Najdi forum

Prosim za nasvet-darilo

Pozdravljeni forumovci !

Ker ste ze mnogim pomagali, prosim tudi jaz za nasvet. Rabila bi kupiti darilo bratrancu za 48. rojstni dan. Je porocen, ima otroka starega 14 mesecev, v januarju pricakuje drugega. Se ne ukvarja s sportom ali s kaksnim posebnim hobijem. Kaksno darilo bi mi svetovali ?

Hvala ze vnaprej za nasvete.

LP Senja

Plačaj mu priklop na internet, ha, ha!

Pri teh letih bo gotovo rabil kakšno knjigo o vzgoji ali zdravju otrok ….nek pripomoček za obvladovanje mladine pač…
Kmalu za tem ( recimo ob 50 letnici ) pa nekaj samo zanj: vsaj 2 dcl optimizma…

Eno masažo (pa ne mislim erotične).

Če ‘ma kaj špeha mu kupi ABtronic…

Me veseli, da se relativno star odloča za male otroke. To deluje vzpodbudno….;))))
Koliko pa je žena stara?

Mogoče pa ni prva žena.

Ja “edi” in “svetnik” ni prva zena. S prvo sta bila porocena 14 let , otrok ni bilo, ceprav sta se na vse pretege trudila (zdravljenje) in si jih obupno zelela. Pol sta se pa locila. Po 8 letih samskega stana pa sta se nasla s to in sedaj se mu je uresnicila velika zelja. Zena je pa stara nekje okrog 35, ce se ne motim. Ker je bolj resne narave in druzinski clovek, kaksne masaze, priklopi na internet ne pridejo upostev. Je res bolj “okrogel” ampak s kaksnimi “shujsevalnimi aparati ga ne bi razveseljevala” , saj se pri otroku kar dosti giblje, se vec pa se mu ga obeta zacetkom drugega leta. Zdaj bi pa jaz potrebovala kaksen “bolj resen” nasvet, ce ne bom pa prisiljena uporabiti ves moj domisljijski potencial.

Lep pozdrav,lep dan in obilico dobre volje in humorja vsem.
Senja

New Report

Close