Pozdravljeni!
Mene pa zanima, ali zavarovalnica krije operacijo prsi, ker imam probleme z bolečinami v hrbtenici. Namreč imam velike prsi, ki so precej povešene. Pred kratkim sem bila na zdravniškem pregledu, kjer mi je zdravnica predlagala operacijo – pravi, da so bolečine pogojene z velikostjo prsi oz. težo prsi. Mi lahko še na kratko opišete, kako operacija povešenih prsi poteka.
hVALA ZA ODGOVOR.
Ne razumem, zakaj je samoplačniški…
Saj že pred prvo zanositvijo nisem bila “obdarjena” in sem imela večno ta kompleks. Ampak sedaj sem pač rodila že 2 otroka, pa sem na istem, ali pa celo na slabšem.
Ali mogoče zavarovalnica zato ne krije, če že imaš enkrat otroke za sabo ali akako to?
Pa to je po mojem isto, saj isto delaš na javnem mestu in si zaradi tega zafrustriran…
Prosim za odgovore in LP 🙂
Oh, ne morem verjet, kako folk ne razume tega??? Pa že tolikokrat je bilo napisano, da je poseg samoplačniški. Saj je logično!!! Če bi manjše prsi (potencialno) ogrožale vaše zdravje, bi vam poseg plačala zavarovalnica…Isto je pri korekciji nosu-če je oteženo dihanje, plačajo, sicer ne. Gospa Minka, “MAJHNE” je relativen pojem. Če bi začela zavarovalnica plačevati tovrstbe posege, bi prihajale ženske z B košarico in se pritoževale, da imajo premajhne. Nekaj, kar je za nekoga majhno, je za drugega veliko ali normalno. Operacija pa tudi ni tako draga, da si je nebi mogli privoščiti. Jaz sem varčevala kar nekaj let, ampak sem našparala. Verjamem, da tudi vi lahko, če ne pa se sprijaznite s tem kar imate, kajti v tem življenju ne boste dočakali, da vam to plača država!
pa lep pozdrav, Nusa