Najdi forum

Lep pozdrav vsem.
Na vas se obračam,ker imam majhen problem in dejansko ne vem kaj narediti.

In sicer,pred časom sem spoznal,punco z majhnim otrokom,ker mi otrok ni ovira,sem si rekel,da bom probal in sem. Punca je bila na začetku,zelo nedostopna zaradi otroka,kar povsem razumem,ampak sem ji dokazal nasprotno in sem otroka sprejel kot svojega in otrok mene.
Med nami se je razvila,nekakšna posebna vez,bilo je vse super,dokler ni prišlo do socialne in skakanja v zelje bivšega fanta.
Povedla mi je zgodbo o bivšem in njujinem odnosu.
Razložil sem ji, da vem v kaj sem se spustil in vem,da mora biti v stiku z očetom otroka,kar me seveda niti malo ni motilo.
Ampak postajalo je vedno bolj neprijetno,njen fant je namreč profi v sukanju jezika in manipoliranja,za otroka dejansko nikoli ni poskrbel ali mu kaj nudil. No in nastale so prve resne težave, pripravil jo je tako daleč,da je pričela razmišljat ali je dejansko ona z mano lahko “družina”in kaj je sploh tisto kaj ona hoče,jasno ji je povedal,da se on nebo spremenil,in da otrok tu ni glavni razlog,ampak da hoče njo nazaj.( za otroka mu dol visi,kaj je večkrat tudi dokazal,npr. Vikend katerega bi ga moral imet,je raje šel s svojo punco na morje,vedno kakšni izgovori da nima časa itd.) In ja,njujin odnos je bil takšen,da jo je zapustil ko je zanosila,zraven nje,je imel vedno več drugih,ampak en čas se ga je držala,zaradi otroka.
No in sedaj je ponovno na takšni poti,da razmišlja, da bi se vrnila, samo zaradi tega, da mu nebi rabila vsakih 14dni za vikend pustit otroka(pravi da ona nebi zdržala 2 dni brez njega),čeprav ji je vseeno kaj se bo med njima dogajalo. Pred menoj sta poizkušala že nekaj krat,ampak je zmeraj bilo isto.

Sedaj me zanima,kaj lahko v takšnem primeru naredim? otroka in njo imam zelo rad, kar tudi sama vidi.

New Report

Close