Proti srbenju kože
Hu, cena je pa res visoka. Ampak, če se boš s tem profesionalno ukvarjala, se verjetno splača. Se mi zdi, da se tisti, ki se z bioresonanco ukvarjajo sploh ne reklamirajo, ker imajo že brz tega ogromno dela. Ko me je kdo vprašal, na kakšno zdravljenje smo šli, sem bolj ali manj vsem morala razlagati, zakaj pravzaprav gre.
Baje da bo bioresonančna terapija v kratkem priznana kot del uradne medicine. Veš kaj o tem?
Te se v trgovini ne kupi, lahko pa ti dam telefonsko št. od gospe s koroške, ki jo prodaja. Te kreme dela ena firma v švici. Zelišča nekako prečistijo, tako da odstranijo škodljive substance. Je pa to tako, da zadevo oblaži, predvsem srbenje. Sivka, saj veš da pomirja. Ognjič pa tudi celi male praske in ranice. Men so obe super. Imam zelo občutljivo kožo in malo katero kremo lahko uporabljam, brez teh pa ne morem biti. Cena se giblje nekje od 3 do 4 tisoč tolarjev za tubo, vendar je kar za dolgo, ker je krema izredno mehka in se je nanese čisto na tanko. LP
sorry, ne Evita ampak Anja.
šele sedaj sem videla da so problemi z gljivicami v črevesju, poznam res odlično zadevo za to – je bilo objavljeno v zadnji Auri , reče se Vita biosa – če hočeš ti pošljem članke o tem, je sedaj že nekaj mesecov objavljeno precej člankov o črevesju .
Drugače pa priporočam tudi jemanje dodatka kroma in cinka : krom znižuje nivo sladkoraj v krvi da se gljivice ne razmnožujejo. Verjetno se srbež pojavi ko poješ kaj sladkega ali recimo kvas ali pa moka… Jaz sem imela s tem probleme pred 2 leti in sedaj lepo vzrdžujem stanje z Vita bioso. Upam da bo kmalu na policah -je v postopku registracije. Jaz pa imam nekaj zaloge zase.
Tudi moja punčka ima dermatitis, jaz sem z kortikosteroiti že zdavnaj zaključila saj žal posledice uporabe ni le stanšanje kože vendar še veliko hujši stranski učinki, ki se pokažejo kasneje.
Po vseh testiranjih , kjer ni pokazalo čisto nič, po vseh zapisovanjih in ugotavljanjih, kaj naj bi to bilo, sem prišla do spoznanja, ki ga je potrdila še ena mamica, ki je v enaki situaciji kot jaz. Spremembe in to klimatske, stres vse take stvari zelo poslabšajo videz kože. Primer: na morju se ji je koža v 14 dneh tako popravila, da mi je šlo na jok od veselja, prvi dan po prihodu iz morja domov pa-groza, povsod sami izpuščaji in srbenje in jok. Dala sem ji klaritin, da jo je nehalo srbeti…
Potem sem razmišljala, da je bila na morju dosti v vodi (7 ur na dan) in sem pričela z vsakodnevnim kopanjem. Zvečer natočim v bano vodo, vanjo pa zlijem čaj iz hrastovega lubja, ki zelo pomaga k obnovitvi kože. Koža je veliko boljša in se splača poskusiti, vsak dan uro kopanja in učinek bo, vam povem, pa čim manj žaub, ker jih to samo peče…
Bana je sicer rjavkasta (zaradi hrastovega čaja, pa kaj potem….
Srečno lala
Prisrčna hvala vsem ,zelo ste dobronamerne pri nudenju pomoči. Sem v akciji preizkusit vse, da se bi stanje izboljšalo. Začela sem z bioresonančno metodo, ker bi želela tudi trajno ozdravitev pri otroku. Ni je stvari, ki je ne bi probali kot praviš Lala ,kaj je moteče za kožo zaenkrat nismo ugotovili; vsaj klasična medicina ne.Smo v labirintu.
Lp Anja
Lep pozdrav
Vem kakšne muke preživlja vaš sin, jaz se ukvarjam z alternativo in sodelujem tudi z zdravniki, jaz osebno bi vam priporočala kramo ALOE VERE na žalost jo ni v lekarnah lahko pa jo naročiteb stane 2900 SIT ki vam jo lahko pripeljem tudi na dom. Rezultati so zelo dobri od luskavice, do herpesov na telesu skratka vse kar je povezano z kožo. Sedež je v Trzini in tam so tudi zdravniška predavanja ki so brezplačna.
Za nadalne informacije me lahko pokičete ali pišete.
Lep pozdrav in čim hitrejše okrevanje vama želim Maja
tel. 070 741 040
[email protected]
Anja!
Tudi jaz imam atopični dermatitis in mi zelo pomagajo kopeli s soljo mrtvega morja, imam Just-ovo. Naj ti Reni pove kaj več o tem.
Za nego pa zadnje čase uporabljam Trixero od kozmetike Avene, kupiš v lekarni in je primerna tudi za otroke.
Držite se,
T.
Imam 3 in pol letnega sina z atopijskem dermatitisom in edina stvar, ki je resnično pomagala in še vedno pomaga je mazilo Protopic 0.03%. Priporočili so nam ga na dermatološki kliniki (dr. Dragoševa, bel recept), kupujemo ga v Celovcu, ZZZS pa povrne stroške nakupa. Odkar imamo mazilo Protopic tudi za nas sije sonce,
pozdravček, Nike