Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

pozdravljeni!

pred 14 dnevi sem s fantom imela prvi nezaščiteni spolni odnos, sedaj pa mi menstruacija že 4 dni zamuja. ali je možno da sem noseča?

Bom zvečer pogledala v svojo stekleno kuglo. Lahko pa pokličeš kakšno šlogarco na 090. Ene ste res ubrisane.

Oj,

mene pa zanima, ali je možno zanositi po ovulaciji….ovulacijo sem imela na koncu oktobra, nezaščiten odnos sem pa imela 4.novembra. Ali obstaja kakšna možnost, da je uspelo in da sem zanosila?

Lahko počakam še en teden a me firbec matra 😉 😀

Hvala in lep pozdrav

Minnnie

Pozdravljene punce.
Kot vse imam tudi jaz vprašanje. KT jemljem že pol leta, M je bila vedno točna. Sedaj mi pa že 1 teden zamuja, test je negativen, naredila sem ga 4. dan po izostanku. Pri ginekologu sem naročena naslednji teden, med. sestra mi je rekla naj KT jemljem kar naprej. Ali je možno, da sem noseča? Skrbi me, da če sem noseča bi KT kaj škodovale :-(. Otroka bi obdržala, če sem noseča.
Lp

Če si test naredila kasneje, kot je predvidena menstruacija, potem verjetno nisi noseča.
Ti bo pa ginekologinja drug teden kaj več povedala 🙂

Heeej..
Jst mam en velik problem..
Jemam tabletke,in nisem jih prav začela jemat,morala jih bi ob prvem dnevu menstruacije jst pa sem jih 2dni pred koncem M.
Zdej je od tega mesec dni..
15.11. sem vzela zadno tabletko,danes pa je 17.11.
in me zelo skrbi da sem kje noseča 🙁
Nevem oz.nisem prepričana klko ti lahko menstruacija zamuja ob jemanju tabletk.

In ja dojke me na dotik kr bolijo..
Hrana mi kaj preveč ne diši,imam rahle krče,in rumeno-rjavkast iscedek za povrh pa še hodim pogosto na wc.
Nevem al je zato kriv prehlad,ali kaj drugega..

Pomoooč.!
Rabim vas.

Hvala za odg.!

Pozdravljena Zaskrbljena!

Morda so nenavadne spremembe v telesu posledica hormonov vezanih na kontracepcijske tabletke.
Če si pred menstruacijo imela nezaščiten spolni odnos in je prišla nato menstruacija in si 2dni pred končano menstruacijo vzela tabletko najbrž nisi +, če praviš da je prišla menstruacija kot ponavadi.

Glede na ostale znake katere opisuješ zaradi bolečih prsi , rjavega izcedka bi bilo najpametneje, da se nemudoma naročiš k svoji ginekologinji oz. ginekologu.
In povprašaj še enkrat za natančna navodila glede jemanja kontracepcije.

Srečno.

LP

Živjoo. Mam problem. Zadnjo menstruacijo sem imela 4.11.2011. Dne 18.11 sem imela nezaščiten spolni odnos. Fant je reku d mu ni pršlo. Ne vem če mu naj mu verjamem. Ali je možno d sm noseča?? :S. Jemljem hormosnke tablete :S

mawa pwinchezica:
Če jemlješ kontracepcijske tablete skoraj ni možnosti da si noseča (vsaj tako si napisala da jih jemlješ). So baje primeri ko zanosijo, samo to je baje zelo majhen procent in ta način zaščite je kar varen.

LP

Zdravo.
Js imam samo eno vprašanje. In sicer, en dan pred M sem imela nezaščiten spolni odnos s partnerjem, ampak drugače jem tabletke vednar včasih kakšno uro kasneje kot ponavadi, M sem imela kot ponavadi 5 dni, čez 12 dni pa ponovno zeeeelo rahla M skoraj kot da je nebi bilo, ki je trajala okoli 7 dni, danes je peti dan po zadni M in spet imam zelo rahlo M.
Zelo me je strah da sn zanosila, nwm kaj je narobe da v tem mescu tako pogosto krvavim :'(

Za eno ki jo je strah da je zanosila, imaš pa res primeren nick….

Btw: nosečnost se ugotavlja s testom in ne s forumom.

