prostitucija
zelo dobri odgovori! tudi jaz bi dodala nekaj glede naivnosti nas, žensk. vsaka reče: KAJ?? moj pa že ne! tako lepo me pogleda in me objame, mi reče da me ljubi!! moški znajo, obvladajo to igro, je pa res, da smo tudi me zelo naivne in bi naredile vse, da bi mu verjele, ker je pač tako lepo, če imaš vse pošlihtano; tako lepo je verjeti, da te ima nekdo res rad..
na žalost se takšne stvari (prostitucija) dogajajo vse pogosteje in vse več jih je. amerikanizacija je pustila svoj pečat.
mojca 789! ne zatiskaj si oči!!! kako mu lahko pogledaš v oči, glede na to, da so njegove oči med sexom gledale drugo pa še plačal je za to! a ti res verjameš, da je samo malo bil firbčen??? in da se ni tega poslužil? zakaj bi nekdo kontaktiral prostitutko, če nima resnega namena? kar tako za šalo? AH DAJ NO! imel je namen in zelo verjetno je to tudi prakticiral!
deluješ mi zelo predana, pridna, mogoče še malo starokopitna glede tega, da ne upaš imeti odkritega prepira z njim. saj sta si ja enkaovredna! on bo lahko sexal drugo za denar, ti pa ga še vprašati ne smeš ali kaj! drugi bo plačeval, ti boš pa mu prala gate, da ne bo nespodoben prišel k njej????? HAHAHAHAHA to je pa že višek! bodi bolj močna, samozavestna in odločna ženska
h
Jaz sem napisala, da uporabljajo kondome. Očitno se ne spoznaš dovolj, ker uporabljajo pametne prostitutke tudi za oralo kondome. Torej? Ampak, sem dodala, da večina moškim itak ni do tega in ZAVESTNO, z doplačilom, žele brez! Saj prostitutke tudi niso tako nore, no, vsaj ne vse.
H in vsem ostalim, ki ste svetovale, naj ga pusti. Zakaj? Zato, ker ga ljubi in ker hodi tip k prostitutkam? Ha,ha. Ne bit smešne, prosim vas. Če bi bilo obiskovanje prostitutk res takšna redkost ali izjemen primer, bi jih, verjemite, ne bilo vedno več in ne bi imele takšne visoke tarife!
Kako pa lahko zaupaš, 100% zaupaš v partnerja, da ne bo nikoli šel seksat za denar, ali imel one night standa? Oh ja, potem bi ne bilo toliko varanj in vseh problemov, torej ne si zatiskat oči pred kruto realo.
Glede seksa, Janis, bi tebi rekla, če se primerjaš z moškimi, kar morda tudi si ali imaš vsaj moške hormone, bi ti vseeno položila na srce podatek, da je mnogo več prostitutk kot prostitutekov, kar je jasen dokaz, koga seks brez čustev bolj gane in ga več koristi.
Zelo se strinjam z gitko in z kazalcem, ki pravi, da te ima pod kontrolo, Mojca789. Pa ti ne bi svetovala, da ga pustiš, ker te vara s prostitutkami. Če ti kaj pomaga, ti povem, da tudi zelo dobri in tudi bogati tipi, z zelo lepimi ženami redno zahajajo k prostitutkam, tako da to za tipe res ni nekaj posebnega.
Zdaj da si boš zatiskala oči pred resnico in se delala noro, je samo zanj dobro, zate je to pogubno, ker te bo črv nesigurnosti, sumnjičevanja požrl do konca. Sama sem zdržala točno nekaj dni, čeprav sem si prvo tudi sveto obljubila, s celim planom, kako ga bom zašila in ga direktno postavila pred dejstvo, da bo šokiran do maximuma. Ah pa ni šlo, saj nisem mogla spat niti dihat, tako da je kot strela iz jasnega vdarilo iz mene. Sem bila kasneje ful jezna zaradi tega.
