Prsi
Živjo
No bom pa še jaz kaj dodala dekleta ne se sekirati. Jaz imam hčero staro 13 let in ji je že moderček 80e premajhen jaz sem se tudi sekirala pa ne morem pomagati. Peljala sem jo zdravniku in so jo poslali na vse mogočne preglede izvidi so bili dobri zdravnik je pač tako povedal, da je to verjetno dednost, če kdo ima v naši družini velika prsa ali v mladih letih, če so se tako razvijali mi je dejal naj jih vprašam. Za mojo familijo vem kako je za moževo pa normalno nisem vedela nemorem jaz kar tako spraševati kako so se razvijali ampak moja bivša tašča ima zelo velike prsi in sem ji povedala, da zdravnik je povedal naj vprašam kako se je ona razvijala in mi je bivša tašča povedala tako, da je moja hči podedovala od stare mame. Sedaj jo opazujem ko obleče kopalke ona se verjetno ne oglejuje ne vem kako mogoče tudi se ne obremenjuje, če ne bi mi že takoj povedala ampak vsi mislijo, da je punca stara 20 let in kaj lahko pomagam tako je dala mati narava. Zato drage ženske ne obremenjujte se z tem tako kot je Sašo povedal boljše je, da ste take kot pa presuhice meni se današnja moda ne dopada, ker gledam punce bolj suha je misli, da lepša je meni to ni niti mal všeč mogoče bote rekli, da sem staromodna sploh ne z modo grem naprej z mojo postavo in z mojimi prsi proti mojimi leti sem super ne, da bi bila sama sebi všeč tudi tako mi mož pove. Punce kar ponosne bodite na sebe pa bote srečne vse skupaj vas prav lepo pozdravlja marelica
Stara js ti ne morem pomagat, kr ne vem kak je to če maš prevelke. Js mam modrc 75B pa bi še vseen mela mal jošk zraven. Sam kar je je. Pomaga sem operacija. Za to pa js nisem.
Sorry, ampak si prava kuzla, kako se lahko pritožuješ nad plohimi, ati gremo na jetra??? Malce bolj se potrudi drugič, ali pa si kupi kako znamko, vse pa res ne boš dobla po 1000 sit in to vredi. če te pa tvoje prsi tako motijo, pa je tvoj problem!
pozdrav, od ta plohe
Pa kakšne maš no…
Aljaž!
Probaj jih nosit vsak dan in spat z njimi!
Ful, ampak ful si primitivna. Fak ej….kr strah me je zate
Vidim, da ti določene stvari niso niti najmanj jasne, draga Tjaša! Kot prvo: kuzla nisem, je pa totalno kuzelski ta tvoj napadalni pristop! (Kuzla is who kuzlish does) Kot drugo: proti “plohom” nimam čist nč, na živce mi pa gre, ker ne morem dobit cunj, ki si jih želim. In kot tretje: ker nimaš pojma, kako je met velike prsi, tudi ne veš, da ravno znamke delajo obleke ravno za take, kot si ti in da majo redko katero stvar tudi za nas ostale.
Sicer pa sem glede na številne ostale odgovore opazila, da se po svetu sprehajajo razumevajoči, inteligentni ljudje, ki kar precej razumejo življenje & se jim tudi najtoplejše zahvaljujem za tako svetle in optimizma polne odgovore!
Lubčka vsem 🙂
Čao
Sun, Moon & Stars: Eh, ne se ozirat na Tjašo, ki je zakomplexana zaradi “flat-chest” pa kr neki sika.
Goca, kaj pa fali 75b??
Zensko ocitno motijo prsi in velikost. Kot nekatere to, da majo prevec mastne lase, preveliko kilogramov…ni isto, ampak vseeno.
Ne morem vrjet, da si ji rekla kuzla. Ze ena prej, ki je odgovarjala, je bila cudna in primitivna in zavistna, ti nisi pa nic boljsa…
tudi zate mi je zelo zal, da svojo jezo sproscas na ljudi, katerim si fous.
Boga si
e-jej-jej….
kje naj sploh začnem?
ja, ok, na začetku. torej, draga moon&stars, tudi zate se najde ZELO lepo perilo, tako malo bolj športno kot tudi elegantno s čipkami in to v razlicnih barvah… od slo-proizvajalcev preveri lisco, jaz osebno prisegam na triumph! če si iz lj, poglej v nami ali pa v centromerkurjevi trgovini s perilom na trubarjevi. in sigurno jih ostane se cela kopica. tudi tvoja mera (80c) je vse prej kot katastrofalna!!! je pa res, da za 1000 sit ne dobis nic. koplet kvalitetnega perila stane okoli 7000 do 10000 sit. navzgor seveda ni ovir.
glede obleke se pa najprej odloči, kaj sploh iščeš (leti predvsem na oprijete/neoprijete majčke). se najde vse, verjemi.
in pa, nikoli ne pozabi, kar ti je napisal že sašo – VSAKDO JE LEP NA SVOJ NAČIN!!! Suhi, okrogli, veliki, malo manjši, blond ali temnolasi – NIMA VEZE!!!! Glavno da si ti TI, da uživaš v vsakdanjih drobnih stvareh in se ne obremenjuješ s predsodki ljudi!
In za konec še tole: kakor imamo dekleta različno rade različne tipe moških (majhni, veliki – oni sami, z mahnimi, velikimi, debelimi, tankimi, poraščene, neporaščene) imajo tudi oni različno radi različne tipe žensk!
Uživajte!
Pozdravljena
Da se še jaz malo vmešam. A si mogoče že slišala za nedrčke, ki ti zmanjšajo
prsi. Poskusi v kakšni večji trgovini s spodnjim perilom. Drugače pa se ne sekiraj,
samo zavidajo ti!
Draga, Moon…. da ti ne bi nekaj tvezila v tri krasne in da se drugi ne bi pritoževali preko mene in mojega “napada”. danes sem slučajno si šla kupovati spodnje perilo in ne verjameš malce sem pogledala ali imajo tudi večje št. in glej ga zlomka, ma našla sem kar nekaj reči, res da niso vsa bila za moj okus, ampak se najde in če bi se tebi dalo malce v BTC iti ali v kakšno podobno trgovino, bi tudi našla kaj zase. Če pa te tako motijo tvoje velike prsi, hja operacija punčka, operacija. :))))
OOoooooo, spet obiram kosti, a ne. Sem pač takšna in sem srečna.
tvoja zvesta Tjaša
Ah, Tjaša, Tjaša, ti si pa res z lune padla…
PS: Moon&Stars, NE SEKIRAJ SE & SE MEJ RADA!
Živjo
Glede na tvoje mere imaš najbrž lepo žensko postavo- z oblinami kot je treba. Marsikatera ti zavida…(tudi jaz)!!!!
Ola!
Kaj bi lahk jst tebe mal bol spoznal, če ti ni odveč???
ti bi pa kar vse spoznal, a?! Sorry, ma …
Ne rad bi sam spoznal eno pametno punco!!!!!
Hvala, Nika! Ampak mislim, da si tudi ti eno lušno dekle, tako da mi nikar ne zavidaj. 🙂
Ti vaši odgovori so me ful vzpodbudili k razmišljanju o določenih stvareh & še enkrat HVALA! Zdaj že lahko trdim, da je VSAK ČLOVEK LEP!
čau; lubija vsem
:))) No, povej kaj o sebi! :)))
Lahk oti povem vse kar te zanima samo raje kje drugje. Lahko se zmenima gdaj pa se boma kaj pogovorila ,seveda če hočeš?
Forum je zaprt za komentiranje.