Najdi forum

Punce:Resna zveza

A mi lahko prosm poveste, zakaj vedno tisti, ki si resnično želijo ljubezni in resne zveze, ostanejo sami in so prizadeti??? Punce skos jamrate, da ni nobenega fanta, ki bi bil nežen, ljubeč, čustven, romantičen, resen, pa da mu ne gre samo za sex….. pol pa ko pride, ga pa nočete…evo ga tu!!! No razložte mi to! Vedno se samo igrate z menoj in sm vam nekaka tolažilna igračka, ko pa ste zdrave, pa greste in me pustite :((((((((((((((

Sicer nisem zenska, pa ti bom poskusil vsaj delno odgovoriti (naj me prosim
dekleta dopolnijo in popravijo, ce bo treba).

Od tu naprej bom pisal svoja opazanja (ki so lahko pravilna ali pa tudi ne):

1. Nic nisi napisal, koliko si star – na to, kako se zenske obnasajo, starost
(zrelost, ki je povezana tudi z njihovimi izkusnjami), se kako vpliva – realno
ne mores pricakovati zrelega, ” resnega ” obnasanja v enaki meri od npr.
19 ali 29-letnice.

2. Glede zenskega “jamranja”, kako ni ljubecih, odgovornih, resnih…. fantov,
se precej strinjam s tabo (kot moski pac) – tu mislim, da je “catch” v tem,
da zenske prej in veckrat opazijo tipe, ki so bolj nastopaski, glasnejsi, v
centru pozornosti in podlezejo njihovim carom, pa veckrat kasneje ugoto-
vijo, da so ti isti tipi hkrati lahko egoisti, lenuhi, babjeki in se kaj – torej
punce velikokrat ne znajo presoditi moskega se drugace, kot po zunan-
jih znakih (s teč nocem reci, da je pri moskih kaj drugace !).

3. Torej – zakaj punc vecinoma “drugacni” (beri – taki, kot si ti) ne privlacijo ?
Odgovor – Ker so premalo opazni.

4. Zenske in custvenost – iz osebnih izkusenj ti lahko povem, da se vecina
zensk, ce jim prehitro pokazes vsa svoja custva, pricakovanja resne zveze –
takega moskega ustrasi in – zbezi (zakaj, naj pa one same povejo).

5. Pravis, da te punce “izkoriscajo” ? Verjamem, da se kdaj res tako pocutis.
Vsekakor od njih ni lepo, da tvoja pricakovanja in upe spodbujajo s tem,
da grejo na tvojo ramo jokat, ti pa ze avtomatsko mislis, kako te zaradi
tega ljubijo – vendar, zakaj pa jim pustis ? Ne dovoljuj tega vec brezpogojno,
bodi sicer se vedno tak, kot v notranjosti si, vendar se ne razprodajaj.

Upam, da sem ti napisal kaj koristnega.

Se popolnoma strinjam! Sicer pa, tale tema je večna , a ne? Pričakujem, da se bo kmalu oglasila katera, ki bo napisala da vse že niso take, naj ne dajemo vseh v isti koš, samo…. izkušnje pač… te govorijo drugače in čisto v prid temu kar si napisal…

Mogoče zato, ker se potem takšnega ustrašimo. In ker bi bilo preveč resnično, da bi takšen moški res obstajal…

majči

No, seveda, izkusnje pac govorijo tako, vendar predlagam, da se debata
razvija dalje pac v konstruktivni smeri – torej, zakaj je tako in pa, kako naj
se “good guys” pokazejo v pravi luci, da bodo vendarle bolj zanimivi in opazni.
Sicer bomo res premlevali ze velikokrat povedano.

Majči, hvala, vidim, da sem vsaj v eni točki vsaj približno zadel.

Tko kot je reku aligator, bot tak kot si, nezen pa to, navznoter, sam tega ne zlo dolg pokazat. Pravilo je skor, da bl k ti dol visi zanjo rajs te ma. Tko da ne bit vedno ustrezljiv. Tle je glavna napaka. One majo rajs take, k jih mal bl “jebejo”, ker se jim fajn zdi, ce tko mal trpijo pa to. Pac zenske. Hocm ti sma rect, bot mal bl prasec,saj v zacetko, pol res cez cas pa pokaz postopoma kaksen si.

Menim, da so tisti dobri fantje povečini prestrašeni imeti kakšno razmerje in jih to oddaljuje od “frajerjev”, ki so za nas, dekleta, venomer idealni…

Meni je najpomembneje, da mi fant zna pokazat da me ima rad in me spoštuje. Sem imela kar nekaj tipov, ki so bili pravi frajerji, in so mislili, da je čisto dovolj, da so lepi imajo dobro postavo in se za njimi meče kup žensk. Samo taki so mi bili zanimivi max. kakšen mesec – prvi dnevi slepe zaljubljenosti. Pa kaj češ delat s tipom, ki ti sploh ne zna pokazat svojih čustev. Ali pa da bi se jaz morala delati čisto nedostopna, da bi mu postala malo bolj zanimiva – ni šans!
Zame namreč ni lepšega kot to, da lahko ljubljenemu fantu povem da ga imam rada, in seveda, da to slišim iz njegovih ust. Vsak dan – nikoli ni preveč in tudi meni ni tega težko povedati. Da ne govorim o toplih objemih, poljubih in šepetanjih.

