Punca z ljubljanske trole št. 1 (Mestni log – Vižmarje)
Danes sva se okrog 14:30 na busu v LJ spogledovala, vstopila si nekje pri Stari cerkvi na bus št. 1 v smeri proti Vižmarjam, izstopila pa na postajališču Podgora. Zunaj si se mi še lepo nasmehnila. Imaš pa lepe rjave lase in oči (no zdi se mi, da so rjave, hihi) 🙂 Js sem izstopil na naslednji postaji in tekel nazaj, toda ni te bilo nikjer več. Vem da ni veliko možnosti, da se bova še kdaj srečala, toda izgubiti nimam kaj in kdove, morda tudi ti to bereš in se prepoznaš v napisanem, pa morda po tej poti prideva v stik. Vedi, da že cel dan premišljujem o tem dogodku in tebi. Vem tudi da boste mnogi rekli, da sem pojava ker grem to pisat na forum, toda kot sem napisal, nimam kaj izgubiti.
Težka bo, zelo težka. Naslednji teden ob tej uri šele končam s službo, poleg tega nisem iz Ljubljane in grem v prestolnico le, kadar je to potrebno. Vseeno hvala za predlog. Js upam da ona naleti na to temo, na ta forum. Se sprašujem, če tudi ona sedaj premišljuje o meni. V moji glavi je hud nemir. 🙂 Sem jaz zamočil? Je ona zamočila? Sva oba zamočila? Nama ni bilo namenjeno? Se bova še kdaj srečala? Tako je to.
Novica se širi. 🙂
Od mnogih (včeraj od bratove punce) sem slišal komentarje v stilu “priložnost zamujena, ne vrne se nobena”. A kam pes taco moli se je pokažalo šele, ko je ona bila že zunaj in je avtobus že speljal. Z drugimi besedami, ona se mi je od zunaj nasmehnila, ne pa ko je še bila v busu. Vse do tistega trenutka nisem vedel, kako naj si razlagam njeno spogledovanje.
Ja, imel sem jajca se javno izpostavit, toda tega dekleta kot kaže ne bom našel…
mogoče bi se ti pa javila, če bi vse naredil brez nekega medijskega pompa. nekateri pač niso za javno… pa raje pustil tisto sporočilo na postaji. mogoče se boji, da bi, če bi se ti javila, to takoj zvohali mediji in bi bila še ona v javnosti. kako pa prenašaš tiste slabe komentarje v smislu, zalezovalec ipd. ja ni kaj, fant, dober si, imaš jajca.
Mnogi so enakega mnenja. Da bi moral samo dati obvestilo na postajališče in tukaj končati, sem pomislil potem ko je bilo prepozno. Deloval sem kot sem čutil (da to ni bilo v redu, se je izkazalo kasneje), nisem si mislil da bo iz tega nastal tak pomp. Tudi ga nisem namerno naredil, temveč so mediji zgrabili in naredili cirkus.