Najdi forum

Punca me je zapustila kaj zdaj???

Verjetno te ima še rada, ker sta bila toliko časa skupaj – je nemogoče nekoga kar skenslat brez čustev – ne ljubi te več na tak način, da bi med vama bila prihodnost. Torej noče več prihodnosti s tabo, najbolje da se kar sprijazniš in jo skenslaš iz svojega življenja. Ne izgubi ponosa s tem, da se mečeš za njo.

Ne hodi na pijačo z njo, skenslaj njeno cifro, ne odgovrjaj ji na sms-je in na klice.

Če nosi prstan še pomeni, da si uganil njen okus in da ji je prstan zelo všeč, a te kljub temu noče več imet za fanta.

Naj dodam, da ko sva se dobila za vikend, še z enim prijateljem ter njegovo punco. Takoj ko sem jo srečal, sem jo videl kot popolno dekle, enostavno sem si želel njene biližine. Zaljubil sem se znova, veste kakšne občutek sem imel, ko si nisem upal k njej, pa res sem si želel. A poglej ga zlomka, ona je sama k meni prišla oz. v mojo bližino. Sedla je v naročje, se igrala, pogrel sem jo ko je jo zeblo, tudi poljubila sva se… Mene je šokiralo.. No po dveh dneh zatišja mi je poslala, da ne bom mislil, da je tisto bila šansa… ampak delovalo mi je kot, da pogreša mojo bližino??!
Ali ji lahko verjamem, ali še vedno ne ve kje je? Res pa je da naj bi imela simpatijo… zelo daleč od doma..

Sedaj itak ne rinem več vanjo, pač živim dalje oz. čakam, kdaj bo želela spet stik, a bojim se, da bo meni spet zmešala glavo!! 🙁

Tudi sam sem bil v podobnem položaju, sicer nisva bila tako dolgo skupaj, samo res sem bil zaljubljen. In sva pač nehala, niti ne vem točno zakaj, nekaj podobnega je moralo biti. Par dni nisem jedel, nisem spal, hodil sem okrog kot zombi. In sva se dobila, ter bila spet skupaj. Ni bilo lepšega kot to. In potem spet narazen, … In je trajalo, po mojem kakšno leto, kot mačka z mišjo sva se igrala. Vmes sem imel par avanturic, ampak samo čakal sem, da mi namigne in bi zanjo spustil vse. No, potem sem spoznal eno luštno punco, sva resno začela. V vmesnem času sem se sicer dobil parkrat z bivšo, samo nič ni bilo, čeprav je bilo večkrat očitno, da si želi. No, po kakšnem mesecu veze z novo sem tudi bivši povedal za njo. Mi je kasneje rekla, da je tako še noben ni prizadel. Še kasneje sem zvedel, da je bila po tem precej časa sama. Tega bo počasi že 13 let, jaz sem noro srečen s to punco, zaradi katere sem se odločil končati to igro mačke z mišjo in prav danes imava 2 obletnico poroke, najina hčerkica pa bo čez par dni stara 4 mesece. No, saj bivša ima tudi že 2 otroka, predvidevam in upam da je srečna.

Skratka, čeprav se ti zdaj zdi, da se ti je porušil svet, da takšne ne boš našel nikoli več, nikoli ne veš, kdo te čaka za vogalom. Če boš, tako kot nekaj časa jaz, samo čakal, da ti bivša namigne in boš skočil kot kuža, se prav lahko zgodi, da boš zamudil priložnost s svojo bodočo ženo :). Jaz sem srečen, da je nisem.

lep pozdrav.

imam punco ki sva skupaj že eno leto in pol in med tem časom je ona imela enega drugega in mi je rekla da ga je samo tak rečen zajebavala in ok reku sm nej izbere mene al njega izbrala je mene in zdej ud takrt se midva skoz kregava in nikakor nemoreva uredit zveze. res da jo imam najraje ampak nevem velikokrat sva med kreganjem šla narazen ampak potem mi je rekla da bi bila skupaj in zdej nevem kako to uštimam da se nebi kregala velikrat sva ze rekla da se nebova ampak ona postane takoj žiučna in pol nenajde drugega kot da reče konc je čez dve ure pa spet vse uredu ko se umiri in zdej res nevem kako to poštimat?