Je pa res, da imaš en sam vir informacije, kjer lahko spremljaš, vsaj delno, njegova početja in če to izdaš, boš še to izgubila. Plus tega, kot si rekla, se bo drl naokoli o tvoji mega ljubosumnosti in kako štofiriš. Tako da bodo njegovi naklepi, katere bo seveda primerno razvrednotil in se penil, kako se je samo zezal in pač dodal, da ga je pač malo zanimalo kako to tam gre (;)), čisto razvrednoteni in kot si rekla, na koncu boš ti pred obema sama kriva. In reveža, boš še bolj potisnila k prostitutkam.
Če ti je do veze, kar ti sigurno je, ti ne svetujem, da končata. Saj pišeš, da je drugače pravi zate in te osrečuje. Veš koliko klipanov hodi po svetu, ki sicer mogoče (!) res ne hodijo k prostitutkam, zato pa ali radi pijejo, ali so posestni, ali se ne znajo obnašati do žensk ali pa – ti niso všeč. Če se ljubita, potem rešita ta problem, ampak ti ga moraš na en drug način dobit iz lupine in potem mu na podlagi te igre in dokazov položiš karte na mizo in še rečeš, da sumiš, da hodi k prostitutkam in da ti je vse nakaj čudno.
Moj nasvetek bi bil, da se poslužiš igranja in sicer kakšna nova številka, pa klic in osvajanje, od kakšne prijateljice, sodelavke, da je pomota in tako, da simpatično zveni in mu še reče, kako prijeten glas ima in bi ga kar želela spoznati in v tem stilu. Na vsak način mora rečt, da je poročena in da bi se lahko srečala samo takrat in takrat. /se bo počutil varnega in ne bo ogrožal sranja vajine veze, ker je tudi ona vezana. Saj pol vidiš, kako je dovzeten, v glavnem moraš ga dobit na drugi strani, da ga lahko za te reči osumiš, drugače, če boš direktna, boš res sama izpadla kot telička, izdal ti pa itak ne bo, dokazov pa nimaš.
Kikica, hvala da si me poskusila potolažiti, imaš prav, da niso čisto vsi enaki. Koliko je meni znano, se še politiki veselo poslužujejo te “trgovine z mesom”, tako da, komu naj človek oz. ženska res zaupa? Po mojem pri tipih želja po sexu prevlada vse naštete dvome.
OK, Michelle, tole direktno nate apeliram. Zanima me, kje pa imaš ti samospoštovanje, da še vedno vztrajaš v odnosu z njim, čeprav veš za njegova dejanja? In draga moja, ne biti tako prepričana, da se pri prostitutkah vse povprek uporablja kondom. Višje plačilo in evo, gremo brez kondoma. Tole, da seksa brez kondoma, verjetno nobeden ne bi priznal.
Ampak OK, mogoče tvoj seksa s kondomom. Naj ti pa zdaj zaupam manj razveseljivo “novico”. HPV se prenaša tudi ob uporabi kondoma in določeni sevi tega virusa povzročajo raka na materničnem vratu. Kaj boš porekla na to? Ti je še vseeno, da seksa s prostitutkami naokoli?
Ženske, res ne vem, kje je vaše samospoštovanje ob odkritju kaj takega. Ali res tako rade k riti strežete enemu, ki se dobesedno goni naokoli?
Če bi sama kaj takšnega izvedela od partnerja, me v tistem momentu več ni.
In pa spet moram nate apelirati, Michelle, da niso vsi takšni. Iz tvojih postov je razbrati le en sam veliki gnus do moških, res. Po tvojem jih verjetno 90% hodi k prostitutkam, ostalih 10% pa je zadrogiranih, pijancev, pretepačev in ne vem kakšnih še vse. Jaz ne vem, s kom se ti družiš in kdo so bili tvoji bivši, ampak za moje bivše fante dam roko v ogenj, da nobeden ni bil pri kakšni prostitutki. Ker brez čustev ne morejo seksati kar tako z eno.
In avtorici svetuješ, da naj ostane z njim, ker ga ima rada?? To je pa ena največjih bedarij. Mislim, da je veliko lažje takšnega dedca zapustit in prebolet kot pa ostat z njim in se vse življenje sekirat ter biti zagrenjena, se spraševati, če je morda pri prostitutki, itd. To ni lajf, pač pa ena velika agonija in prav to se čuti tudi iz branja tvojih odgovorov.
