Najdi forum

proti slabosti!!??

pozdravljeni vsi, ki se spoznate na zelišča, zdravila,… nujno potrebujem nekaj, kar bi popolnoma odpravilo nosečniško slabost! mi lahko kako pomagate??

hvala vsem!

zelo dober je ingver-lahko pripravis čaj,nekaterim pa pomaga tudi kandiran ingver,ki ga imajo v maxiju.

ja vendar z nobenimi zelišči in pripravki ne pretiravaj! Ingver sploh v večjih odmerkih odsvetujejo nosečnicam, podobno tudi cimet (ne vsakodnevno). Pazi, ker so stvari ki ti lahko sprožijo prezgodno rojstvo ali celo splav!!! Raje se dobro pozanimaj pri nekom ki se dobro spozna na zelišča ali kar pri zdravniku – mogoče je bolje da so slabosti, kot pa da ne bi prišlo do komplikacij!

P, Maja

Tudi jaz sem brala, da je ingver zelo učinkovit ravno proti nosečniški slabosti! A tudi z njim najbrž, tako kot z ničimer, ni dobro pretiravati, tako da – z zdravo mero!
lp

Kako pa je z rožmarinom med nosečnostjo? Ali katera ve?
Meni namreč rožmarinove kapljice zelo pomagajo proti preveč nizkemu pritisku. A se sme jemati?

Meni je zdravnica svetoval naj pojem malo kvasa. Je pomagalo.
Lahko bi poskusila tudi z B vitaminom. Ker slabost menda povzroča ravno pomanjkanje B vitamina – tako mi je rekla zdravnica.

New Report

Close