Če sta dva združena v ljubezni, še vedno nista eno. In nikoli ne bosta. Vsak funkcionira zase, vsak mora najprej osrečiti sebe, da lahko osrečuje druge. To, da nekdo (moški ali ženska) v vezi začuti, da to ni to, pa čeprav ta TO ne moreš z besedami opisati, je zadosten razlog za razhod. Tudi če imaš nekoga rad, če nekoga ljubiš, ni rečeno, da moraš s to osebo biti, živeti zanjo, ji nuditi VSE, ker ta vse ni dovolj. Vse ne obstaja, ker če eden od partnerjev ni srečen, potem oba nista srečna in niti morebitna družinica ni srečna.

Večkrat pa je tako, da se nam na prvi pogled zazdi, da brez nekoga ne moremo živet, dihati, jesti, spati, kaj šele biti srečni. Včasih pa se po nekaj dneh odsotnosti te osebe, ko sebe razbremenimo vsega tega truda in razmišljanja o tem kaj bomo za nekoga naredili, kaj mu bomo dali, kako mu bomo usregli, ugotovimo, da je najlepše kar se nam je lahko zgodilo to, da čas lahko spet posvetimo sebi in svojim željam in potrebam.

Glede “znakov” pa takole. Kar se vam zdi znamenje, ki nakazuje na to, da obstaja možnost za nadaljevanje zveze, je drugemu partnerju popolnima vsakdanje, nepomembno. In če znamenja iščeš, jih boš vedno tudi našel, pa čeprav so to v resnici zgolj naključja.

Fantje včasih se je treba posvetiti sebi. Če ne boste odlašali do jutri, bo svet že danes lepši.

v bistvu ma drugega ampak ti ne pove.
verjemi mi da pa uživa da skačeš kot psiček okoli nje 😉

Zapustil me je dolgoletni partner.Po dolgih razhajanjih in ponovnih vračanjih me je sedaj zapustil partner kar brez besed,brez pogovora in zavit v molk.Na moje sms-se ne odgovarja.Nekak bom prebolela, delno sem kriva sama problem pa je v tem,ker je tukaj tudi otrok za katerega pa se on po 2 mesecih še ni izjasnil ali bo kljub razpadu zveze skrbel zanj.Moram povedati,da sem poročena otrok pa je od tega,ki me je zapustil.Ne želim si obtoževanj vem,da ni lepo ampak zgodilo se je,da sem imela ljubimca raje kot moža.Vsega skupaj se je verjetno naveličal ,kar tudi sprejemam vprašam pa vas ali lahko človek pozabi kljub temu,odgovornost do otroka?Ali ima on pravico to storiti?Vso breme za otroka je prepustil meni.

Poj v gostilno na Pir.

Ne filozofiraj preveč.Na dveh stolih se ne da sedet, tudi taktiziranje lahko ne pripelje do želenega rezultata in se takšnim kot si ti lahko hitro zgodi, da ostanejo brez obeh “partnerjev”.
Se pa tukaj postavlja vprašanje čemu, v čigavo korist ti tukaj taktiziraš, svojo ali otrokovo? Človeka ne moreš prisilit, da ostane v zvezi z nekom, če tega noče. Niti če imaš njegovega otroka. Lahko pa ga prisiliš, da skrbi za otroka. Če ni jasno ali je otrok njegov ali od tvojega “moža”, kar naj bi uradno avtomatično bil v zakonu, ga pač toži za starševstvo in ko bo to dokazano, bo to avtomatično povleklo za sabo tudi njegove starševske obveznosti. Materialne predvsem. Ne bo pa to pomenilo, da ti bo še naprej grel posteljo, kar bi ti očitno rada v tem primeru.
Ni mi niti najbolj jasno niti, kaj misliš s tem, da si poročena. Poročena z enim, za partnerja imaš pa drugega? Ve tvoj “mož”, da imaš otroka z drugim? Ali čakaš, kaj bo dejal ta drugi, do takrat pa bo otrok podtaknjen možu?
Grde igrice se igraš tukaj. Na račun svojega otroka.

joj kakšno popotnico si dala svojemu otroku.vesel sem ,da nisem Bog ,da bi ti moral mogoče nekoč soditi.Če boš še naprej tako egoistična te ne čaka v življenju nič dobrega.

