Najdi forum

Prvi pregled

Pozdravljene!

Danes sem bila na prvem pregledu in ginekologinja mi je vzela bris in naredila UZ.Rekla je da sem noseča pribl. 5 do 6 tednov, vendar je plod premajhen, da bi lahko ugotovila, če je vse uredu oz. če se sploh premika.
Naslednjo kontrolo imam čez 14 dni, opozorila pa me je, če dobim krče ali začnem krvaveti naj pridem takoj.Zanima me ali je tudi pri vas tako ali je to normalno, kajti zelo me je strah, da nebi bilo karkoli narobe.
Nisem dobila ne materinske knjižice, niti tehtala ali merila pritiska mi ni.

Jaz sem bila prvic kaksen teden kasneje kot ti, pa tudi se nisem dobila materinske knjizice in bila tudi narocena ponovno dva tedna kasneje. Zgleda, da je v teh tednih se prezgodaj in da pocakajo, da lahko na UZ zaznajo bitje srca. Tako, da je strah zaenkrat odvec.

Jst sem na prvi pregled naročena šele nasledn tedn, ko bo že 11. teden, bomo vidl kaj bodo delal z menoj 🙂

Živjo!

Nič ne skrbi, to je čisto normalno, ker na prvi “ornk” pregled naročajo tam nekje 8-9 teden. Tudi pri meni je bilo tako. Na prvem Uz se res še nič ne vidi, na drugem pa se že vidi bitje srca in pri meni so se tudi že rokice premikale (noseča v 9. tednu po ICSI postopku-dvojčka!).
Lp in srečno! Anica

Živjo Anica,
kako lepo je na forumu videti še kakšno IVF- jevko. Čestitam za tvoj uspeh.

New Report

Close