prosim za razlago, karmični dolg
Pozdravljeni!
Prosim za vaše mnenje.
Bila sem pri prijateljici ki dela analize iz djotish numerologije. Povedala mi je, da imam na področju otrok in službe karmični dolg iz prejšnjih življenj in zato mi ti dve področji povzročata največ težav.
Prosim, če mi lahko razložite kaj to pomeni, kako si nabereš karmični dolg in ali ga je možno odplačati.
Hvala za odgovor in prijeten dan!
Tvoja duša ima karmo, ki pomeni seštevek vsega dobrega in slabega, kar se ji je v prejšnjih ali v tem življenju dogajalo oz. kar je počela. Nekako po sistemu: “Kar seješ, to žanješ!”. Nekako duša že za časa iste inkarnacije odsluži veliko svojih dolgov. Ostale, neodslužene, prenese s sabo v naslednjo inkarnacijo, kjer pa ima točno določene naloge oz. poslanstva ali DHARMO. Vendar je napačno misliti, kako hudo kazan bo duša morala odslužiti, saj Najvišja entiteta, ki določa Dharmo, vsebuje le in samo LJUBEZEN. V to Ljubezen spada seveda tudi odpuščanje. To pa ne pomeni, da duša ne bo deležna izkušenj, ki bodo nasprotne njenemu delovanju v drugih inkarnacijah.
Karmični dolg ( če resničbo obstaja, kar lahko ugotoviš le z regreso terapijo ) lahko poravnaš že z aktivnim odnosom do karme svoje duše v tem življenju, s transformacijo ali z dvigom svoje zavesti na nivo, ko stopiš v stik s svojim Sebstvom. To pa so področja, ki zahtevajo veliko več razlage, časa in vstrajnosti, kot nama ga daje tale forum. Še enkrat pa, skušaj si prislužiti Božansko ljubezen, ki vse odpušča in v kateri zgori vse zlo…….
Forum je zaprt za komentiranje.