Najdi forum

Pozdravljeni
Oglašam se tukaj ker tudi sam imam probleme prosim za nasvet .
Stara sva 35 in 34 let poročena 10 let , in mava hčerko staro 5let.
Pred porodom je najino življenje lahko rečem bilo dobro , ali celo zelo dobro.sex 2 do 3x na teden in vse ostalo. Zadnjih par let pa se žena izogiba ( vedno kaki izgovori ) tako da se ljubiva le še 1x če je velika sreča pa 2x na MESEC. Sem zdrav moški ki rabi več , povedati pa moram da ljubim svojo ženo in jo nočem prevarati.
Pomislil sem da ima drugega , pa zagotavlja da ne in da je njej vse OK .Malo sem raziskoval in nisem nič takega ugotovil , izvedel pa sem za določene stvari ki so se dogajale pred poroko , nekaj tudi zelo ‘” grdih ‘” ( orgije , skupinski , 3 na eno… ).
Moram povedat da sem bil v zakonu vedno 100 % odkrit in pošten , in tak dogovor sva imela z ženo da si vse poveva ODKRITO IN POŠTENO o vsem . Čeprav se je to dogajalo 12 – 13let nazaj mi ni čisto prijetno . Ko se v najinih pogovorih kdaj vrnem za toliko let nazaj in probam kaj izvedeti ona vstraja pri tem kar je povedala že na začetku zveze , ti si tretji .
Še enkrat bi povedal da imam ženo zelo rad , neiskrenost me pa moti in zgubljam zaupanje v ljubljeno osebo . Zato prosim za nasvet kaj bi vi naredili in kako postopati naprej .
Hvala

Od koga si to izvedel? Od nje? Ali od kakih “prijateljev”?…. :/

Sploh pa kaj ima to veze kateri po vrsti si? Bolj je pomembno, da si zadnji…. na njeno željo 😉

Če jo moriš s tem bi znalo bit logično, da se ji upira bit s tabo….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zvedel sem od njenih sošolcev , ki niso vedeli da sem njen mož. V kontakte smo prišli preko športa ( rekreacije ) pol pa na pijačo dve in pogovor steče. Tudi z njenimi sosedi iz mladosti sem se začel družit , košarka , tarok…. , beseda da besedo in se marsikaj zve . Ker je iz dveh različnih virov verjamem da je res .
Ne gre za to kateri po vrsti sem , ampak za poštenje in SPOŠTOVANJE DOGOVORA o otkritosti in poštenju.Po moje brez teh lasnosti ne more biti zaupanja ,brez zaupanja pa tudi ljubezen verjetno umre .??

Pozdravljen,
kar je bilo je bilo… pusti preteklost in se posveti sedanjim razmeram. Pogovor ponavadi pomaga, poiščita razlog zakaj imata težave (veliko delo, preobremenjnenost) in poiščita tiste malenkosti ki vajino zvezo ogrejeta (otroka k babici vidva pa na dopust, pa čeprav samo za 24 ur)
Zgolj moje skromno mnenje. Lp

Nazaj se nima smisla vračati, ko nastopijo težave v sedanjosti – tu in sedaj, kajti potem vedno v krizi uporabita orožje, ki povzročijo največ bolečin drugemu, ko si razne očitke zmečeta pred nos. Njen 3. si verjetno v smislu, ki ga je ljubila. Če pred poroko nisi rovaril po njeni preteklosti, preden sta se odločala za skupno življenje, to pusti sedaj zakopano po toliko letih in ko imata družino, ker ona sedaj verjetno nima niti najmanjše želje iti na stara pota in da bi se v njej prebudila ponovna želja po “seksualnem eksperimentiranju” z drugimi moškimi – to je izživela in ima otroka. Tvoj sum izhaja strahu, zakaj neki se je čustveno in seksualno ohladila. Razlogi za “posteljne ohladitve” so pri ženskah najčešče čustvene narave in mislim, da pri vama ni v povezavi s tem, da bi ti bila nezvesta.

Moraš ji povedati, kako se počutiš, njo vprašati, kako ji je ob tebi, če jo mogoče kaj “gloda”, da ti pove, če si se ji kaj zameril. Skratka nekako moraš pridobiti njeno zaupanje, da steče pogovor med vama, kjer je sedaj molk.

