prosti čas
Moja hči hodi v 4 razred OŠ. Živimo v vasi, kjer se ne dogaja ničesar. Preselili smo se pred 4 leti in od takrat je moja hči zelo zdolgočasana. V šoli obiskuje razne krožke, ki potekajo takoj po pouku. V popoldanskem času obiskuje Glasbeno šolo. (dvakrat tedensko). Ves ostali čas je doma in je ne zanima nič.
Otrok v bližini nima, TV je ne zanima, računalnik tudi ne, tudi bere ne rada…
Pomaga samo, da se sama igram z njo. Ker pa me po službi čakajo tudi druga gospodinjska opravila, se enostavno ne morem posvečat samo njej. Lahko bi jo vozili v mesto na krožke, vendar tako izgobim cel dan, saj predno prideva tja in potem čakanje da konča…
Počutim se zelo slaba mati, ker enostavno ne vem kako naj bi zapolnim čas, brez da sedim karnaprej poleg nje.
Hčerka pa se ravnotako počuti odrinjeno.
Kako ji naj zapolnim čas. Ali mi ne preostane drugega kot, da jo vozim vsak dan v mesto.
Pomagajte!
Spoštovana Karmen,
menim, da bi storili napako,če bi kčerkin čas( ne prosti čas) prenatrpali z raznii dejavnostmi.Več lkrožkov po npouku in dvakrat tzedensko glasbena šola, ji pušča ob obveznem učenju še komaj kaj prostega časa.Če pa jo bo kljub temu mikala še kakšna druga dejavnost, ki poteka le v mestu, bo koristno, da poiščete možnost izmneničnega prevoza pri starših hčerkinih vrsrtnic in tako boste vi na primer zdoma le vsak tretji ali vsak četrti dan dan, takrat pa boste poleg hčere vozili še dve ali tri sošolke