Takega bedaka,ki hodi h prost.se je pa ja enostavno rešit..udari mu po egu,če ima rad prostitutke ga preseneti do kosti tako da ga bo zazeblo,daj oglas tja kjer on brska,če je to net ali časopis,kupi mobi št.in ko te pokliče ali zagleda verjemi,da bo prvo kar bo razmišljal pa ne moja draga,kater od njegovih znancev je že bil pri njej,koga vse je zadovoljevala,spakiral bo kufre in jo ucvrl misleč,da se tudi njegova draga prodaja(čeprav bo draga vedela,da je vse samo igra,kot je to kar on počne njej,le igra zanj),vsi njegovi upi,sanje vse bo šlo po vodi,tako kot so šli vaši drage moje..vprašanje je samo ..ima katera jajca prirediti mu igrico??
če te srbi se popraskaj,od jamranja in nakladanja nikogar še ni nehalo srbeti..lp
Bi se jaz kot moski nekaj povedal, kar se tice zahajanja k prostitutkam. Vedno sem bil mnenja pac da se to ne pocne-sem dokaj “tradicionalno vzgojen”. Nisem imel veliko zvez-obcutil sem kaj pomeni seks s punco, ki se ji predas in kaj pomeni seks s punco, ki se ji ne predas. Prevaral nisem se nobene. Dokler nisem spoznal svoje sedaj ze bivse, katero sem cakal skoraj dve leti, da bi imela spolni odnos. Pac na koncu mi je po domace povedano “padlo dol”, povedal sem ji da gledam za drugimi-ne kot ponavadi ko pogledamo za kaksno in recemo da ima dobro postavo, ampak da ze nekako razmisljam da bi sla narazen. Nekako sem ji dal vedeti, ces zmigaj se, sedaj je res ze kriza in jaz ne morem vec. Pricakoval sem z njene strani da se bo pac potrudila in vzbudila v meni zeljo po njej. Do tega ni prislo, sla sva narazen tako “z danes na jutri”. Po razhodu sem se pocutil izkoriscenega, “stestiranega-ces, dajmo malo probat kako je (bil sem njen prvi fant), da si naberem malo izkusenj, potem pa ga pustim in si najdem drugega”. Kaj se mi je dogajalo potem je druga zgodba. Imam zelo odgovorno sluzbo, kjer ne smem narediti niti ene napake, tresel sem se kot siba na vodi. Kaj, zakaj, kako, itd. Obsojal sem sam sebe kako sem si lahko dopustil tako ponizati, kaj sem naredil narobe, zakaj nisem naredil tega in onega, zakaj morda nisem bil se bolj vztrajen, v glavnem malo morje vprasanj brez odgovora…Potem pac debate s kolegi, koliko jih imajo in s katero so bili in sem se zacel sprasevati kdo je tukaj normalen-kot moski. Jaz, ki sem jo cakal skoraj dve leti ali tisti, ki vsak teden seksajo z drugo (in zadovoljijo svoje potrebe). Potem pa pot v tujino in tam seveda prostitutke. Placal sem 50€, po dveh minutah sem jo vrgel iz avta in se odpeljal.Prvic in zadnjic. Toliko.
Pozdravljeni vsi,
Hvala vam za vaše odgovore, mnenja, misli, izpovedi….Ko berem vaše odgovore, sem malo zmedena…. eni pravite, da se to dogaja zelo pogosto, drugi spet, da ne….
Moram vam sporočiti, da sem se s partnerjem pogovorila in da mi je vse lepo razložil kako in zakaj je začel to gledat – zgolj iz firbčnosti. Povod za to je pa bil en link ki ga je dobil na mail. Sem šla preverit in je res tisti dan dobil mail z linkom. Nato pa ga je malo zanimalo kako vse to poteka in se je malo poglobil in raziskoval. On je namreč tak tip človeka, ki veliko stvari raziskuje in se rad kaj novega “nauči”, veliko srfa po internetu čisto brez razloga itd. Moram vam povedati, da mu verjemem, čeprav boste vsi rekli, da mu ne smem.