Glede njene mladostniške spolne zgodovine pa verjetno moraš biti tudi malo “trap”, da se ne more dobro počutiti ob tebi, da ti drugi o tem razlagajo in nekako spodkopavajo vajino zaupanje, da to ni prava družba, ki tebi servirajo (iz škodoželja?) pred nos in na ušesa, kaj je ona počela, četudi je vse res, kar pravijo. Ti je tu nisi zaščitil, kjer bi jo moral, ko so ju drugi razvrednotili, ker drugih prav nič ne briga, kaj je ona počela, zato ti seveda lahko opravičeno zameri, da se celo družiš z ljudmi, ki se vtikajo v vajino zvezo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…in mu sama ne želi zaupat vsega kar je izvedel (če je sploh kaj res!) od vseh tistih ljudi.

Tukaj je predvsem vprašanje za avtorja: Kakšen sem do svoje partnerice, da se ne želi pogovarjat z mano, mi zaupat?
Posledično se izgublja tista povezanost, ki je osnova za bolj pogost seks pa ne zgolj seks. Mogoče si ona želi tudi ljubit s tabo in se je “zgolj seksa”, ki ji ga ti tako vztrajno ponujaš, že mal naveličala….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

tle ti vsi neki nakladajo, je pa verjetno res, kar že sam veš
tvoja draga se je šla pred teboj verjetno kar sprevržene spolne prakse
ti si 3-ji (verjerno pa vsaj z eno ničlo zraven)
ničesar ti noče povedat zato, ker bi se v svojih zgodbah takoj zakvačkala, zato je raje tiho
na neki točki v svojem življenju se je pač odločila, da bo s kurberijo nehala
in si je poiskala nekaj primernega, tebe
je pač mislila, da bo premagala svojo naravo, ampak to nikoli nikomur ne uspe

glede iskrenosti si malo naiven
tebi verjamem, da si bil vedno uskren do nje
naj uganem, ona je izredno dobra mačka
vsi so ti jo vedno zavidali
vesel bodi da ti iskreno ne pove kako stoji situacija, oziroma je že od samega začetka tako stala

kako za naprej?
ne vem, ne bom te strašil, sem sam nekaj podobnega skoz dal, sem 15 let starejši od tebe
če te kaj potolaži (malo za šalo, veliko zares), otrok je bil dodeljen meni :)))))

Zakaj bi pa moral bit za tole vesel?
Ker ni dorasel, da bi sprejel resnico, kakršnakoli že je, podobno kot ti?

Meni se je zgodilo nekaj podobnega.Po dvajsetih letih zakona , se je žena na enem pikniku kar pošteno napila ( drugače ne pije ). Ko sem jo odpeljal domov tudi rahlo okajen se je kar razgovorila ( očitno jo je 20 let tiščalo in morilo ) , in mi razložila da ona sploh ni bila taka ” nedolžnica ” kod se je vsa ta leta delala ampak je počela veliko svinjarij in perverznosti ( približno kod tvoja ) predno sva se spoznala . Malo sem ji zameril , toda ker je prisegla na otroke da tega od takrat ni več počela sem se v rahlem dvomu pomiril. Tisti večer sva prvič udarila analno , Sem mislil da jo bom malo ” kaznoval ” z bolečino ( sem še kar obdarjen ) pa ni bilo nobenga problema in to je sedaj postala stalna praksa.Očitno se nekatere luknje ne zarastejo !!
Mogoče tudi ti tako ” kaznuj ” svojo.
lp

joj moški, ko pa imate vi za cel kombi/avtobus preteklosti, ste pa nekaj posebnega in frajerji… ne tako hitro obsojat ljudi. Če je kdo pač bil pred vami bolj spolno aktiven je sedaj to katastrofa? Uživajte raje v družbi drugega in si ne problemov delat. Lp

Ja, se podpišem pod AuroDion. Lahko so natolcevanja ljudi, ki z užitkom zajebavajo, ko koga kaj prizadene… Lahko foušija, če imata že vsaj na zunaj dober zakon… Lahko je kaj res, pa jo je sram ali te noče prizadeti. Pozabi! Veliko ljudi ima preteklost, pa moški ste strašni frajerji, ženske pa kurbe! Slovenceljsko!!!
V zakonu pa imamo ženske obdobja, ko pride do upada spolne sle… Lahko so hormoni, zelo poslabšajo zadeve kontracepcijske tabletke, lahko skrbi, utrujenost, rutina…. Le dober bodi in vztrajen pa brez stalnih očitkov…, pa se bo tudi obrnilo, boš videl.

pred leti: na letnem vrtu je sedela skupina mladih moških, ki so pili pivce po službi. nasproti se elegantno prigiblje lepa, vitka mladenka in najbolj pogumen reče kolegu: ta je pa še lepša, kot tvoja. dotični vstane, da svoj delež za pir na mizo in reče: fantje, jaz moram it. in je šel.

in nisem pozabila, po kakšnih 10- letih na to odločno, moško gesto. očarljivo!

