PROSIM za NASVET
Tudi moje mnenje je da med partnerji ki se ljubita NI SKRIVNOSTI .
Midva z mojo se mava tako – tako , pa si ne poveva vsega .
GOODLIFE – lahko malo namigneš kje je ta lokal v LJ. ( saj vsi vemo za znan ljubljanski lokal, znan po malo starejši populaciji in vezanih ženskah, ki hodijo tja po xxx. )
HVALA
Martin501
PROSIM za NASVET
21.07.13 16:44
Pozdravljeni
Oglašam se tukaj ker tudi sam imam probleme prosim za nasvet .
Stara sva 35 in 34 let poročena 10 let , in mava hčerko staro 5let.
Pred porodom je najino življenje lahko rečem bilo dobro , ali celo zelo dobro.sex 2 do 3x na teden in vse ostalo. Zadnjih par let pa se žena izogiba ( vedno kaki izgovori ) tako da se ljubiva le še 1x če je velika sreča pa 2x na MESEC. Sem zdrav moški ki rabi več , povedati pa moram da ljubim svojo ženo in jo nočem prevarati.
Pomislil sem da ima drugega , pa zagotavlja da ne in da je njej vse OK .Malo sem raziskoval in nisem nič takega ugotovil , izvedel pa sem za določene stvari ki so se dogajale pred poroko , nekaj tudi zelo ‘” grdih ‘” ( orgije , skupinski , 3 na eno… ).
Moram povedat da sem bil v zakonu vedno 100 % odkrit in pošten , in tak dogovor sva imela z ženo da si vse poveva ODKRITO IN POŠTENO o vsem . Čeprav se je to dogajalo 12 – 13let nazaj mi ni čisto prijetno . Ko se v najinih pogovorih kdaj vrnem za toliko let nazaj in probam kaj izvedeti ona vstraja pri tem kar je povedala že na začetku zveze , ti si tretji .
Še enkrat bi povedal da imam ženo zelo rad , neiskrenost me pa moti in zgubljam zaupanje v ljubljeno osebo . Zato prosim za nasvet kaj bi vi naredili in kako postopati naprej .
Hvala
xxx1
Re: PROSIM za NASVET
22.07.13 15:44
Meni se je zgodilo nekaj podobnega.Po dvajsetih letih zakona , se je žena na enem pikniku kar pošteno napila ( drugače ne pije ). Ko sem jo odpeljal domov tudi rahlo okajen se je kar razgovorila ( očitno jo je 20 let tiščalo in morilo ) , in mi razložila da ona sploh ni bila taka ” nedolžnica ” kod se je vsa ta leta delala ampak je počela veliko svinjarij in perverznosti ( približno kod tvoja ) predno sva se spoznala . Malo sem ji zameril , toda ker je prisegla na otroke da tega od takrat ni več počela sem se v rahlem dvomu pomiril. Tisti večer sva prvič udarila analno , Sem mislil da jo bom malo ” kaznoval “ z bolečino ( sem še kar obdarjen ) pa ni bilo nobenga problema in to je sedaj postala stalna praksa.Očitno se nekatere luknje ne zarastejo !!
Mogoče tudi ti tako ” kaznuj “ svojo.
lp
Odgovori • Citiraj sporočilo
Martin501
25.07.13 12:10
DA NEKAJ RAZLOŽIM
Vse
” Zakaj tako vztrajno “iskrenost in poštenost” terjaš od žene, ko pa si sam vse prej kot “pošten in iskren”? Ko so se začele vajine težave, se nisi “iskreno in pošteno” pogovoril z njo in verjel temu, kar ti je povedala, ampak si začel “neiskreno in nepošteno” “malo raziskovati” za njenim hrbtom ”
– Raziskovati sem začel ko po pogovoru in parih poskusih razjasnitve ni bilo nobenega napredka . Takrat se je v meni porodil črv in začel glodati ” KAJ PA ČE IMA DRUGEGA ” , . Po tvojem mnenju je to nepšteno če probaš nekaj izvedet ker ne dobiš odgovora ?????? .
Moja iskrenos je do nje bila v tem da je na vsa vprašanja dobila 100% iskrene in poštene odgovore v skladu z najinim dogovorom pred poroko.
-Pogovor z njo na to temo sem probal obnovit ko sem spoznal njenega fanta z katerim je hodila pred mano. Ko mi je on povedal ( ne ve da sem njen mož ) da se je z njo razšel ravno zaradi ” svinjarij “ in ” packarij “ ki jih je počela predno je začela z njim . Ko povprašaš LJUBLJENO o tem , ona pa vse zanika , pri tem te pa še v oči nemore pogledat mislim da potem ni več dvoma ali je res ali ne .