Vem, da mu ne bi smela nič reči in čakati, da bo storil napako, vendar me je toliko razžiralo v sebi, da sem morala. Pogovorila sva se čisto normalno, vse mi je lepo razložil in tudi kaj je ugotovil itd. Sem po dolgem času spet normalno spala…. bom imela pa še vedno en uč odprt kar se tega tiče….
Primoz29, zanima me zakaj si dejansko ti sploh šel z prostitutko, če pa si bil vedno proti temu? Zakaj se moški, ki so proti temu potem tega poslužijo?
lep pozdrav
Mojca789 odločila si se, da ostaneš s partnerjem. Čisto ok, vajina odločitev. Samo od danes naprej se ne poglabljaj več v njegovo raziskovalno nalogo, ker te bo resnično žrlo od znotraj vsak dan in boš čez leto dni čustveno na tleh.
Jaz v tvojem primeru ne bi mogla ostati, ker si sama napisala, da boš še vedno imela “odprt uč” torej to pomeni, da ga boš še vedno kontrolirala na vsake toliko časa. In to pomeni, da nimaš zaupanja več in zakaj bi bila z nekom, ki mu ne zaupaš.
še enkrat bi povedala svoje mnenje o prostitutkah. prostitutke so (vsaj zame) zelo trpeče duše. To, da se prodaš, da prodajaš svoje telo, da se tako nič ne ceniš, da dopustiš vsakemu moškemu (za denar) da gre vate…??!! Prostitucija ima vedno korenine v zlorabi. Ženska, ki je od rojstva naprej kot bitje spoštovana, sprejeta, so bile upoštevane njene meje, je bila ljubljena itd… se ne bo nikoli prodajala. Kakšne krute zgodbe (seveda potisnjene v podzavest do konca) nosijo te ženske. zato mi ne govorit o pametnih prostitutkah (ki baje uporabljajo oralni kondom itn…)!. prostitutka dobesedno zavrže svoje življenje. Zato se mi zdi ČIST NESPREJEMLJIVO od vsakega moškega (pa naj bo bogat, uspešen ali celo politik, pa kaj…kje piše, da je vsaj približno osebnostno zrel!?), da izkorišča že tako zlorabljeno žensko, ji za 50 evrov prinese še svoj prezir… TO, da bi bil moj moški tak, da bi o ženskah razmišljal na tak način, bi me najbolj zmotilo. To bi se mi res zagnusilo. Prostitutke so za ljudi zadnji izmečki, ki jih lahko vsak ubije, so zadnji člen vsega gnoja, so deli narko verig (narkomanke, ki se prodajajo za en šus imajo tudi po osem do deset moških na dan; a ti moški vedo, da bo za njihov denar kupila mamila in se uničevala?)… Ja, zato in predvsem zato je zame zahajanje h prostitutki povsem nesprejemljivo. Ne vem na kakšen način bi moški, ki to prakticira lahko presegel, sigurno ga pa čaka težka pot, če želi bit res v nekem lepem odnosu…
Ta firbčnost je vedno takooo dober izgovor! Tudi moj bivši je bil firbčen, pa tut on je dobival linke, pa ne vem kaj. Na koncu me je prevaral z eno babo, ki jo je našel na internetu. Zato ne zaupam in absolutno ne verjamem, če se nekdo zgovarja na firbčnost. Mogoče je tvoj drugačen, ne vem, UPAM, da je…
Kar se pa enega odprtega uča tiče… mislim, da ne bo ostalo samo pri enem. Ker če bi mu res zaupala, ne bi preverjala njegovih izjav in ne bi vohunila za njim. Verjamem, da nas včasih v to žene nekaj nerazložljivega, tudi sama sem to že počela – ampak vedno se je končalo slabo – z mojimi uničenimi živci predvsem.
Želim ti vse najboljše, a bojim se, da si mečeš pesek v oči.
Glede na to, da nista niti poročena in nimata niti otrok te res ne razumem, da tako nasedaš in se slepiš. Čez nekaj let, ko boš z nekaj otroki in že skoraj uničena od tega zasledovanja (kukanja kaj počne) in mu verjetno ne boš več najmanj enkrat na dan na voljo, boš jokala zakaj ga nisi takrat pustila.
