Prvi šolski dan za našega borca Jakoba!
Hej, limfomčkarji, dobili smo prvošolčka! 🙂 🙂 Juhu!
Draki Jakec!
Bila sva skupaj limfomčkarja. Jaz pri 33 letih, ti pri 4 letih (če se ne motim). Uspelo nama je! Ti od danes naprej guliš šolske klopi, jaz pa, hvala Bogu, že slabi dve leti službeno mizo. 🙂
Čestitam ti za prvi šolski dan! Mamici in atu prav tako! Lahko sta ponosna na svojega prvošolčka!
Se vidimo čez 14 dni v Monsu, kajne?
Čau!
Kristina, tole pa je presenečenje :))
Ja, Jakson je prvošolček od 16. ure naprej. Takrat se je namreč začela slovesnost za ve prvčke.
Najprej nas je zabavala Damjana Kogovšek, potem smo šli v razrede, potem pa na velikoooooo torto.
Jaz sem bila do tretje ure že tako živčna, Jakson pa je komaj čakal (“saj veš, mami šoli je bilo med počitnicami dolgčas in komaj čaka, da spozna
nove učence” :))
V monsu se vidimo – pridemo vsi trije.
lp, petra
p.s.
lep teden tudi vsem, ki jim september predstavlja kakšenkoli nov začetek
Bravo, šolar Jaka !! Pa mamici Petri tudi čestitke ! Me veseli, da se vidimo v Monsu na srečanju piscev opogumljajočih zgodb – Jakčeva zgodba je res opogumljajoča za vse otroke, ki se borijo z rakom in njihove starše.
Naj bodo vsi naslednji šolski dnevi zanimivi in veseli zate, Jakec !
Ja, bravo Jakcson! To je lepo dozivetje, prvi solski dan, kaj? No, da se pohvalim, tudi nasa Ursa je vceraj prvic sedla za solsko klop. Tako sem zdaj dosegla moj drugi postavljeni cilj, namrec, tudi moja druga puncka je ze v soli. JUHU!
Vsem veliko uspehov in se vidimo v MONSu.
Super, Polona, zdaj imaš pa že dve šolarki ! O tem si pred nekaj leti v bolniški postelji najbrž samo sanjala, kajne.
Vso srečo pa veliiiiiko radovednosti tvojima šolarkama želim
Ooo, čestitke tudi prvošolki Urši!
Kako je šlo danes, ko se je začelo zares in ko je bila pojedena že vsa tortica? 🙂
Prvi dan – super.
Drugi dan – zeeelooo navdušen (pa še za kosilo so bili špageti= njegova najljubša jed)
Danes – pred šolo mala kriza: jok in stok.
Pa že bo.