Pozdravljeni,

jst mam tud problem k ne vem kako rešt.S punco sva skoraj 4 leta skupaj.Cel čas je blo vse idealno lepše zveze si ne morem predstavljat, vse sav počela skupaj. Odkar je ona začela delati na šoli in še to bo delala samo eno leto do decembra, se je začelo nekaaj spreminjat.Nej povem da sem jst začel delat pri njenem očetu in tud to je takrat na nek način ona zrihtala. No enkrat mi pove da ji je en učitelj ušeč ampak da je itak zaseden in da si ona samo nekaj domišla. Me je prizadel ampak sem sprejel in sva nekak šla naprej. Od takrat se skoraj vsak mesec ponovi tako da začne da več ne ve kaj bi rada in me sprašuje kaj bi jst in tko naprej. Takrat sva oba užaljena dan 2 potem pa spet vse super in tako že pol leta.Nej še povem da je bilo čez poletje ko ni bilo šole vse super zakon zveza. No potem se je zopet začelo da ne ve kaj bi da sva različna in tko. Pravi da se ne more vsem razdajat da ji v šoli ni za delat ampak da ne more kar pustit. Vem da me ne vara ker je res u redu punca in bi zanjo naredu domala vse. Res je tudi da je vadička neke vadbe tako da se itak zadnje čase bolj malo vidiva. Pravi da se meni ne more posvečat jst pa itak ne rabim dosti objem poljub in to je to.Mogoče se res preveč vsiljujem kadar se njej ne da in bi enostavno počivala.No zadnji teden je pa res kriza jst se tako še nism počutil tud ko mi je babica umrla. Pravi da bi rada bila mal sama s sabo inda me ima rada veendar ne tako kot je blo. Mene je strah da se to vse konča in ne vem kaj naj?!Ker če izgubim njo izgubim vse od službe dalje ampak to je meni malo mar, ona pa pravi da naj še ne grem ker kaj bodo starši rekli ?!! Rad bi da bi bilo spet vse u redu samo res ne vem več kaj naj? če ma kdo pameten predlog lepo prosim!

Lp

Pozdravljeni…vem da mi ne morete kaj dosti pomagat ma sem zelo obupana mislila sem da bo vedno lazje pa je vsak dan tezje…
in sicer fant me je pustu cca 12 dni nazaj preko telefona…in sicer mi je napisal da neve vec kako naprej da se nismo vidli 2 tedna in me se vedno ne pogresa nevem kako dosti…malo sva si pisala in nato je prasal kje sem? da me pride malo potolazit ko je prisel me je prijel za roke me objel in rekel da je njemu tudi hudo(jokal je) da me ima rad vednar ne cuti do mene skoraj vec nic…naj dodam pri njemu sem pozabila kartico in denar ki ga ima na zelo vidnem mestu na nocni omarici ni mi prinesel, prinesel mi je oblacila ki jih nisem oblekla cca4mesece in so blia na dnu pod njegovimi oblacili v omari…nato mi je cez pol urce ko je odsel napisal sm pozabu prinesti kartico in denar…kaj pravite vi je to naredil zanalasc ali je bilo zgolj nakljucje???pa se nekaj na to sporocilo da mi je pozabu prinest sem mu odgovorila da ko se pomiri naj me poklice da se zmenimo kdaj se bova dobila da mi vrne stvari uprasala sem ga tudi ce lahko ostanemo v stikih?..ce mogoce ve ce je mozno da se custva vrnejo? odgovoriv mi je lahko ostanemo v stikih…ja(kaj menite vi da ta ja pomeni da je mislil da se custva lahko vrnejo?…je mozno da cepraj je razmisljal ze prej na to pa mi je vseeno dal konec, da zdaj ko se ne vidiva in nisva skupaj razmislja drugace da me pogresa pa noce naredit se ene napake???jaz mislim da mu je hudo saj cene bi me ze klical da se je pomiril in mi prinesel stvari
prosim pomagajte mi sem popolnoma zgubljena zalostna po pravici povedano osamljena ostala sem sama (brez prijateljev ki ko imas tezave ni nobenega 🙁 ) ko sem bila z njim mi je bilo zivljenje kot v pravlici popolno nama je bilo prosim za pomoc

