Najdi forum

pust-policaj

Danes mi je 9-letni sin razkril,da bi želel biti za pusta policaj. Ali ima kdo kakšno idejo, kje za božjo voljo bi lahko dobila policijsko uniformo ? Orožja je posvod dovolj, samo uniforma, uniforma…
Vsem želim obilo zabave za pusta!
Pozdrav

Če poznaš kakega policaja, si sposodi uniformo in ti naj šivilja zašije. Ali pa izreži iz kake revije policaja in daj šivilji, blago se pa itak dobi v takih barvah. Ne vem kje bi se to pri nas lahko kupilo. V Avstriji bi po moje imeli, tam imajo vsako leto toliko kostumov za pusta, da je joj.
Lp, ina

oprosti, ampak ne zdi se mi ravno okusno, šemiti se v policaja. to je neke vrste žalitev, vsaj po moje. vem, da se folk šemi v vsemogoče poklice: medicinske sestre, dohtarje verjetno tudi v policaje, ampak ponavadi odrasli ljudje, ki morajo sami presojat kaj je prav in kaj ni. ampak da bi tako našemila otroka…hm, ne vem no. mislim da ni primerno.

Oj,

ravno danes sem vidla policijsko uniformo v btc-ju v Lj v hali A, spodaj v trgovini z maskami ( Magic shop). Cene ne vem, niti ne vem kakšne velikosti so. V kompletu so hlače, srajca in kapa. V glavnem pa se cene gibljejo okoli 6-7 tisoč sit.

Nokia

New Report

Close