Punca me je zapustila kaj zdaj???
Ne bom ji rekel, da jo bom vedno čakal…ampak dejstvo je, da tudi če bom čez 5 let z drugo in se ona prikaže nazaj, se bom vrnil k njej. Vem ne morem napovedat prihodnosti, eni boste rekli da tega ne morem vedet mogoče bo ta druga veliko “boljša”. Ampak poznam se in vem, da bi se takoj vrnil k njej.
Res je da je še “rana” sveža, ampak to ni bila moja prva resna zveza in pri prejšni nisem niti približno tako čutil kot po tej.
Oh ti ubogi srmak, še zmeraj ne veš kaj bi naredil. Seveda, da jo boš jutri poklical, saj ne moreš drugače.
Naredi si uslugo in ne prosi za miloščino pač pa jutri zahtevaj jasne in poštene odgovore. Te ti je vsekakor dolžna dati glede na čas, ki sta ga skupaj preživela.
Ne boj se vprašati najbolj boleča vprašanja, ne boj se čustev, ki vaju bodo ob tem preplavljala, ker tako pač mora biti. Vsakdo na vajinem mestu doživlja enako. Nobena izjema nista.
Zahtevati moraš in zaslužiš si resnico. Potem si vzemi za to Resnico čas, in jo sprejmi.
Če se bo izmikala, je neiskrena do tebe in takrat njene besede razumi v obratnem smislu.
Pokliči jo in ne pusti se odgnati s peskom v očeh.
To moraš storiti, da boš lahko šel naprej.
Milamadona tudi zame je posvetil žarek upanja…v 2 dneh sem si našel dom, kjer bo moja psička (ki mi jo je kupila zdaj že bivša) imela veliko prostora, sem na zelo dobri poti do službe in verjeli ali ne danes zjutraj na sprehodu s svojo psičko sem srečal punco in se z njo pogovarjal več kot pol ure (sicer bolj o psih pa vseen) kar mi je dal nek zagon.
Vem da svoje bivše še lep čas ne bom pozabil, če sploh bom kdaj, ampak ravno to, da mi po tolikih letih zveze ni mogla dati jasnih odgovorov, mi daje misliti, da me ni vredna (ne razumite narobe je super punca in nekdo bo z njo ZELO srečen)
Čestitam Sermak,
veš kaj je pametno. Samo ne pozabiti. Tudi če še obstaja kakšna mopžnost da končaš skupaj s za zdaj bivšo punco, se to ne bo zgodilo s korakom s tvoje strani, vsaj zdaj ne. Tebi je v glavi vse jasno. Ona mora priti do svojega zaključka brez tebe, pa kakršen koli pač bo. S konstantnimi pritiski jo lahko odženeš ali pritegneš nase zaradi napačnih razlogov. V pravo smer zase lahko gre sama ali s pomočjo drugih, ne s tvojo pomočjo, ti ne moreš dati pravega nasveta, ker si vpleten.
Držim pesti da te želja po kontaktu z njo ne premaga. Zdrži do jutri, vsak dan posebej. Drži se.
Jaz pa mislim, da te ona še vedno ljubi samo občutek ima, da je vajina zveza postala rutina in da ji ne izkazuješ več dovolj pozornosti.Tukaj ti vsi svetujejo, da jo zapusti, ker je še veliko deklet…Jaz pa mislim drugače, ker vrjamem v duše dvojčice, kot očitno tudi ti.Tisti ljudje,ki take ljubezni in ujemanja niso doživeli ne morejo razumeti.Moj nasvet je, da se dobiš znjo in ji poveš tisto, kar si napisal na začetku zgoraj.Ko bosta spet skupaj je jedro razumevanja pogovor,ti pa ne pozabi biti romantik, ker mislim da ji je tega primanjkovalo v vajinem odnosu. Lp
V bistvu je stvar taka da ko sm na facebooku objavil stan:samski me je klicala bivša sošolka in še ena kolegica da bi se radi z mano dobili na kavi…sej vem lastna hvala cena mala ampak ne zgledam glih tako slabo in tega se zavedam. Moja zdaj že bivša pa mi je rekla da rabi čas in mir…vendar se v sredo vseen dobiva na kavi in postavil jo bom pred dejstvo…lahko probama biti skup in se potrudima, če pa ne pol pa sva konec, tudi povedal ji bom za povabili 2 prijateljic…no ena izmed njih je bila nekoč mal več kot prijateljica.
Cel teden dni si rabil, da si prišel k sebi po zvezi s punco, za katero si še dva ali tri dni nazaj trdil, da bi šel nazaj k njej tudi čez pet let, no matter what? Pa bravo no, kaj naj ti rečem. In v tem času nabral tri kandidatke … Vsa čast, kapo dol.