Menstruacija mi zamuja 10 dni in ni nobenih znakov da bo prišla kaj kmalu. imam kar močen beli tok in spim po 15 ur če je le možno, dva dni nazaj sem delala test in mi je pokazal negativno res pa je da ga nisem delala zjutraj ampak popoldne. Slabosti nobene, velik apetit, nobenih bolečin nikjer in res ne vem kaj se dogaja…mogoče katera z več izkušnjami lahko pove kaj več

Menstruacija mi zamuja 5 dni, 2 dni po nezaščitenem spolnem odnosu sem bila non stop lačna, tut če sm se najedla, mi je po pol ure spet krulilo v želodcu. Že 3x zapored me zvečer muči slabost in črvinčenje v trebuhu. Mislite, da bi lahko bila noseča?

hvala za odg.

piika

pozdravljeni!

imam eno uprašanje.. že en mesc in pol imava s fantom redne zaščitene spolne odnose.. 14 dni po prvem spolnem odnosu mi je menstra zamujala 6 dni… nazadnji spolni odnos sva imela 25.11. menstro bi morala dobiti 1.12 a je še vedno nimam… a je možno da sem noseča? ali se mi je zaradi spolnih odnosov menstra zamaknila?

proosim za prijazen odgovor. hvala

hejhej.

imam en problem. s fantmo nama je počil kondom 28. , menzo pa ponavadi dobim tam nekje po prvem. jutranje tabletke nisme vzela, ker sme v roku pol leta vzela že 3, kar pa je zelo nezdravo.
zdaj bi morala dobiti menstruacijo, imam krče, pika me v jajčnikih, zelo me boli križ, bolj sme napihnjena, zamuja mi 1 dan. je kakšna možnost?

Pozdravljene 🙂
tudi jaz imam eno vprašanje v zvezi z zanositvijo. Zanima me, če vgnezditvena krvavitev nastopi vedno ali je to odvisno od posameznice. Da je ne bom tako nestrpno čakala 🙂 Čutim namreč neko čudno zbadanje v trebuhu, kar se mi do sedaj še nikoli ni pojavilo 10 dni pred menstruacijo in upam da je to to.

Pozdravljena ˝brasko˝!

Mislim da je odvisno od vsake posameznice… Kajti jaz sem danes izvedla da sem noseča, bil test pozitiven, krvavitve pa nisem dobene mela tak da to je odvisno od posameznice. Zadno menstruacijo sem mela 19 v novembru in mi je zamujala s tem da nisem mela nikol na isti dan različno nisem imela na 28 dni, pa je bil kljub vsemu plusek. Jaz imam sam kot da sem zmerom lačna in čisto nič druga, no mogoče sem malce utrujena to pa je vse. Sam tak hitro nisem mela dobnih znakov. Če si otroka želiš, pa če ti ne rata ti dam nasvet 3 krat na teden in bo vama uspelo tak je nama z mojim ko sma to izbrala prej pa dolgo ne…

Lep pozdrav

imam eno uprašanje. Jemala sem tablete cerateze in sem jih zaradi močnih krvavitev morala nehati jemati za 10 dni vendam sem podaljšala na 3 tedne da se je krvavitem popolnoma ustavila. Ko nisem imela nobene zaščite sem imela spolni odnos vendar samo nekam sekund ker me je drugače tega zelo strah vendar zaradi radovednosti, saj si mnenja da se na začetku nemore nič zgodit. sedaj jemljem ponovno te tablete 2 tedna. Malce mi je slabo drugi znakov pa ni . Zanima me če je to le stranski učinek tablet ali lahko pride do zanositve, nikoli ni prišlo do semenskega izliva vame. Zelo me skrbi da bi lahko do česa prišlo. Hvala za odgovor že vnaprej.

prosim vas da mi naj ena punc, ki ste že izkušene povedo a ste lahko noseča če dobite malo sperma na ščegetavček?

lp

Lp,

mene pa zanima, če je test nosečnosti, kljub temu da mi menstruacija 7 dni zamuja, zanesljiv…glede na to, da sem ga uporabila danes. Na navodilih namreč piše, da naj bi se uporabil 4 dni pred menstruacijo ali en dan po tistemu dnevu,ko bi jo mogla dobit.

Hvala za odgovor.

New Report

Close