Ljudje smo si različni,

Sanja

Meni je najpomembnejše, da je moški čustven, nežen in, da pokaže svoja čustva in nežnost. Tisti “čudni frajerji” so bili samo naša kaprica najstniških dni. Za življenje pa potrebujemo ženske ob sebi nekaj povsem drugega kot pa tipe, ki bi se šli:kdo bo koga!!!!

Tukej bi pa rada dodala svoje mnenje. Osebno ne padam na hotshot frajerje, ker mi to, da se tip dela, da nekaj je, pa da se nosi, da je center pozornosti, še zdeleč ne potegne. Že mogoče, da so taki bolj opazni, sam se jih tud hitro spregleda, in če je to vse, kar znajo in majo za pokazat, vse ostalo pa se skriva za eno močno fasado, pol hvala lepa. Mislim, da lohk rečem, da nisem edina, k tko misli. Provzaprov bi lohk rekla, da padam na take, kot je Gregy 🙂 In če bi mi tip priznal svoja čustva, pa če bi bla jst tud za to, pol se ga mislim da ne bi ustrašla,ampak bi bla vesela, da se mi je odprl pa priznal, za kaj se gre.

Aligator, ti si napisal, da “realno ne mores pricakovati zrelega, ” resnega ” obnasanja v enaki meri od npr. 19 ali 29-letnice.” Se strinjam, sam v isti meri pa to velja tud za tipe. Včasih se mi celo zdi, da če primerjaš žensko in tipa iste starosti, da so ženske včasih bolj zrele, pa brez zamere.

Majči je napisala “In ker bi bilo preveč resnično, da bi takšen moški res obstajal…” Mislim, da taki tipi obstajajo, mogoč jih je treba mal bolj iskat, alpa sam preveč popredalčkamo takoj in jim niti ne damo šanse, da bi se izkazali v svoji pravi luči.

Simon, sorry, ampak za moje mnenje si čist mim udaru.

Sanja, s tabo se pa čist strinjam.

čisto povsem se strinjam s tino!a si ti -Gregy in ostali moški mogoče že razmislili o tem , da niste edini ,ki tako čutite! Tudi jaz imam tak problem kot Gregy pa sem ženska! In kaj naj naredim-tako zelo si želim resne zveze, to da bi se ob meni vsako jutro zbudil nekdo , ki bi ga imela rada…..-pa nič od tega!Kako pa lahko meni pomagate???

Lp; D

ja, sigurno imate tudi punce podobne probleme. kak naj ti pomagamo? hm… da se spoznamo….. 🙂

Gregy, isti problem mam… Kadarkoli bi rada imela resnega tipa, dobim čisto nasprotje…enga frajerja, ki misli da s tem ko igra mačota je najbolši in da mu bom padala pod kolena…Ker pa se ful hitro navežem na osebo sem potem razočarana nad njim…Včasih se mi zdi kot da na svetu sploh ni več resnih tipov…Ali jih pa jst ne opazim!?!? Ampak tolaži me to da, “za vsakega raste rož’ca, sam najti jo moreš”…Tko da ne obupaj, enkrat boš že našel sorodno dušo…in ta bo vredna tvoje ljubezni, nežnosti, čustvenosti ipd.

Zelo lepo si tole napisala. Vesel bi bil če se mi oglasiš na e-mail: [email protected], rad bi se kaj s tabo privat pogovoril. Lep pozdrav!

Ojla!

Tako jaz mislim o tejle zadevi….
Z eno besedo dragi moji to je pac zivlenje..Ni vse lepo..Ljudje smo razlicni,eno so taki drugi drugacni…smola je le ta da ponavadi dobri fantje naletijo na hmmm kontra deklete bom rekla..prav tako je tudi obratno.
Ni tukaj pravila da so v vecini fantje tisti,ki so ponavadi razocarani ali pa dekleta..mislim da je odstotek isti..le da imamo v sebi svoja prepricanja ki se jih hudicevo oklepamo in jih posplosujemo v resnici pa je malce drugace.,zato
je potrebno odpreti oci in malo spregovoriti o tezavah.Tako.vidimo da nismo edini in predvsem da nismo sami..to ste potrdili tudi d , papilon,…. Lahko pa nekaj recem,kar semtudi sama izkusila, zivljenje in usoda sta ti nekaj namenila…in brez hitenja prevelikega trudenja ti pokloni tisto,kar ti je nemenila prej ali slej..verjemite..Veliko srece!!Predvsem glavo gor kajti vsaka izkusnja pa naj bo se tako boleca pride prav v zivljenju.. in se brez pomena ne zgodi..Bye

Verjetno jih ne opaziš.

ja za enega vem da osbtaja!!! Vprašanje je le še, koliko časa bo obstajal..pa ne v smislu, da bi spremenil svojo notranjost…pač pa tako kot je danes moderno

No vsaj eno dekle, ki je vredno solz….hvala lola:*

Piši mi in si pomagajma…mogoče celo spoznama…beseda ni konj…prijatelj več pa tudi ne:)) hvala za dogovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close