Drugič v takem primeru počakaj vsaj dva dneva in šele nato odpri temo, da se ljudje ne matrajo za brez veze s svojimi nasveti.
S takim problemom, kot se ukvarja “semrak” se tudi sam. S punco sva bila skupaj 4 leta ter 3 mesece, nakar mi je letos povedala, da se z mano ne vidi več v prihodnosti! Mene je kap v tistem trenutku… Izpolnjevala sva se v vsem,res vsem! Imela sva se najlepše trenutke, seveda tudi nekaj slabih to je pač rutina v zvezi, a čeprav teh stvari letos ni več. Bili so samo še lepi dnevi… Narazen sva sedaj že 1 mesec dni, jaz pa še vedno razmišljam o njej, ene parkrat na dan se spomnim nanjo, takrat mi je zelo hudo, ker vem kaj sem izgubil. Čeprav se sliši čudno, je ona moja in edina ljubezen na prvi pogled!! Prejšni vikend sva se dobila oz. še s prijateljem in njeno punci, veste kako sva midva izgledala kot “par”… Nakar mi čez dva dni reče, da ne boš mislil, da je bilo to šansa, da bova skupaj itd… V tistem vikendu je kolega vprašala, če je naredila prav, če me je pustila, seveda on ji je povedal, da ne, da bi mu morala dati še eno možnost… rekla je samo aha ter hvala. Težave, ki sva jih imela so bile naslednje, preveč sva bila skupaj, premalo svobodo je imela oz. premalo druženja s prijatelji… Kot sem rekel, v vseh drugih pogledih sva bila identična! Drugače sva si vzela mesec dni “pavze” da razmisliva o vsem tem, seveda to je že mimo, in dva tedna nazaj sva se pač dobila, da nekako razjasniva kaj je bil narobe itd… pogovor je trajal tri ure… a ona vzraja pri svojem, da trenutno ne! želi biti sama in uživati, kar prej ni… je rekla, da v tem mesecu dni je doživela marsikaj kar prej ni…! Ja logično, če sva šla zaradi tega narazen… Rabi druženje s kolegicami, svobode… No kar me je najbolj pretreslo je dejstvo to, da je v tem mesecu spoznala “simpatijo” starejšo 8 let… Tudi on je končal razmerje s punco (bila sta toliko časa skupaj kot midva…) in da ji je simpatičen, pa da sta se ujela…( pa točno vem zakaj, ker je porabil moje slabe lasnosti v prid, njemu… in seveda mu je pač verjela…) Tako lepo življenje sem imel z njo… Rekla, je da sva lahko prijatelja, ampak saj veste, bivši so zelo težko prijatelji! Ampak, še vedno imam upanje, da se bo vrnila k meni, ker je rekla, da sama ne ve kaj bi rada, oz. kje je! To se ji vidi v očeh, sploh takrat ko sem jaz v njeni bližini… Tudi sam se jo kmalu, ko sva se razšla, pošiljal sms-e itd. pa s tem se ne da popraviti nič, če ima tako mnenje bo pri tem ostalo… Vedno pravim, bori se do konca, upanje umre zadnje… čeprav nisva skupaj že 1 mesec in pol… Mogoče, pa le pride nazaj, ko spozna, kaj je izgubila… Ker če tudi bi hotel imeti drugo punco, še nisem pripravljen, vsaj letos še ne! V sebi jo imam še vedno ogromno rad… Kaj pa vi mislite? Aja pa ta simpatija je oddaljena vsaj 130 km od nje… Jokati nočem več, ampak živeti naprej, brez jokanja v notranjosti… Ampak jo počakati… Vem, da se vam čudo sliši, ampak vem da sva si usojena, ampak mislim da ta dogodek, je moral priti med nama… da se strezniva v kaj sva prišla…
lp
FANT,
kot prvo ne sekiraj se. Iz mojih izkušenj ti povem, da ne sili v njo zdaj, če se je tako določila, res.
Mogoče jo vprašaj tu pa tam kako je, ampak ne tako pogosto, da ne bo dobila občutek pritiska.
Res, daj času čas. Sicer lahko probaš in jo ponovno osvojiš, sam imam s tem slabe izkušnje na dolgi rok, zato bolje, da malo počakaš in garantiram ti, da se bo spomnila nate, če te je le imela tako rada. Težja naloga za nas je tudi, da se naučimo sprejemat, pa čeprav še tako težke odločitve, ampak v tem primeru si zmagal. če sprejmeš situacijo. To bo vrjetno tudi ona začutila in lahko samo še spodbudi, da te pokliče.
lepo bodi in veliko sreče ti želim,
lp