Najdi forum

Dobro jutro!

Pa sej se ni za sekirat, saj veš kako gre tisto: “V majhnih flaškah je strup”.

Lep dan in še lepši konec tedna!

Pepelka

Pepelka: Pol pa te nekdo zabije pa reče: …Ja strup je v malih flaškah, drek za analizo pa tud! :))))

Sašo: Hudo dobra pesmca, je dost podobno šprahi ki jo hovorijo v Hourici in okolici 😉

Ma ke se spraute ukup Allegra, Sašo inu Liftmaster, poj je pa žurka ;)))

Sem upala, da se ne bo noben spomnil tega, pa sem se malo uštela.
Ma kaj hočmo. Dejmo rečt takole: “Velikost ni pomembna”. Kaj praviš?!

LP Pepelka

Če se prav spomnim, je ta pesmica bila predstavljena na festivalu “Rijova nota” skupaj s še drugimi popevkami v tem narečju. Si bil?
Jaz sem bila več kot prijetno presenečena. Dejansko so bile trebušne mišice obremenjene.
Tele “Na dvorišći” se ne spomnim prav dobro, samo mi je naslov rahlo sumljiv, ker pravi (čistokrvni) Brkinci bi rekli “na borjaće”. Ta zadnji e se bere kot nekaj med e in i. Tisti raztegnjeni vokal, ki ga tako rad uporablja tudi Ciril Zlobec. Ali pa Boris Kobal, ko ga imitira.
Jaz avtorja/ev teh pesmic ne poznam, mi je pa prijateljica, ki jih pozna povedala, da so Bistrčani, kar pa je lahko razlog za kakšne drobne napakice.
Med drugim tudi to, da imajo biki velike, ker jih nimajo. Najbrž ni nikoli videl bika v akciji oz. mogoče sklepal po konjih/žrebcih.

No, ampak to ni kritika. Besdila pesmic iz te Brkinske popevke so genialna in zelo, zelo duhovita. Mislim, da jih kolegica ima in če jih bom dobila, vam bom tudi jaz kakšno napisala.

Na Ig-u so fejst fantje – lastne izkusnje, ampak mislim da so tud deklice o.k., pa se fina narava, zrak…

Allegra, česa biki nimajo?

Biki nimajo velikih lulčkov. Veliko/ majhno je relativna stvar, vem. V primerjavi s konji imajo bolj majhne.

OK, je že vredu. Jaz sem razumela kot, da “lulčkov” sploh nimajo, pa mi ni šlo skup. Drugač pa, al od bika, al pa od žrebeta je večji od naših dvonogih žrebčkov. Pa sej se ne bomo primerjal z živalmi, bodmo vesele za to kar imamo, a ne?! Bistvo je, da vejo kaj z njim počet, lahko je 1 m dolg, če ne ve kaj bi z njim (čeprav v tem primeru bi bilo to opravičeno). No sej zastopiš bistvo, kaj hočem povedat. Sem že čist out, komi čakam, da odklenka 3, pa grem kuči pjevajuči.

Lepo se imej, Pepelka

Ma inu ha tikou zažhgemo da se kr odspred in oduzad blišći 😉

V primerjavi z oslovskim al pa delfinovim je konjski ali bikov mala šala :)))))

Mah jaz sem dolgo časa to govoril pol so me pa v vojski tako zabili. Lhako še dodam: Velikost ni pomembna, ampak tehnika. Potem se pa najde en, ki reče, spet en z malim i sportskim ;)) and the paradox continues.

Ma smo se hecal ne :)))

He he he, tukaj je pa potrebna že domišljija, ampak gre…

Seveda se strinjam s tem, kar praviš. Velikost (moških) lulčkov ni tako zelo pomembna in moški svet se velikokrat obremenjuje brez potrebe.

Kar sem prej govorila je bilo nekaj drugega. Fora je v tem, da tisto, kar sem jaz videla pri našem bikcu, je bilo nekaj tankega (kakšen cm do dva premera), kar je v primerjavi z moškim povprečjem malo.
Kaj pa, če je naš bik imel “undersize”? Ne vem.

A, se vam ne zdi, da že nakladamo 100/h, pa še zašli smo od prvotne teme, da je kej?!

VROČE:
Da se vrnemo nazaj, naj povem, da so odprli nove linije avtobusov, ki peljejo vsako sekundo, od vsepovsod, do kamorkoli, kjer so (smo) doma fajn punce. Rezervacija sedeža zaenkrat ni potrebna. Have a nice trip, boys.

Ajdi bok!

Bo treba začet v knjižnico hodit 🙂

Oj!
Res je, borjaće, samo je “dodano” na dvorišći zato, da lažje ujamejo nekatere rime, ki temu sledijo. Glede debeline in dolžine, pa je mislil na jajčine.
Res je, fantje so iz Bistrce in nikakor niso “čistokvni”, so pa čistokrvni zajebanti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close