Prosim za nasvet glede bivšega
Leto nazaj sem hodila niti ne 5 mesecev s fantom in ga potem jaz pustila(ni šlo).Tip je hotel v tem kratkem času zgraditi vse,kar se v normalni zvezi gradi počasi,potrpežljivo.Spoznati me z njegovimi starši,začeti živeti stil “spanje pri tebi,potem pri meni” ubistvu se je res na vse pretege trudil peljati zvezo tako,kot bi bila že stara zakonca. Meni se tako kratka zveza niti slučajno ne zdi še resna,ker se človeka šele spoznavata in sem mu večkrat povedala,da greva prehitro. V vsem je bil tako nepotrpežljiv. V spolnosti si je nekaj časa še potrpežljivo utrgal čas,da sva izvedla predigro,za dejanski skeks pa mu potem sploh ni več stal. Kasneje mi je celo rekel,da bo 5min predigre zanj čisto zadosti. Nekaj njegovih cvetk sem dopustila,potem pa mi je bilo zadosti. Kujal se je, trmal in potem sva šla narazen. Z njim sem pretrgala vse stike,ker se mi je zdelo tako še najbolje. Seveda sem bila iz njegove strani in s strani njegovih prijateljev označena za marsikaj grdega,ampak se nisem sekirala. Ubistvu sem ga pozabila in nanj sploh več nisem pomislila. Do zdaj,ko smo se slučajno nekje videli in je bil zraven tudi on s prijatelji,ti so me začeli naglas ozmerjati,sama sem jih ignorirala.
Povejte mi,je najboljši način, da preprosto ignoriram? Sama nimam nikakršne potrebe,da bi kogarkoli žalila,se bivšemu maščevala,ker mi je to izguba časa in živcev.
Hvala za pomoč