Prsi
Evo, tko je: stara sm 18 (170/64 – konfekcijska 40) in mam en ful bedn problem – namreč prevelike prsi!! Nosim številko 80C in mi je to ful bad. Glih te dni sem neki nakupovala in skor nobena majčka mi ni prou!!!! Nagrabim si stvari v kabino in morda mi je ena kok tok kul, drugač pa… Groza!Pa nobenih lepih nedrčkov ni – redko kje se najde kašn lep. Pa kaj je to? Al sm jst tak ekstrem, al pa delajo cunje sam še za plohe???!!?!!!??!!!! Pliz, help!!!!
Pa tipi? Kaj vi mente o tem? Se vam zdi ta moja številka too much? A vas tako velike prsi odbijajo ali privlačijo?
Ne vem, mene moje velike prsi ZLO motijo in bla bi ful bolj srečna, če bi mela manjše.
Hvala za odgovore; pozdravček
Vsake oči imajo svojega malarja in tudi tvoje prsi bodo deležne pozronosti pri kar precejšnjemu številu moških. Narava je hudo nagajiva – da tistim, ki ne bi imeli in ne da tistim, ki bi imeli. Pomembno je, da se sama sebe sprejmeš tako, kot si in se ne ubadaš s tem kako bi bilo, če bi bilo. V skrajni sili pa je možno prsi tudi operatvino lepo pomanjšati.
Lepo se imej!
John
Uf
Samec
Prjatl’ca, ti se lepo skulerej, pust prsi ket so, oblekce se bodod že dobile, pa majčke tud, zavedej se pa, da maš bogastvo, za katerga bi marsikakšna dala vse.
p.s Mislem de večina moških vid rajš velike ket pa mejhne..
ne boš verjela, ampak tud jst mam take probleme. Ko hočem kaj kupet, mi enostavno ni nč prou. Tud jst sem že spraševala, če delajo zdaj cune samo pše za tiste, ki majo 150 v višino in 50 kg s pojstlo vred. Dejansko je tako.
Ne stokaj zaradi stvari, ki so zaželjene!
WE MUST OPERATE YOUR BRAIN NOW! SEARCHING… SEARCHING… SEARCHING… STILL SEARCHING.. SORRY NO BRAIN FOUND!
Sorry, a maš vse u joških?
Hihihihi…)))))))
Kakšna inteligenca! Punca , ma kej si bjonda?
Vsak izmed nas, ki se ima rad in se spoštuje, ki ima rad življenje in vse kar je z njim povezano, ki deluje pozitivno in misli pozitivno in to prenaša tudi na okolico, soljudi, prijatelje, družino………JE LEP. Je več kot lep. Čudovit. In samo to šteje.
Na zunanjost pač ne moremo veliko vplivati, je pa dokaj nepomembna, če ti vse ostalo štima, pa nočem s tem reči, da je lahko človek zanemarjen ali neurejen,
ker je tudi to znak notranje urejenosti.
Ko imaš nekoga rad, ga imaš rad predvsem zaradi tega kakršen je, ne pa kako izgleda. Težko je zato imeti rad nekoga, ki sam sebe nima rad.
Glede oblek sem zadnji naslov, da bi ti lahko svetoval.
Glede prsi pa, kaj naj ti rečem? rada jih imej. Meni so vsake po svoje zanimive.
Prsi so tista najbolj ženstvena stvar, tista omama, ki poleg bokov in ritke najbolj privlačijo moški svet. In ravno zaradi teh treh stvari, se ženske preveč sekirate.
Komu so pa sploh všeč tiste razsušene in sfiksane menekenke? LP Sašo.
Obožujem velike prsi.
po moje imaš prevelike….pojma nimam kwa bi z njimi počeu…..pa tud….ah….dej si jih mal zmanjšat,pol vsaj nesrečna ne boš……
Sori, ampak ti očitno nimaš pojma, kako je, tko da sploh ne vem, ka se tle oglašaš.
jst mislim da nas je neki takih nesrečnic, ki imamo prevelike prsi.sama mam tut tak problem.meni se zdijo prevelike, pol pa se najde kak ki so mu všeč, nekaterim pa se zdijo prevelike.
sej poznam eno punco ki si jih je šla zmanjšat, sam je mela ful problemov pol .tko da za enkrat bom kr ostala z takimi, čeprav mi niso preveč všeč.
Punce, cerjamem, da niste zadovoljne z svojimi “velikimi” prsmi. Vendar morate vedeti, da imajo nekatere take “probleme”, nekatere druge “probleme”, pa se z leti te stvari same uredijo. Namreč v mlajših letih praviloma nihče, pravim nihče (ne punce ne fantje), ni popolnoma zadovoljen s sabo. Saj sem bil jaz isti (pege). Ampak, kaj se češ sekirat, ko se poročiš, ustališ, imaš otroke pa dobro ženo, pa službo, takrat ti take stvari niso več apriori pomembne 🙂 Zatorej, nosite svoje prsi, kakršne pač imate, men osebno so všeč vse, samo da so (tud pa še posebno velike), živčke pa šparajte za kakšno bolj “pomembo” stvar.
Moja punca ma 80E, ce mislis da je majhna izbira modrckov in kopalk zate, pomisli se enkrat. Pac ne bos nosila zelo oprijetih majck, ce se ne pocutis prijetno in vsi bulijo vate. Se zmeraj pa se da obleci elegantno ali sportno tudi z vecjim oprsjem.
Kaj naj rečem? Blagor tebi. Jaz pa kar umiram od zavisti in si želim, da bi imela vsaj majčkeno večje.
Draga Moon&Stars bodi vesela, da jih imaš. Res nihče ni zadovoljen, ene imajo prevelike, ene premajhne… Kaj naj pa jaz rečem, k mam eno veliko, eno pa majhno. Ja, boš rekla, kako pa to. Ja, enostavno se je narava malo poigrala z menoj. Si predstavljaš moje počutje?! Res, da sem si jih opretaivno popravila, vendar je razlika še vedno precej opazna. Sicer si sedaj ne belim (skoraj) več glave s tem in sem vesela, da imam noge, roke, da lahko hodim, slišim,… Mi je pa bilo težko okrog 17. leta. Zakaj verjetno ni potrebno razlagati. Skratka tako pač je, sprejmi se tako kot si in verjemi, da ne bo konec sveta. Da pa ti ni prijetno, pa verjemi, da te razumem. Glavo pokonci in bodi ponosna na svoje telo. Če ga boš imela rada sama, ga bodo imeli radi tudi drugi (beri fant). Ej, res se ne sekirat. Je pač tako, da smo preveč zahtevni do sebe, preveč se obremenjujemo z zunanjim izgledom, preveč pa zapostavljamo ostale vrednote.
Mej te se radi, Pepelka
Hvala, Sašo za tako vzpodbudne besede & hvala vsem ostalim, ki mi tako odgovarjate!
Lepo pozdrav 🙂
Hvala, Sašo, za tako vzpodbudne besede & hvala vsem ostalim, ki mi tako odgovarjate!
Lep pozdrav 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.