Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo protiglivična dieta in alergija na mleko

protiglivična dieta in alergija na mleko

Spoštovani,

Začela sem z protiglivično dieto, in ob strogem upoštevanju načel te diete – samo zelenjava in jabolka sem že precej shujšala grem že proti 48 kg. Tako sem začela v prehrano vključevati zraven zelenjave še dvakrat tedensko meso, dvakrat tedensko sojino meso, dvakrat tedensko ribe in enkrat tedensko jajca. Na ta način ohranjam težo, tudi to mi je precej pomembno saj sem ekstremna suhica – kost in koža. Sladkarijam sem se popolnoma odrekla. Pri merjenju pH v urinu pa opažam še vedno močno zakisanost telesa.

Razmišljala sem za dvig bazičnosti, da bi v prehrano vključila tudi pitje jabolčnega kisa na tešče, za odvajanje strupov silicijev gel pred spanjem, mogoče bi vključila v prehrano kokosovo olje ( brala sem da je strup za gljivice, ne vem pa kako vpliva na bazičnost v telesu.

Prosim za vaše mnenje,

Hvala za odgovor,

Laura

Nujno potrebujete dodatne minerale, ki vam bodo pomagali pri razkisanju. Samo s hrano ne gre, ker vsebuje premalo mineralov. To je pri suhcih še bolj pomembno, saj nimajo maščobnih tkiv, kamor bi se vskladiščili kisli presnovki.

Na tržišču obstajajo bazični minerali v obliki citratov. Zakaj so boljši, smo že pisali (-iskalnik).

Poleg vsega, kar ste vi predlagali, vam priporočam še 2 do 3 žlice lanenega olja/dan.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani,

že zgoraj sem opisala svoj problem in vas prosim še za dodatni komentar glede mojih težav. – Torej držim se protiglivične diete in nemlečne diete. V prehrano sem tudi vključila vaš bazični prašek in zelenjavni koncentrat, kot ste mi zgoraj svetovali. Dieto izvajam že 3 tedne, počutim pa se veliko veliko slabše kot pred začetkom diete. Sem ekstremno utrujena, in vse “gljivične težave” so sedaj le še potencirane – močan beli tok …Brala sem, naj bi se po 2-3 tednih stanje začelo izboljševati

Ne vem kaj se dogaja z mano,

Prosim za vaš komentar,

Najlepša hvala

Laura

Ni nujno, da se stanje tako hitro izboljša. Pri vas je lahko razstrupljanje (razadi zelenjavnega koncentrata) bolj intenzivno, kot pri nesuhcih. Pijte veliko, veliko vode in vztrajajte. Seveda vam kakšne klistir ne bi škodil, če se boste motivirali. Če je res hudo: zmanjšajte količino zelenjavnega koncentrata in ga čez nekaj tednov povečajte.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close