_ Ja res je moja žena zlo dobro zgleda po domače orng bejba.
mežinca
_ ne gre za to ali sem tretji ali tri in trideseti , gre za zaupanje ali ti partner govori po resnici.
Tudi sam sem imel več partneric pred njo , in za vse sem ji povedal. Za tiste ki me je vprašala tudi podrobnosti o sexu , željah , o rgazmih , vedenju v pojsli , skratka tudi največjo intimo ki mi je bila znana.
xxxl
12.08.13 18:35
Navedeno
Samoborka
Navedeno
xxx1
Meni se je zgodilo nekaj podobnega.Po dvajsetih letih zakona , se je žena na enem pikniku kar pošteno napila ( drugače ne pije ). Ko sem jo odpeljal domov tudi rahlo okajen se je kar razgovorila ( očitno jo je 20 let tiščalo in morilo ) , in mi razložila da ona sploh ni bila taka ” nedolžnica “ kod se je vsa ta leta delala ampak je počela veliko svinjarij in perverznosti ( približno kod tvoja ) predno sva se spoznala . Malo sem ji zameril , toda ker je prisegla na otroke da tega od takrat ni več počela sem se v rahlem dvomu pomiril. Tisti večer sva prvič udarila analno , Sem mislil da jo bom malo ” kaznoval “ z bolečino ( sem še kar obdarjen ) pa ni bilo nobenga problema in to je sedaj postala stalna praksa.Očitno se nekatere luknje ne zarastejo !!
Mogoče tudi ti tako ” kaznuj “ svojo.
lp
Bedno!
Premalo !! Takim babam bi moral iz dveh luken eno naredit , pol pa naj uživajo in se dol dajejo z tremi ali petimi naenkrat.
Zakaj Bedno , a si tudi ti bila taka ?????
MALENKOST
01.10.13 09:13
Se še moja malenkost oglasi
Tudi moj mi neki teži , kolk sem ih mela pred njim pa čeprav sva že 8 let poročena . Nevem kako bi se počutil če bi vedel da je številka preko 20.
Kaj menite fantje ? naj mu po pravici povem ali naj vstrajam pri 1/3 ( 6 ) priznanih
Martin501
04.10.13 12:52
Pozdravljeni
Jesen v Grčiji je čudovita.Sprehod po plaži sončni zahod ti in žena ki jo LJUBIŠ .
Ljubljena spregovori in prizna da so zgodbe iz mladosti resnične , da se je pa bala povedat ker me ma rada. Pogovarjala sva se do jutra , sex ob sončnem vshodu pa je bil divji in nepozaben .
Nič i ne zamerim ( tega se je bala ) , jo pa mam še rajši in sem vesel ker i lahko zaupam in vem – čutim , da je ISKRENA IN POŠTENA .
Moj nasvet drugim ki imajo enake pomisleke , Povejte resnico , saj če se imata rada resnica ljubezen samo utrdi in naredi življenje čudovito .
Hvala vsem ki ste mi hoteli pomagati z nasveti.
” Malenkost “
PO MOJE BO OBEMA LAŽJE IN LEPŠE ČE MU POVEŠ PO PRAVICI IN POŠTENO, RADA SE BOSTA MELA ŠE BOLJ !!!!!!!
liliy
12.10.13 12:46
Tudi sama sem po skoraj da 25 letih trplenja in občutka krivde možu priznala in povedala vse kar je bilo pred njim . Tudi sama sem se bala da mi bo zameril in da bo kaj narobe . Poslušal me je brez besed , na koncu je samo dejal ” vem draga moja , to sem čutil že od samega začetka ” .Objel me je narahlo pobožal in dal poljubček . Od takrat naprej imam občutek da se imava rajši in vse klapa in je čudovito . Žal mi je da mu nisem že prej raskrila vso resnico o mojem življenju predno sem njega spoznala .
ZAKAJ
13.10.13 18:08
Pripel bom del besedila ( iz sosednjega Foruma ), ki sicer govori o varanju . Kaj pa je neresnica in skrivanje preteklosti pred svojim partnerjem kod laž in na neki način varanje . Pri Martinu 501 se je vse izšlo lepo , dvomim da če bi ga njegova dolgo vlekla za ja… , da bi se zakon obdržal.
Torej ja, vsi smo krvavi pod kožo. Kar sem želel povedati je da meni osebno je najpomembnejša vrednota ISKRENOST.
Raje vem resnico kot pa živim celo življenje v laži. Pa naj resnica še tako boli in povzroči toliko trpljenja.