Imej se rada in bodi nekaj časa sama.
Prostitutko.Je čisto vredu,normalna.V bistvu je na to delo pristala zaradi finančne stiske,zaradi preživetja,ima mala otroka,nekako mora preživet.Ja,ima tudi izobrazbo,ampak je noben ne zaposli ker nima ne izkušenj in ne poznanstev.Tako da niso vse prostitutke takšne kot se jih opisuje.
Meni se pa bolj gabijo moški,ki imajo zraven žene še kakšno “prijateljico”za občasna srečanja,in da se tožijo kakšno “grdo”ženo imajo….Potem žena začne sumit,in spet je ona tista ki je nora in bolana,skratka lažnivci!In bojim se da imam opravka s takšnim.
Hmm, dobro vprasanje…velikokrat sem gledal tkole folk okoli mene in si govoril da jaz pa ne bom tak, ( poznam nekaj “fu..fehtarjev, ki so tudi v moji druzbi glede tega rahlo prezirani”) pa da si bom nasel eno “ornk”. Pa je bilo nekaj priloznosti za eno noc, pa jih nisem izkoristil-sicer se danes po tem, kar se mi je zgodilo tolcem po glavi, ampak tako je bilo. Potem si mislis, aha toliko casa sem za nekaj vztrajal in se trudil in kaj imam danes od tega? Vcasih mi gre samo na jok ko se spomnem za nazaj. Ne vem a se to razlikuje pri spolih ko se “zlomijo”, jaz sem se. Bolj bednega obcutka v zivljenju se nisem imel, do spolnega akta ni prislo, niti do orgazma, vrgel sem proc samo denar.
Klub temu, da sm še kr mlad, mam tud js za sabo že kr nekaj grenkih izkušenj.
Mel sm punce, ki sem jih mel bolj in tiste, ki se jih mel manj rad. Dokler nism spoznal nje. O njej mičken kasnej.
Zadnjič sm bil pr kolegu kjer so se bahal, kk dobr je zahajat sm ter tja in menjavat punce. Ne vem točn, kaj je blo tisto, zarad česar sm se zamislil, ampak zavedal sm se, da mi takšn krog frendov ne ustreza več. Da so takšne debate bol prazne in da se marsikdo verjetno spotoma še kej zlaže, če že ne to, pa vsaj napihne. Uglavnem, kar me zanima je sledeče. Nad svojo preteklostjo nism ne vem kk ponosen, so stvari, za katere si želim, da se neb zgodile, pa so se, žal. Storjenga ne morm popravit, lahko pa se potrudim za u bodoče. Žal mi je, da sm izpustil oditi punco, ki sem jo mel rad in če bi se mogoče takrat še bol potrudu, bi bla mogoče še danes ob men. Tk pa sm raje sam čakal, da se bodo stvari same od sebe uredile,vendar se niso. Žal mi je, da se nism takrat bol potrudil, ker je bla res super punca in težko bom najdu njej podobno. Danes je srečna ob drugem, js pa sam. Pogosto mi misli uhajajo k njej, premišljujem, kaj bi blo, če bi blo, ljubosumen sm, ko jo srečam in vidim, kk je srečna ob drugem in pomislim, kk je lahk srečen, da jo ima, js pa tk velik bumber, ker če bi se takrat bol potrudil, bi bla danes še ob men in ne z njim.
Zakaj to pišem?
primoz29: Zdi se mi, da je tvoja zgodba v določenem delu podobna moji. Tud sam sm ob razhodu doživljal vse mogoče, nikoli pa mi ni blo žal, da sem bil z njo. Ko sem prebral tvoj odgovor, mi nekak ni jasno, kaj obžaluješ. A ti je hudo, da si bil nekoč z njo, ali ti je hudo, ker je danes tvoja bivša? Pišeš, da si nikoli nisi privoščil one-night-stand, kaj pa potem, ko nista bla več skupi? Če si jo mel rad, kk lahk danes obžaluješ, da sta bila par? A te kdaj zamika, da bi bil še z njo? Zase lahk rečem, da če bi se vrnila, bi se zanjo potrudil in se tokrat ne bi tk zlahka predal.
Pozdrav,
Matej