Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Prvi obisk pri homeopatu

Prvi obisk pri homeopatu

Pozdravljeni,

prejšnji teden sem bila prvič pri homeopatu in sicer zaradi težav s kožo in sklepi. Pregled je zgledal tako, da sem jaz v pol ure naštela vso svojo anamnezo, opisala način življenja, sanje, občutke, psiho, način prehranjevanja in še pa še. Problem je v tem, da mi je homeopat na koncu samo dal neko zdravilo (jemljem po kapljicah) sploh ne vem kaj, ker ni povedal, naročil kako naj ga jemljem in to je bilo to. Pričakovala sem vsaj kak komentar glede mojega načina življenja ali prehrane, ali kaj lahko sama naredim za zdravje, kaj spremenim pri sebi, nasvet mogoče. V bistvu se sploh ni pogovarjal z mano (tudi pogledal me ni v oči), tudi to ni povedal, ali mi homeopatija lahko pomaga pri moji bolezni. Imena homeopata ne želim objaviti, ker moj namen ni nekoga oblatiti (je pa član Homeopatskega društva). Zanimajo me vaše izkušnje s homeopati, ker jaz sem, bolj ko razmišljam o tem, razočarana in mislim da je spet nekdo samo zaslužil na moj račun. Ker če je to res “normalen pregled”, potem mislim da je bilo prvič in zadnjič.

O takšnem obnašanju slovenskih homeopatov smo že slišali, vendar ne vidim razloga, zakaj ne komunicirajo s pacienti. Homeopatska sredstva niso nobena skrivnost, tudi ne smejo biti, zato imate pravico do razlage. Obrnite se na terapevta in zahtevajte dodatna pojasnila.

Seveda pa vam še vedno ostane izbira drugega terapevta, če niste zadovoljni.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

jaz sem šla k homeopatinji blizu Ljubljane pa je bila ful prijazna, sicer oni ne dajajo preveč nasvetov oni sam pač zmešajo zdravilo katerega rabiš. Drugač pa se je gospa biuša zdravnica zelo lepo pogovarjala in si vzela čas za moj obisk. Tako da vse pohvale….res pomembno vlogo igra izbira terapevta, zato se je vedno treba malo prej pozanimati kako in kaj…

Pozdravljena,
Zakaj se pa ne obrnete na kakega bioenergetika. Moje izkušnje z bioenergetikom se pozitivne seveda zraven so še zdravniki. Na prvem mestu je zdravnik potem pa ostali bioenergetiki, heomopati in tako naprej..
Upam, da se boste obrnili na svojega heomopata, da vam pojasni kaj vas zanima.
Lep pozdrav
Katarinca 123

maja7ana

Kje pa je ta gospa? imaš morda kontakt? tudi sam iščem uredu homeopata ampak se bojim zapravljat denar v prazno.

New Report

Close