Najdi forum

A ti to resno? S kje pa si, če mi lahk poveš? :)))

S koroške.

MoonStars
OOOOO LJUBO DEKLE SAMO NA kOROŠKO NE TAM SO VSI FUKNJENI IN TO ORNG. KOROŠCI STE OOOOOOOOOO!!!!
TI KOROŠCI SO PA TAKO NAPADALNI AGRESIVNI STEKLENE OČI IMAJO TI KAR POJDI NA TVOJO
GGGAAAVVVDDDOOO.
PRAVI SI LEKSI FUKJEN 100 NA URO
SAMO KOROŠCE NNNNNNEEEEE

O, kaj bi dal da bi imel tako punco!!!

sm pa misnla,da se tok histericne babe vec ne najde…whoops,I was wrong LOL

Torej – kaj?

Ja, tudi mene zanima, JONNY, kaj bi dal?

Ma v teh letih ti je še nerodno.Pocakaj se kakšno leto pa boš pocasi ze ponosna na svoje prsi.Mene zelo privlacijo take prsi.

A se lahko dobiva :)))

Bil bi najbolj vesel in ponosen človek na svetu. Marsikaj sem pripravljen dati.

hello,

ko sem bila jaz stara 18 let, so mi šle moje tudi na živce, ker so bile prevelike (75C). zdaj, ko sem shujšala, pa si večkrat želim, da bi bile spet take kot nekoč…
verjemi mi, čez par let boš hvaležna svojim genom….

nina

Tak moonStars; ne se sekirati, ker bi marsikatera dala vse za vecje prsi.
jaz imam 70B in mi je vcasih hudo, ko vidim kaksno z vecjimi… nisem “fous” a me boli ko slisim kaksne “svinjske” na racun manjsih prsi… jaz ne morem pomagati- mam kaksne pac mam…
samo mi sploh ni vsec ko berem te “nasvete” in eni tako neobzirno pljuvate po taksnih ali drugacnih prsih. kaj cem; sem pa zadovoljna da zivim.
Tjasa, ti bi res lahko prebrala kak bonton… vec pa ti nimam za reci…
Saso; vzpodbudne besede o cloveku, ki je lep:)
MoonStars; so kakrsne pac so.in so moski, ki jim je to vsec ali ne. isto velja zame (za moje:) in vse druge.
LP; naj prevlada notranja lepota.

Ej ne se sekirat. Ce te joski res ovirajo, pri sportu, sedenju, in nasplosno ,ker vsak tip ki gre mimo, pogleda v tvoje joške in ne v oči, te popolnoma razumem, da si mal nesrecna zaradi tega. Resitev je res operacija.Tud ena moja prijateljica si jih je dala zmanjsat,pa je rekla, da se zdej 1000% boljse pocuti, in da ji ni zal, ne za denar, ne bolecine , ki so treajale kaksne 3 tedne.
sam men se ne zdi da mas prevelke , ce nosis 80 C, to je se cist u redu. Jaz mam 80 A, pa se mi zdi da so mejhne. Sam jih pol z podlozenimi(gel) mal popravim in so perfect! Tko kot tvoje! Ne tezit, ker si lepa!
tangica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close