Prvi pregled je mimo :)))
Je žiiiiiiiiiiiiiiiiiivooooooooooooooooo!!! Srček bije in dela tika taka (no … zaenkrat ga še ni slišat … a je pa fino videt) :)))))))))))))))))
He he … ohjoj. Celo noč nisem spala, ker sem se sekirala kako bo pregled in … … in … je šlo mimo. Pridem tja … čakam … čakam … čakam … oz. čakava … čakava … čakava … in pridem na vrsto. Me dohtarca prešlata in pravi: “Ooo … ma to je pa mal višja nosečnost!” Mene že skoraj kap … … sam učke ven in sem poblendala.
Greva na ultrazvok (miško ni smel zdraven, ker me je pregledovala vaginalno) in … … nak … zgleda, da je sam povečan mehur … :)))) … drugače pa … sem v 6. tednu … pikica je velika 6 mm in ji že bije srček … pa se že vidi zasnove rokic in glavica … :))))))) Ja ja ja … Pa dohtarca pravi, da je vse v redu in da ne bi smelo bit zapletov … :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Naslednji pregled … 5. december … Uff … kdo bo čakal do takrat … :))))))
Kok sem srečna … … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv
Superca!!! Saj bo kmalu naslednji pregled (hitro minejo 4 tedni)…. ne vem pa zakaj je zdravnica komplicirala z UZjem…. pri meni je bil tudi z mano na vaginalnem UZjem ni bilo problema.
Ah te zdravniki… pa kako misli da ti je naredil otroka, če te ne sme videti na vaginalnem UZju???? Res ne vem kaj tako komplicirajo???
Uživaj, še 6 tednov pa bo NS (če bosta šla) pa bosta tam skupaj gledala mulčka.
Ja … saj moj je ostal kar razočaran, ker ni mogel biti na UZ-ju. V nistvu si je vzel cel dan dopusta prav zato, da bo z mano gledal najino pikico … pa pol ni bilo nič. Mah … ni kej … bo pa drugič … pa ko jo bo boljše videt .. pa ko bo tudi srček že slišat … :))))))
Uh … da gredo 4 tedni hitro mimo? Meni so se sedaj tako vlekli, da je prav groza … :)))))))) Najraje bi imela aparat za UZ kar doma in skoz gledala če je kaj novega … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (seveda se ne bi zastopla nič) :))))))))) ;))))))
Lp, Bgv
Ja, fajn da si vesela, jaz sem tud s tabo! Pa ne bit tok nervozna pred pregledi, noo 😉
Skupaj bova čakali 5.12.2003.
Ja, jaz mam takrat tud pregled in to kar mal pomembnejši – bom v 21.tednu in lahko bom vidla pikca ali pikico (ja,spol)-jupiiiiiii……….komaj čakam…da nama Miklavž prinese presenečenje. In še podroben ultrazvok – morfologijo bova delali z ginekologinjo in samo molim da bo šel očka z mano.
Lepo se imej in pazi nase in na pikca – pikco!
Drugač pa te še ne mislim strašit – men primanjkuje železa in po tableti vsak dan bruham, moram pa jo vzet na tešče, pol me vlak pretrese in se počutim obupno. Kar mal bi bla rada doma v topli posteljci.
Ciao!
Tud jaz se veselim s tabo, se posebi, ker tudi sama dozivljam isto… vse skrbi, neprespane noci, vse v upanju, da bi bilo s pikico vse ok. Jaz sem zdej v 14.tednu in v torek sva imela drugi pregled. Mali se ze veselo premika, srcek lepo bije, vse je ok. Res sem vesela, najlepse pa je, ko vidis malega na ekrancku. Zakaj je tako tezkooo cakat naslednji termin? Midva ga imava 25.11. do takrat pa veselo v pricakovanju….
vso sreco se naprej in pazi na malo pikico :))
lp, teja
He he … Miklavž, ja … Bo fajn darilce za Miklavža, ko bomo videli najino pikico kako se premika … in poslušali srček … in podobne zadeve … :)))
Sicer pa … jaz imam tudi baje full slabo železo … Ko sem bila na pregledu pri splošni zdravnici zaradi močnega prehlada mi je seveda pregledala kri in ugotovila, da imam full slabo železo in da morem jest full mesa … In zdej me doma z vseh strani filajo z mesom … :)))))))))))))))))))))))
Bi pa tut jst bla zdej raje v posteljici kot pa za računalnikom v službi … :((
Lp, Bgv
Čoa!
Čestitke za uspešen “projekt” :-)))
Tist alikca v 6t na UZ je tko luštkana ko vidiš srček….joj, to je že za mano…sem ravno danes napolnila 20t! In seveda komaj čakam naslednji pregled…ampak so mi rekl, da bo naslednji UZ šele čez 10 tednov.
Prej sem imela na vsakem pregledu UZ in mož je bil na tretjem in zadnjem UZju z mano! Moram rečt, da ni lepšega kot gledat ” sodelvca” otročka, kako zamaknjeno in s ponosom gleda v tisti sveti ekran! Tud jaz bi pisala kakšnemu Miklavžu za eno tako mašino doma!
Veselo, lepo, okroglo in debelo nosečnost ti želim!
Pa pobožaj svojo pikico še v mojem imenu!
Moja se ti pridružuje s parimi brcami!
:-))))
Špela
Jaz sem bila prepričana, da sem že v 8. tednu … namreč … zadnjo M sem imela 15. septembra in po izračunih na internetu mi je prišlo 8. teden … pa mi reče dohtarca, da njej kaže, da je komaj 6. teden … … Bah … je tudi rekla, da se bo videlo pol kako je … zdej je še vse prezgodaj … meni se pa zdi, kot da sem noseča že celo večnost … :)))))))))))
Srečno tudi tebi.
Lp, Bgv