O tebi: očitno ste kot stare, dementne babe, ki na veliko opravljate in skozi fovšijo na tvojo dobivaš takšna zlobna sporočila “mimogrede”. predlagam ti, da usmeriš pogovor o fiziki, matematiki v šoli, tujih jezikih za otroke, o gospodarstvu, kaj bi bilo bolj pametno, davkih, kako zbrati denar, da vsi ne trpimo, o potovanjih…

Znaki demence so tudi, da goniš 100 let stare dogodke, ki se jih spomniš natančno, kaj se je pa 1 uro prej zdodilo, pa ne veš. in takšni fosili so tvoji frendi, za katere imaš očitno ogromno časa. nekaj njega bi raje porabil za ženo in hči.

zakaj si ji pa dol padel, boš moral pa sam ugotoviti. ona bi te rada občudovala in čutila tvojo odločno, moško plat, ko te tračarije ne zanimajo in poveš kaj ve, kaj novega, kar jo preseneti. ti pa si predvidljiv in cmerav. upam, da vama uspe vžgati ogenj, tista zakompleksana trobila pa malo pusti, naj delajo družbo en drugemu.

Tole je pa odličen odgovor! Predvsem v zadnjem odstavku je zajeta vsa resnica o tebi in … o vama. Ugotovita vzroke, ki so privedli do ohladitve med vama, jih odpravita in tudi seks bo spet, kot mora biti. Ohladitev postelji je le posledica vsega, kar se dogaja med vama. Ukvarjaj se s sedanjim trenutkom, misli na prihodnost in ne pogrevaj zgodovine, v tem ni rešitve. Če je bila tvoja tako vroča pred poroko, potem bi morala biti sedaj minimalno krat dva, ko je v najlepših letih. Poišči vzroke, zakaj ni tako. Ti ne ležijo v zgodovini izpred desetih let, ampak v teh vajinih desetih SKUPNIH LETIH in v tvojem odnosu do nje. Pogovorita se odkrito o TEM, zgodovino pa pusti, naj počiva v miru.

Tile kolegi s športa … verjetno so bili sami bolj kot ne na suhem, pa se morajo še 20 let kasneje tolažiti s takimi zgodbicami. Jaz takega vedno vprašam: No, za druge si povedal, zdaj pa še zase povej, kako si si dal duška/oziroma karkoli že pač je tematika. Ponavadi nastopi mučna tišina in vidna zadrega.
Prav mogoče je, da bi moral njihove pripombe deliti z deset, da bi dobil resnico – v 20 letih se je ena njena avantura, za katero niti ne morejo dati roke v ogenj, da se je res zgodila, sprevrgla v orgijo s tremi moškimi hkrati in še danes si ga na roko mečejo na to.
Če pa je tvoja pridna ženka res tak poprček v postelji, pa izkoristi v obojestransko zadovoljstvo. Ampak ne vem, če si dovolj moškega za kaj takega … si bil zelo potolažen, ko si slišal, da si šele tretji po vrsti?

normalni ženski, ki da nekaj nase, ne glede v katerem življenjskem obdobju je, mlada, srednja ali stara NE MORE V NOBENI VARJANTI ZGODITI SKUPINSKI SEKS Z VEČ MOŠKIMI

opomba: razen če je to normalno obnašanje za vse ženske

Hvala vsem za nasvete , potrudil se bom in probal iti čez vse to . Toda boli v srcu boli , saj jo imam rad dogovor je pa bil ISKRENO IN POŠTENO O VSEM .Nevem če ji lahko zaupam ( ni iskrena ) pa čeprav za dogotke izpred let.
Vaše mnenje naj ji pokažem to komunikacijo ??????
lp