imam sledeči problem…punca s katero sva bila skupaj dobro leto me je pustila ces da ima premalo svobode. imela sva se najlepse, ves cas sva si govorila kako se imava rada, klicala sva se non stop in obnasala sva se kot da sva ves cas sveze zaljubljena. Zadnjih par dni pa se je vse porusilo in vceraj mi je napisala poslovilno pismo, me poklicala in vse obrazlozila. ko je to govorila je jokala in vedel sem da ji je hudo. ker sva sosolca in je rekla ce lahko se malo igrava, da nebodo naju pol sosolci cudno gledali sem se strinjal. danes greva tudi na onerepublic, ker imava karte, ki sem jih kupil za najino obletnico. zelo rad bi jo nazaj, a nekako ne pusti. hoce da sva najbolsa prijatelja, lahko sexava, samo noce biti vec par. jaz pa sem zelo custven clovek in rabim blizino. vedno sva si znala pomagati in zivljenje je bilo 100x lazje ko je bila ob meni. nazadnje ko sva se videla sva se tudi poljubila, a vedel sem da bo slej kot prej napisala da je konec. ali mislite da jo lahko kako dobim nazaj? rad bi, da bi jo lahko spet klical “moja” in jo drzal za roke ter objel ko bi rabil objem..nevem zakaj to dela in nic nisem jezen nanjo, nisva skregana in res si jo zelim nazaj. ne pritiskam nanjo in upam da mi uspe. ali imate kak nasvet?

prva največja napaka ki jo počneš, je da razmišljaš. preveč razmišljaš.
ti moraš sedaj, njeno telefonsko izbrisat iz mobija. stvari vajine pusti pri miru. nevem al si zaposlen al kaj si. al student. če imaš čas, če si študent, si vzami 1 mesec, za orng nori trening MMA, boks. delaj vaje za moč, vse karje moško. idi ven z frendi. povabi kakšno njeno kolegico ven na zmenek. NIČ SE TRUDIT ZA NJO.
ona bi sedaj rada po 6 letih videla, česi še borec al nisi. al si njej kuza, ker pol ve da cez 20 let s tebo jne bo več zanimvo, ker si pič.ka. ja?ona rabi akcijo.
na hitro si umisli hobije, ki ti bod odvignili moški hormon. streljanje z pištolo, MMA, boxing, neki kar bos resno treniral. ne šparaj telesa. idi tečt, na utezi, pelise na morje z kako dobro bejbo, položi kako fračo. najbolje kakšno njeno frendico. vseeno če je lusna ali ni. sam da jo nasadiš, to je bistvo. poveš da nista več skupi, da se je neki zmislevala in sitnarila skoz.
če si zaposlen če is lahko vzames fraj is vzami 1 teden. idi na morje za 1 teden. lepo iti tečet daleč. foraj e da je to preveč čustev, da bi jih ena oseba lahko procesirala v tako kratkem času.
NIČ SE TRUDIT ZA NJO. KO JO J.EBE!!!!! ni edina. bab je kok češ. pozabi čustva, bodi dec.
vsa jenkrat v laifu. če mas keš si idi kupit avto, en jebački. prodaj to kar imas sedaj, če je kaki familjarni avto pa kupi bmw3 coupe. neki jebač,kega. obnašaj se odraslo.
tako kto da nje sploh ni. pri tem pomaga jeza. BODI JEZEN GGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
če te pokliče, ne dvigneš telefona. GRRRRRRRRRRRRR
če kaj hoč od tebe ve kje si doma. če te bo hotela nazaj bo moral bit fejst ponizna pra.ica. fesjt ponizna in usluzna. pa še kako kolegico pripeljat za sex poleg, da si ji sploh oprsotil kot v tolažbo. JA ??!!! JEZNO !!!! KO ANDRE ARLOVKSKI!!!!!!! GGGGGGGGGRRRRRRRR
MARŠ BABA ZANIKRNA. goni se s kom če češ. sv.inja!!