Tistim ki ste partnerje prevarali svetujem, da ste do njih iskreni, saj je to največ vašega, kar jim lahko daste. Morda vam ne bodo sposobni odpustiti, a bodo vsaj vedeli da ste do njih pošteni in iskreni. Zaupanje bo ostalo. Vsi imamo napake, vsem kdaj spodrsne, a kar šteje je da upamo te napake priznati in plačati zapitek.
Če partnerja prevaraš, in to skrivnost neseš s sabo v grob, res je; ne tvegaš razpada družine, partnerja ne obremenjuješ z tem kar si sam zakuhal in na nek način prevzameš vso krivdo in kesanje nase. Če se iz lekcije kaj naučš, nikoli več ne varaš, se znova zaljubiš na dogodek sčasoma pozabiš je lahko končen rezultat na zunaj videti pozitiven. A po drugi strani ZA VEDNO VZAMEŠ PARTNERJU OSEBO KI JE DO NJEGA ISKRENA.
Sicer je to moje osebno mnenje a sam lahko varanje odpustim, neiskrenosti pa ne. Če si prevaran pa to zveš naprej od svojega partnerja potem še ni vse izgubljeno, če pa to zveš na kakeršen koli drig način potem pa je zgodbe v trenutku konec.
Bistvo da imaš partnerja je da si z njim deliš tudi najskritejše misli ter vzgibe.
Še tole kar me moti, eni rečejo, če bi se meni zgodilo isto (bi bil prevaran) bi želel da mi partner tega nebi povedal. Ja to se sliši lepo, a vprašajte se tudi če je nevedenje o partnerjevi avanturi vredno tega, da vam partner (o tem) laže celo življenje.
Kot sem že rekel raje poskušam odpustiti nezvestobo kot pa imeti neiskrenega partnerja. Raje živim z žensko in vem da mi nekoč ni bila zvesta, kot da živim z osebo ki ji ne morem zaupati in imam vedno občutek da morda nekaj prikriva.
A razumem niso vse situacije take in vsi verjetno ne mislijo tako.
Tako Tako
13.10.13 23:28
Tudi moje mnenje je da med partnerji ki se ljubita NI SKRIVNOSTI .
Midva z mojo se mava tako – tako , pa si ne poveva vsega .
GOODLIFE – lahko malo namigneš kje je ta lokal v LJ. ( saj vsi vemo za znan ljubljanski lokal, znan po malo starejši populaciji in vezanih ženskah, ki hodijo tja po xxx. )
HVALA
___________________________________________________________________________________
Mnenje;
Ta tema je gola provokacija, vidna tudi z Marsa.
Avtor, ki ne premore toliko naravne inteligence, da bi odgovore, ki jih na svoje vprašanje očitno piše kar sam sebi pod večimi nicki, le-te zakril vsaj pravopisno tako, da bi ne bilo očitno razvidno, da je skoraj celotna tema, vključno z večino odgovorov, plod njega samega, ima očitno ali preveč časa ali pa je zagotovo v hudih težavah. Te težave niso take, kot jih opisuje v svoji otvoritveni temi. Morda gre samo za iskanje pozornosti ali pa za nenavaden način internetne zabave. Umetno producirane provokativne nekvalitetne teme, kot je ta, zbijajo ugled celotnega portala.
Oseba z nickom ” Martin501 “ ( in ostali navedenimi nicki ) , svetujem ti obisk PSIHIATRA .
Marija1
13.10.13 17:37
Navedeno
liliy
Tudi sama sem po skoraj da 25 letih trplenja in občutka krivde možu priznala in povedala vse kar je bilo pred njim . Tudi sama sem se bala da mi bo zameril in da bo kaj narobe . Poslušal me je brez besed , na koncu je samo dejal ” vem draga moja , to sem čutil že od samega začetka ” .Objel me je narahlo pobožal in dal poljubček . Od takrat naprej imam občutek da se imava rajši in vse klapa in je čudovito . Žal mi je da mu nisem že prej raskrila vso resnico o mojem življenju predno sem njega spoznala .
Če se masta dva srčno rada je to po moje edina prava pot . Če si ne zaupata in nista iskrena eden do drugega , je vedno ena meja med vama en črviček ki vrta in gloda kaj pa če bo nekoč zvedel , zvedela.
Pri meni sicer tega problema ni ker je moj mož tudi taprvi in upam da tut tazadn .
Trihter ti verjetno nimaš svojo rad , ali rada ? , ali pa še nisi srečal – la osebe do katere bi čutila kaj je to.
” tole je tud Martn “
Nevem kdo mi spreminja ime in tudi spol ?
