Najdi forum

Pubertetniški mozolji

Ali kdo ve, s čim bi se lahko odpravili pubertetniški mozolji?
Hvala in LP

z justovo kremo t3

Misliš na tee-tree? Kaj bi bilo boljše: krema ali olje?
Čau

jap. podrobnosti izveš na predstavitvah

Pošlji oblikovano (23-01-04 00:10)

Koliko pa stanejo krema, tonik in olje čajevca? Se da dobit katalog? Naročit po pošti?

Pozdravljena

da lahko dobite katalog in cenik, pokličite št. 041 446 807, jaz nabavljam izdelke justa preko gospe Anice, dosegljive na tej št.

Zivjo!

Mene pa zanima ce obstajajo od Justa kaksni vzorcki? Sama sem poskusila ze veliko krem, vendar mi do sedaj se nobena ni popolnoma ustrezala. Imam mesano kozo (vcasih se mi pojavi kaj mozoljev), drugac pa so vmes tudi podkozni mozolji, ki bi se jih rada znebila.
prosim, ce mi lahko svetujete.

LP,
Chila

VZORCI KOT TAKI NE OBSTAJAJO KER SE JUST UKVAJA S PREDSTAVITVAMI NA DOMU, SVETOVALKE PA IMAJO S SEBOJ TUDI IZDELKE, KI JIH LAHKO PREIZKUSITE KAR TAM, ZA ZELO OBČUTLJIVE OSEBE PA JIM SVETOVALKE DAJO VZOREC KA S SEBOJ IN SE NATO ODLOČIJO ZA NAKUP, ČE JIM SEVEDA IZDELEK USTREZA. TAKO SEM SE TUDI SAMA ODLOČILA ZA NAKUP ŠELE POTEM, KO SEM IZDELKE (DOLOČENE) PREIZKUSILA. POKLIČITE KATERO OD SVETOVALK, JAZ POZNAM SAMO ŽE OMENJENO, DOSEGLJIVO NA ŠT. 041 446 807, POSVET VAS NIČ NE STANE.

Če si skeptična se lahko udeležiš ali pa organiziraš prezentacijo, na kateri lahko JUST izdelke preizkusiš.

Pošlji oblikovano (23-01-04 00:08)

Doma narejena krema iz ognjiča, olivnega olja in čebeljega voska. Preverjeno.

New Report

Close