Igor13 je to mogoce malo na trdo (po mosko ne, povedu), ampak bo kr drzalo. Punca se te je navelicala in do tebe ne cuti vec tistega kar bi morala. Najbolj mi je smesno kako razmisljate kako vam je bilo prej skupaj lepo in popolno, ne razumete pa, da ste samo vi cutili tako in ne tudi punce (vsaj zadnje 2 leti ne, ker taksne odlocitve ne pridejo iz jasnega). Se manj pa mi je jasno, da ste se pripravljeni tako ponizat, prosjacit in pohodit se tisto malo dostojanstva, ki vam ga je ostalo. Zapri se v sobo pa se joci ko pi**a ce je treba, ne jo pa prosit (tako da jo se vabis na pijace, ji govoris kako jo imas rad in bi rad bil njen prijatelj), ker je to prou kontra efekt, zato te je pustila. Noce psa k se lahko igra z njim tako kot njej pase…ni izziva…vse je prelahko dosegljivo in logicno.

Pozdtavljeni!

Sem v podobni situaciji kot večina tule in moram reči ko sem prebral vse komentarje in nasvete sm uvidel, da v resnici je dobro da v zvezi obstaja nek izziv za oba tako za njo kot zate. Zveza postane dolgocasna in bolj kot ena obveznost namesto nekaj za kar bi vsak dan veselil. Punce tako kot fantje potrebujejo malo drame, da se oba potrudita drug za drugega da ni nihce samoumeven. Najbolj pa je pomembno da imata oba nekaj za poceti (hobiji treningi) ker tako imas tisti cas zase. Tudi jaz sem skoraj v vsem ustregel svoji punci in pravi da me ima rada in da me noce nikoli zgubiti vendar pa rabi cas zase in zeli biti sama. Tako da sem bil cisto deprisiven nisem vedel kaj naj si mislim kaj naj naredim kako naj prebolim in se zdaj nisem in sva v stikih in sva tudi intimna greva skupaj na izlet ampak vse na njeno pobudo in kdaj recem da nimam casa ravno zato da ne bo mislila da v zivljenju nimam nic drugega za pocet. Morqm pa priznati da sem zbegan kot kura brez glave…jemlem pa jo z rezervo ker nocem vec ubcutiti tega kar sem prej…in je tudi pri meni jokala da ne ve kaj ji je in da sm njen sanjski fant in vse samo da pa hoce bit sama 😀 in pac njeno zeljo upostevam in spostujem ker jo imam rad samo ne bo pa dobila obcutka pri meni da jo bom vecno cakal. Priznam da so custva zelo mocna in me potolce vse skupaj do te mere da bi najraje spal cel teden.

JA TEŽKA STVAR. POVEJ JI DA SI JI KUPU PRSTAN IN, DA GA ŠE VEDNO NOS. LAHKO JO POSKUŠAŠ OSVOJITI(POČASI SEVEDA). POVEJ JI DA JO LJUBIŠ IN, DA TI ONA POMENI ČISTO VSE. MOGOČE IMA DRUGEGA PA TI NE POVE IN, DA UŽIVA KO SKAČEŠ KOT PSIČEK OKOLI NJE. SEVEDA PA SE MORAŠ SAM ODLOČITI

PREPROSTO JI POVEJ,DA JO LJUBIŠ, DA TI ONA POMEN VSE IN DA SI JI KUPU PRSTAN, KI GA ŠEVEDNO NOSI. NE KOMPLICIRAJ . ČE BOŠ KOMPLICIRAL JO BOŠ IZGUBU!!!!!!!!!!

PREPROSTO JI POVEJ,DA JO LJUBIŠ, DA TI ONA POMEN VSE IN DA SI JI KUPU PRSTAN, KI GA ŠEVEDNO NOSI. NE KOMPLICIRAJ . ČE BOŠ KOMPLICIRAL JO BOŠ IZGUBU!!!!!!!!!!

Mene je punca zapustila za radi prijateljev .
Vendar so me sponašali najboljše prijateljice ki smo bili res prava družba za skupaj .
Potem so mi na morju delali paniko legali da sem se z drugo prijateljico poljubljal ki sva se samo stisnila v objem prijateljstva .
Sicer jih je potem prijateljica uzmerjala zakaj se tako grdo lazejo ter jih opozorila da se bo maščevala če mi ne dajo miru .
Zvečer sta se naboljši prijateljici nadišale ter prišli na zavbavo da so vidili kako sta me poljubljale ter stiskale .
Še to vam povem da seje punca pred mano poljubljala z drugimi fanti posiljevala .
Večkrat sem šlišal besedo ljubi ali se bova še bolj poljubljala pred jožkotom .

New Report

Close