Prva ljubezen
Moj moški pogled, zakaj kljub partnerki kličem “bivše”. Ker želim malo popestritve in da ga po domače “namočim” še v drugo. In nič ni lažjega, kot pihat na dušo bivši zaljubljenki, s katero se ona nikdar ni mogla “ljubezensko izživeti”, zatorej ljubezen nikdar ni bila uslišana in njen ogenjček nikdar ne bo popolnoma ugasnil zame 😀 😀 😀
Take so najlažje, sam mal pokličeš, pijačka in dve pa sva že nazaj, kot na začetku. Edino če je sveže zaljubljena ne moreš nič….pač počakaš tiste max 2 leti, da jo mine in da pade v rutino in spet si ti junak svežega vetra, ki jo boš podžgal 😀
lepo ti je povedala, da nisi primerna za razpravljat, pa še kar in kar drezaš
mogoče sploh nisi prebrala vsega kar je napisala?
kar sem lahko jaz razbral je to, da rabi nekoga za pogovarjat, ker ne govori z nobenim o tej zadevi (verjetno bi tudi v reali naletela na moraliste, ker je poročen), njemu pa je povedala, da ne želi nič od njega
ne vem zakaj eni ne razumete, da nekdo pač rabi samo pogovor, razpravljanje, ne pametovanje kaj naj naredi?
kar sem lahko jaz razbral je to, da rabi nekoga za pogovarjat, ker ne govori z nobenim o tej zadevi (verjetno bi tudi v reali naletela na moraliste, ker je poročen), njemu pa je povedala, da ne želi nič od njega
ne vem zakaj eni ne razumete, da nekdo pač rabi samo pogovor, razpravljanje, ne pametovanje kaj naj naredi?[/quote]
zakaj je tebi toliko do tega, da bi drugi razumeli, da nekdo drugi pač rabi samo pogovor, razpravljanje…? je zate point v pogovoru, razpravljanju…, ne v tem, da se preprosto bobu reče BOB?
ne vem zakaj eni ne razumete, da nekdo pač rabi samo pogovor, razpravljanje, ne pametovanje kaj naj naredi?[/quote]
zakaj je tebi toliko do tega, da bi drugi razumeli, da nekdo drugi pač rabi samo pogovor, razpravljanje…? je zate point v pogovoru, razpravljanju…, ne v tem, da se preprosto bobu reče BOB?[/quote]
zato ker ni rekla, da želi reči bobu bob???
potem je boljše, da se takšni izognete temi- čist simpl ane?
zakaj je tebi toliko do tega, da bi drugi razumeli, da nekdo drugi pač rabi samo pogovor, razpravljanje…? je zate point v pogovoru, razpravljanju…, ne v tem, da se preprosto bobu reče BOB?[/quote]
zato ker ni rekla, da želi reči bobu bob???
potem je boljše, da se takšni izognete temi- čist simpl ane?[/quote]
a da ne želi reči bobu bob???
življenje je laže, če mon jemljemo z rezervo in z- malo humorja:) ga je kje več na kupu, kot tule- zakaj bi se temu ognil- čist simpl ane?