Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija protetika….

protetika….

Spoštovani,

stara sem skoraj 30 let vendar imam že celo življenje hude težave z zobmi-isto moja cela družina,poleg tega škrtam z zobmi že celo življenje,sploh ponoči. Trenutno mi manjkajo vse osmice,sedmica desno spodaj sedmica,desno zgoraj šestica ter levo spodaj šestica. Hude težave imam tudi z sedmico in šestico levo zgoraj in rada bi ju dala ven,ker že polletni obiski pro zobarju nič ne spremenijo. Žal imam konstatne bolečine ki kljub vsermu zdravljenju zob ne izginejo. Zanima me,kakšna varijanta protetike bi prišla v poštev zame-bi nekaj takega,da bi na vseh straneh dala ven šestke in sedmice,kar jih je še ostalo,ter jih nekako nadomestila. Od enke do petke povsod imam zdrave zobe in brez problemov že od nekdaj,problemi so bili vedno samo z zadnjimi. Pa zanima me še okvirna cena za rešitev…na splošno.

Iskrena hvala!

Pozdravljeni,

na zastavljena vprašanja je nemogoče odgovoriti. Vsak pacient je primer zase. Najbolje, da si poiščete zobozdravnika, ki vam bo predlagal celotno terapijo in načrt oskrbe vašega zobovja.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close