj bati.
Cez nekaj casa te bo prosila na kolenih …
Pojdi na kakšni ples tam je veliko punc ki so same zato se uziraj za njim da boš videl res dekle ki ti bo všeč .
Nato pojdi do nje ter jo povabi na prvi ples steboj .
Vendar če bo punca zato se lepo zgovarjajta ter uzivajta na plesu .
Če pride bivša punca na ples sama potem plesalko probaj stisniti v objem .