prvi znaki nosečnosti
Hello! Imam eno vprašanje.. Imela sem že 3 dni kar močno vročino in to zjutraj okrog 38c .. zvečer tut 1x 38, 5 C. V žlički me zelo žge apmak zaradi tega sem tut bila že v bolnici in dobila zdravila.. in zdaj me je začelo bolet na desni strani.. in me je strah da nebi bila ki noseča… sem šla k zdravniku in je rekel da je viroza.. ali sme lahko ziher ?? :((
Pozdravljeni !
Imam problem in sicer mi menstruacija izostaja ze 5 dni. Stara sem 16 let, kmalu bom 17 in s fantom sva sicer probala imeti spolne odnose vendar zaradi bolecin nisem mogla tako da predvidevam da moja deviska kozica se ni pocena saj ni bilo krvi. Fanta sem uprasala in mi je povedal da ni mozno da bi deviska kozica pocila saj zaradi bolecin ki sem jih imela penisa ni mogel niti ustaviti v noznico!
Ali bi lahko useeno noseca ker je fant dozivel orgazen in bi lahko nekaj sperme po nesreci prislo do noznice ????
Testa se nisem opravila vendar ga bom ampak me je zelo strah ce bo pozitiven ker potem ne vem kam naprej sam svojega osebnega ginekologa nimam! Ce bi bila res noseca ali bi mi lahko moja osebna zdravnica dala napotnico za nujni pregled pri ginekolgu in bi ta opravil pregled sam u primeru da sem noseca bi naredila splav ker za dojencka se nisem pripravljena sam sem se vedno v srednji soli 2.letnik.!
Prosim za hiter odgovor saj se bojim da mi zmankuje casa in potem splava ne bo mozno vec opraviti !!!!
Hvala !
Lepo pozdravljeni !
Pozdravljeni
se opravičujem, če je kje že kakšno podobno vprašanje, vendar nisem vseh postov brala…
Zanima me, glede na to, da je možna zanositev tudi med menstruacijo, če ima par spolne odnose, kdaj lahko test pokaže nosečnost? Ali pa če ima par sp.odnose nekaj dni pred predvideno menstruacijo in vseeno pride do menstruacije, hkrati pa tudi do oploditve? Kdaj test pokaže nosečnost? Je to takoj ali šele po nekaj dneh…nisem sicer v taki situaciji, vendar bi pa rada vedela…iz čistega firbca 🙂
Če sem zakomplicirala, se opravičujem, upam, da ste razumeli moje vprašanje.
Že vnaprej hvala!
Živjo ! mene pa zanima z fantom sva imela seks nezaščiten..prsa me še ne bolijo,jem zelo velik paše mi pa zelo kislo jest..ponoči čutim bolečine v trebuhu kot da bi imela krče..spodnje perilo pa morem menjati vsakih 5 ur..preveč belega toka..15.9 imam pa ginekologa..mislite da se bo že kaj opazilo ? lp [/b]
Ali ti menstruacija zamuja? Če da, naredi test nosečnosti. Če ti pokaže, da si noseča, greš h ginekologu, ki te pošlje na nadaljnje preiskave (potrditev nosečnosti, krvna skupina, rh faktor, toksoplazmoza,…). Z ultrazvokom ti določi približno trajanje nosečnosti.
Glede belega toga (verjetno misliš na glivično vnetje) se v prvih treh mesecih ne zdravi (imam tudi sama tak problem), se pa rado pojavi v nosečnosti. Meni se je kar kmalu po zanositvi.
Če se bo pa kaj opazilo, je pa odvisno, kdaj si imela zadnjo menstruacijo. Mislim pa, da se pri 6. tednih plod že vidi kot gestacijska vrečka, velika nekje 10mm. Nisem čisto sigurna. Pri meni se je pri 7. tednih in 5 dneh že lepo videl plod 🙂
Pozdravljene!
Do nedavnega sem jedla kontracepcijske tablete in ko sem jih nehala jemati M ni bilo.
V zadnjem ciklusu (ko sem še jedla tablete ) sem imela vmesne kravitve, M pa mi sedaj zaostaja že 14dni. Na otip me bolijo bradavičke, slabo mi ni, sem pa malo bolj utrujena kot ponavadi. Test sem delala po 10 dneh zaostanka M in je bil negativen…Zanimam me če je imela katera podobno izkušnjo in ali se vam zdi da je vseeno možno da sem noseča in da test laže…na pregled sem naročena, samo je vedno fajn slišat še kakršno mnenje.
Hvala!
jaz bi se pa rada nekaj pozanimala..iz fantom sma imela spolne odnose pred enim tednom..nisva imela nobene zaščite otroka pa si ne želima..zelo sva pazila fant je rekel da mu ni prišlo v mene..ali je zelo velika možnost da zanosim saj je za otroka bistveno še prekmalu saj sem stara komaj 18 let.Hvala za odgovor že vnaprej.
Lp.
zdravoo, sem donateja in mi je tu pa tam ful čudno, krče mam pojavlja se mi rumen madež na hlačkah, malo sem se zredila, tu pa tam mam vrtoglavice itd..
kajti ju3 pa grem si test za nosečnost kupit in ga bom takoj nardila, že zjutraj kak se vstanem grem po test brez da bi kaj jedla pol pa nardim test in bom vidla če je al ni.
Zanima me moj fant mi je 4 do 5 krat not spusto ampak nič ni blo, potem pa mi je do konca vso spermo not v mene spusto in niti kapljica sperme ni iz mene iztekla, zato mi bi blo ful čudno če nebi bla noseča.
