Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Prvič – z ljubeznijo ali brez?

Prvič – z ljubeznijo ali brez?

Zdravo!

Rada bi vam postavila naslednje vprašanje: Ali ste prvič seksali s človekom, v katerega ste bili zaljubljeni ali ne? Iz odgovorov na eno od tem so punce proti seksu kar tako, fantje pa za. Smo si res tako različni?

Lep pozdrav, Beba

Prvic sem s fantom (bivsim), ki ga imam se vedno rada- kot prijatelja- in nikoli mi ni bilo zal, da je bil on prvi. Mislim, da mora biti prvic z nekom res posebnim.

Cau!

Jaz bom rekla tako:
Prvič sem bila s fantom, za katerega sem mislila, da sem bila vanj zaljubljena. No, nisem bila-to sem potem hitro ugotovila. Potem sem bila še z enim.žal, ker tudi vanj nisem bila zaljubljena. Ampak bilo je nekako samoumevno, saj sva hodila eno leto… Zdaj vse obžalujem, ker sem resnično zaljubljena šele zdaj in bi vse skupaj rada počela le z njim, ker edino z njim resnično uživam v seksu…
Odloči se sama, upam samo, da ti ne bo pozneje žal…

vse je v glavi. prvic nisem s tipom, ki bi ga imela blazno rada ali bi bila zaljubljena vanj. v bistvu sem hotela probat. pa mi nikoli ni bilo zal. se manj zadrege, se manj nepotrebnih vprasanj in pogledov: izkusnjo pa imas in ves kako drugic!

Ampak meni se zdi, da je prvič le pomembno, da imaš fanta zelo rada, mu zaupaš in si vanj zaljubljena.
Mislim, da ni vredno da greš samo zato, da pač probaš kako je.

Se strinjam. Naj ti to ostane v lepem spominu. Meni je, punco sem imel res rad, imela je na isti dan rojstni dan kot jaz in prvikrat sva na slovenski kulturni praznik :))) Pa ni nobene zadrege, četudi nisva več skupaj. Na 8.2. imam pač lep spomin pa ne zaradi Prešernove smrti 😉

Vse moje prjatlce so ze pri 15 – 16 in to s takimi k jih niso mele kej prevec rade. So ble pac pod pritiskom, al pa so se pocutle da niso “in” ce tega ne bojo pocele. Takrat sm bla jest cudna ker nism z nobenim privolila in prou sm mela!! Tud njih je zdej zou!
Pejt rajs s tistim k ga bos mela rada in on tebe, ne tega pocet zato ker bi rada probala. Brez veze!

Definitivno ti svetujem da seksas prvič le z osebo ki jo imaš resnično rada.
Jaz v bistvu obžalujem moj prvi seks. Veš kako je ne, pač fantje smo žal takšni, da bi radi čimprej seksali, da bi takorekoč izgubili nedolžnost. Z menoj je bilo tudi tako. Ko smo bili na zaključnem izletu, sem en večer spoznal dekle s katero sem prezivel noc seksa. In to kar tako – zgolj avantura. No takrat se mi je zdelo zelo fajn, prvič sem seksal, no čeprav vse skupaj ni bilo nevem kako kvalitetno. Ma nedolžen nisem bil več. Do tukaj vse v redu in prav. Leto kasneje pa sem spoznal dekle, katero sem imel resnično rad, zaljubljen sem bil do ušes in še čez – in ona tudi. Ona je bila še nedolžna. Čez nekaj časa je prišel trenutek ko sve se odločila da bova seksala. Bilo je res lepo. A še zdaj mi odmeva njena lepa želja: “Joj, škoda da nisva oba nedolžna, saj bi si lahko tako delila nepozaben trenutek izgube nedolžnosti dveh oseb ki se resnično ljubita” In prav tisti trenutek sem se zavedal kakšno napako sem naredil, ka sem tako brez veze hitel v moj prvi spolni odnos. In to je to. jaz imam tako mnenje. Svetujem vam, da reje počakajte na pravo ljubezen, saj je prvi seks lahko nekaj nepozabnega. Ne zapravite takega doživetja, pačeprev potem mogoče s to ljubljeno osebo ne boste ostali skupaj. (meni se je to zgodilo – ampak prvo ljubezen ne pozabiš nikoli – nama je uspelo ostati dobra prijatelja)
In še enkrat: Za prvi seks ne izbirajte varjant kot so avanture. Počakajte na pravo ljubezen – bo lepše in tudi bolj čustveno.

Moram pojasniti, da sem vprašanje postavila iz radovednosti, kajti zame je prvič že zelo dolgo mimo. Ni bilo iz ljubezni, imela sem že skoraj 19 let in vendar je bilo nepozabno. Mojega prvega moškega sem izbrala ker: je bil izkušen ( 20 let starejši), ne razlaga posteljnih prigod okrog, ga spoštujem kot človeka in me je telesno privlačil.
Moje vprašanje izvira iz odgovorov na podobne teme, kjer so punce za prvič z ljubeznijo, fantje pa ne in me zanima ali to izhaja iz lastnih izkušenj ali iz razlik med spoloma.

Prvič pri 21 je bilo, vendar nisem vedela če sem zaljubljena, pač pa sem hotela že enkarat probat. Imela sem dosti možnosti že prej, vendar sem imela takšen pritisk od staršev, da to ni prav in bojazen staršev da zanosim. Vglavnem sem bila pod stresom zaradi njih in se nisem upala. Če pomislim zdaj, mi je full žal, da nisem že prej in to sta bila dva fanta, ki sta mi bila full všeč in celo eden je moja prva velika ljubezen.

Nedolžen si samo ENKRAT in zato sem mnenja, da moraš nedolžnost podariti človeku, ki ga RESNIČNO LJUBIŠ. Pa tudi če nanj čakaš do svojega 25 leta.

By,by,
Barby

Res je to!!!
Kdaj smo prvič?:
Jaz sem bil star 28 let, moja punca pa 23 let.
Oba sva bila nedolžna in tudi skupaj sva izgubila nedolžnost.
Bilo je enkratno.Tega ne pozabiš nikoli in tudi žal nama ni, da sva tako dolgo čakala.

No, hvala bogu, da obstajajo tudi taki tipi, ki jim ne gre samo za seks in ki rajši malo počakajo in nimajo sile… Čistitam, si eden redkih!

Rekla bi, da je nekaj posebnega v ozracju,
ko si v objemu cloveka, v katerega si zaljubljena.
Se boljse je, ce gres z nekom, ki je tudi vate zaljubljen.
Lep pozdrav!

Jaz sem že oboje izkusila..in oboje je bilo razburljivo ker sva bila oba zato in ni bilo nobenega pritiska…Vazn je stvar trenutka in da je neka kemija med vama čeprav samo za eno noč….vazno je da sta se oba imela lepo in da sta uživala..pol ti ni ničesar zal…še lepše pa je da je to stvar iz ljubezni..kar je še slajše…

smesni ste. SEX NI ZARADI LJUBEZNI AMPAK ZARADI STRASTI, NAGONA. malo berite Freuda, se boste dosti naucili. Se pa strinjam, da je simpaticno deliti seks z ljubljeno osebo.

Prvi poljub – nekdo,ki ga imaš res rad.
Prvič zares – nekdo, ki te ima res rad.
Kasneje je v življenju možno marsikaj, prvič pa mora biti iz ljubezni.Ker je bolj spontano in ne misliš na “tehnično izvedbo”, ker se kar dogaja, kakor prihaja iz srca…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close