Od rojstva sem Marija, in mislim tako tudi ostati
.
Ti NEPOTPISANA verjetno nepotolažena, se prosim drugič vsaj podpiši , pa čeprav z izmišljenim imenom.
bdv kako se napiše?
tole je tud Martn , ali tole je tudi Martin , pouči nas nevedne o pravopisu.
lp
Marija
Eni mate res velik cajta in serje.. tuki po forumu , nasploh eni ki kar neki optožujejo in nakladajo brez kakega koli povoda .
PROŠNJA še 1x za GOODLIFE
Hvala
GOODLIFE – lahko malo namigneš kje je ta lokal v LJ. ( saj vsi vemo za znan ljubljanski lokal, znan po malo starejši populaciji in vezanih ženskah, ki hodijo tja po xxx.
Daj, povej, kje so te tako dobro naučili vztrajno delati presledek pred in za vejico in pred in za piko, kot tudi pred in za narekovajem, pred in za klicajem, vprašajem, oklepajem…, da se tega tako oklepaš, četudi ti pravopis ne leži? Kar se Janezek nauči, to Janez zna. Trudiš pisati pod različnimi nicki, a je ta tvoja napaka preveč prozorna v vsem tvojem odgovarjanju samemu sebi, tebi lastna in se je morda niti ne zavedaš. Je pa napaka. Torej, kdo ima veliko časa, da serje.. tuki po forumu in se trudi pisati pod večimi nicki, kdo zbija ugled monu z izmišljeno temo, na katero si odgovarja kar sam, no, Be … Bo… ??
Pojdi v tisti lokal za malo starejšo populacijo in vezane ženske, ki hodijo tja po xxx. GOODLIFE, daj, pomagaj temu ubogemu človku, da ga vendar že najde in ne serje.. tuki po forumu. Bo tako več koristi za slovenski pravopis, okolje in svetovni mir.
No, ampak jaz sem videl že veliko ljudi, ki delajo presledke za narekovaji itn, vedno enako. Dvomim, da obstaja le eden tak. :))
Sigurno so se vsi ti zbrali na monu v eni in isti temi…:-)))[/quote]
Verjetno jih je veliko več, kot jih je v tej temi. 😉
Meni tak način pisanja ni popolnoma nič tuj,in se mi zdi da ga ni tako malo.Sicer pa o slovenščini in pravopisu na forumih in SMS sporočilih je itak brez veze razpravlat.
Sicer pa
Marija 1 te je izvala:
“bdv kako se napiše?
tole je tud Martn , ali tole je tudi Martin , pouči nas nevedne o pravopisu.
lp
Marija “
Mimo teme je toliko nakladanja zato,ker je pravljica iz trte zvita in resnična toliko,kot vsaka Grimmova pravljica,ki je seveda tudi vsaka zelo zanimiva.A da je imel nek par enake težave,kot ta v predmetni pravljici?Ti šment,ti.Se dogaja.[/quote]
Pa še kako zelo pogosto se dogaja. Človeka včasih res preseneti, dokler se ne navadi in spozna, da se nam vsem dogajajo zelo podobne zgodbe. 😉 Seveda pa to še ni dokaz, da se nekdo v tej temi ni zajebaval.
Poz.
Tudi sama pišem z presledki ( lažje se bere – dioptrija ) , tako da to ni nič čudnega.
Martin 501 , veseli me da so se stvari tako lepo izšle . Sama sem malo starejša – stara šola in tudi sama imam rada v zakonu poštenost in tudi ljubezen. Če pa eni o tem dvomijo so verjetno sami nepošteni , in so ti mal fouš .
HA HA HA
Res majo eni dosti časa da pišejo bedarije in natolcujejo.
Mogoče pa gospodični ni všeč da se je moja ( najina ) zgodba lepo končala. Imava se rada in vse štima, brez njene pomoči ali dragega nasveta .
Glede pisave in pravopisja – dobila si že nekaj pojasnil in vprašanj , odgovora pa ni . Menim da to pove dost o tvojih ” jajcih “.
Razni ” sociologi in psihoterapeut-ke ” pa si poiščite koga ki vas bo poslušal , ali še rajši koga ki vas bo imel rad.
LP
Mimo teme je toliko nakladanja zato,ker je pravljica iz trte zvita in resnična toliko,kot vsaka Grimmova pravljica,ki je seveda tudi vsaka zelo zanimiva.A da je imel nek par enake težave,kot ta v predmetni pravljici?Ti šment,ti.Se dogaja.[/quote]
Narobe zapisano(enake težave),so pa bile zelo podobne težave-nepriznavanje predhodnikov,pa ti si mi drugi itd…