Lp donateja
želim hiter odgovor
zdravoo, sem donateja in mi je tu pa tam ful čudno, krče mam pojavlja se mi rumen madež na hlačkah, malo sem se zredila, tu pa tam mam vrtoglavice itd..
kajti ju3 pa grem si test za nosečnost kupit in ga bom takoj nardila, že zjutraj kak se vstanem grem po test brez da bi kaj jedla pol pa nardim test in bom vidla če je al ni.
Zanima me moj fant mi je 4 do 5 krat not spusto ampak nič ni blo, potem pa mi je do konca vso spermo not v mene spusto in niti kapljica sperme ni iz mene iztekla, zato mi bi blo ful čudno če nebi bla noseča.
Lp donateja
želim hiter odgovor
Lp donateja
želim hiter odgovor
želim vedet kaj se dogaja in če sm lahko noseča..
Lp donateja
želim hiter odgovor
Lp donateja
želim hiter odgovor
zanima me če obstaja možnost da sm zanosla??
Lp donateja
želim hiter odgovor
tudi jaz želim vedet če obstaja pri meni možnost če sm zanosla?? Ker je več kot 14 dni mimo spolnega odnosla ko mi je vso spermo spusto not in sm včeraj nardila test pa je biu negativen..
Lp donateja
želim hiter odgovor
želim vedet če sm zanosla, malo več kot 14 dni je od tega spolnega odnosla ko mi je vso spermo not spusto.
pozdravljeni
moji prvi znaki nosečnosi so bili takšni….ko sem se vlegla me je zbodlo v desni strani trebuha in v tistem trenutku sem se odločila da kupim test, ko sem pomočila palčko v urin sem vedela kakšen bo rezultat seveda pozitiven, ker sem delala test okoli dva tedna do M je bila črtica rahlo rozetasta vendar je bila. Tako punce ne se sekirat če mislite da ste noseče kupite test in konec bo negotovosti. Sem pa imela tega iz dm-a. Kasnejši znaki pa so bili zaspanost napete prsi in pretirana želja po kruhu. Ravno tako sem vedela pri ostalih dveh nosečnostih ki pa sta se nažalost obe končali s spontanim splavom v 9 tednu. Včeraj sem pa ponovno naredila test in juhu pozitiven upam pa da bom poleg hčerke dobila še eno dete in da mi nebo odšlo ko se ravno navadiš na to prijetno misel da raste v tebi novo življenje
zdravoo, sem donateja in mi je tu pa tam ful čudno, krče mam pojavlja se mi rumen madež na hlačkah, malo sem se zredila, tu pa tam mam vrtoglavice, glavobole in sm žiučna že 3 dni itd..
Lp donateja
želim hiter odgovor
želim vedet če je kaj možnosti da sm zanosla, kajti včeraj sm nardila test pa nič ni pokazalo, malo več kot 14 dni je od spolnega odnosa ko me je fant oplodil.
pozdravljeni
kljub temu da sem pregledala že vse možne forume, strani na internetu, bi še rada slišala mnenje katere od vas, če mi sevedal lahko kako pomagate iz prve roke.
zelo sem zaskrbljena ker ne vem ali sem noseča ali ne, oz. kaj se z nojim telesom dogaja. Vem kakšni so znaki nosečnosti ter ostale stvari povezane s tem, ampak bi vas vseeno rada prosila za mnenje.
dogaja se mi že kake 4 tedne. začelo se je z ZELO bolečimi dojkami in ZELO občutljivimi bradavicami. začele so se vsakodnevne slabosti, vrtoglavice, utrujenost…nato se mi je po 4 dneh zaostanka pojavila 3 dnevna krvavitev (slišala sem dosti žensk da so kljub temu bile noseče), bolečine v prsih so nekoliko umirile, vendar pa slabost in vrtoglavica ostajata, grem ponavadi 3x ali celo več x na wc v eni uri. test sem naredila vendar je negativen. ja še nekaj je: ob stisu bradavice se pojavi bela tekočina (strah me je tudi da ni kakšnih drugih težav z dojkami).
pri ginekologu sem naročena 07.10. pa me zanima vaše mnenje, naj prosim za pregled prej ali naj počakam do datuma ko sem naročena..
za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.. 🙂
Pozdravljeni,
Danes sem se prijavila na forum, prav rada bi poklepetala tudi z vami, čeprav nas je toliko posameznic, upam da si boste vzel par minutk, ko vam bo čas dopuščal.
Sfantom sva se odločila, da bi dojenčka imela.
No sedaj sva drugič poskusila, vendar nič od tega…
Nisem jemala kontracepcije, brez zaščite.
Ker se zadnje dni več s tem ukvarjam in prebiram je zelo težko določiti plodne dneve na priložene datume.
Pri ginekologinji sem bila na pregledu, vzela mi je bris, pravi da je vse ok…..itd…
Glede na to da sva šele čist na začetu pa bi vseeno prosila kako dodatno misel z vaše strani.
Imam 28let.
Cela študija je določiti plodne dneve in še večja študija je določitev ciklusa glede na to da sedaj beležim zadnje menstuacije in je ciklus od prvega dne menstruacije nekje od 26,28,31 dni….in na osnovi teh datumov določiti natanko dneve plodnih dni vam povem, da je too much complicated!!
Le kako naj si določim naslednje plodne dni…….. toliko tega sem že preštudirala… ginekologinja mi je dala graf za merjenje BT…še večja težava in kr neki se mi zdi.
Kaj mi boste povedal.
Z najlepšimi pozdravi, Kristina
Prvi dan
15.6.2011 – 20.06.2011 5dni
CIKLUS: 29dni
14.07.2011 – 20.07.2011 6dni
CIKLUS: 26dni
09.08.2011 – 15.08.2011 7dni
CIKLUS: 31dni
09.09.2011 – 15.09.2011