Zakaj tako vztrajno “iskrenost in poštenost” terjaš od žene, ko pa si sam vse prej kot “pošten in iskren”? Ko so se začele vajine težave, se nisi “iskreno in pošteno” pogovoril z njo in verjel temu, kar ti je povedala, ampak si začel “neiskreno in nepošteno” “malo raziskovati” za njenim hrbtom. Ko si naletel še na govorice, ji ponovno nisi “iskreno in pošteno” povedal Vse, kar si slišal in od koga, da bi ti lahko povedala svojo plat zgodbe ali pa bi skupaj ugotovila, od kod govorice izvirajo in se s tistimi, ki jih širijo, morda skupaj soočila. Vajine pogovore si raje “neiskreno in nepošteno” napeljeval tako, da bi ti sama povedala to, kar si hotel slišati – da je vse, kar si slišal, res, in ti je vsa leta lagala.

Težko bo “iskrena in poštena” s tabo, če ti nisi sposoben biti “iskren in pošten” do nje. Če so pretekli dogodki resnični, pa bo prav na osnovi tvojega sedanjega obnašanja spoznala, da je naredila prav, ko je molčala. Če bi ti res verjel v to, da si lahko povesta prav Vse, bi ji, ko si slišal govorice, le te nemudoma povedal naprej in bi se o njih pogovorila. Ampak tebe so pretresle tako, da o tem z njo sploh ne moreš govoriti. Kar si slišal, si raje zamolčal, ji o tem lažeš še danes in istočasno neiskrenosti obtožuješ njo.

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se o iskrenosti in poštenosti najprej pogovoril s sabo. Kaj te v resnici grize? To, da je bila domnevno neiskrena, ali to, da so govorice morda resnične? Kaj bi se zgodilo, če bi ti svojo domnevno preteklost razkrila, ko sta se spoznala? Bi bila danes poročena? Bi danes pisal, kako “zelo rad” da jo imaš? Ali pa bi te njena domnevna preteklost morda odvrnila? In danes? Kako se danes počutiš ob misli, da je bila tvoja žena v preteklosti morda spolno “grdo” aktivna? Kaj to pomeni zate, v kakšni luči vidiš sebe?
In ali ni tvoje obešanje na njeno domnevno “neiskrenost in nepoštenost” le izhod v sili? Ko ji očitaš, da je neiskrena, dobiš pravico do tega, da ji ne zaupaš, iz tega pa izhaja pravica do zamere. Na prvi pogled do zamere, ker je bila neiskrena, veliko bolj verjetno pa do tega, kakšna je morda bila, preden je poznala tebe.
Kaj bi se zgodilo, če ji ne bi mogel očitati iskrenosti? Izgubil bi edino pretvezo, pod katero lahko sedaj skrivaš dejstvo, da so te govorice o njeni domnevni preteklosti prizadele in da tega, kako je morda živela nekoč, preprosto ne moreš sprejeti.

Ko tako obtožujoče pišeš, da bi ti morala povedati Vse, bodi najprej iskren do sebe – si v resnici sposoben slišati, vedeti in sprejeti Vse? Si sposoben živeti z Vsem, karkoli to že je? In če nisi, kaj to pomeni za vajin odnos? Boš odslej njo in sebe mučil z nezaupanjem in sumničenjem, za katerima boš skrival svojo prizadetost?

Se več kot strinjam z Vse. Brez zamere ampak tvoja (Martin501) je že na meji s patološko. Dragi en moški tvoj komentar me je pa nasmejal do solz (a ojdipovski kompleks te je že našel?) 🙂

ps. forum ne bo rešil tvojih težav, pogovor jih bo (pa začni ga brez predsodkov in iluzij o nezaupanju, neiskrenosti in ne vem o čem še). Razlog za “sušno obdobje” pa poišči pri sebi (ker ne vem je tvoja draga zdražala teh deset let). Lp

DA NEKAJ RAZLOŽIM
Vse
” Zakaj tako vztrajno “iskrenost in poštenost” terjaš od žene, ko pa si sam vse prej kot “pošten in iskren”? Ko so se začele vajine težave, se nisi “iskreno in pošteno” pogovoril z njo in verjel temu, kar ti je povedala, ampak si začel “neiskreno in nepošteno” “malo raziskovati” za njenim hrbtom “

– Raziskovati sem začel ko po pogovoru in parih poskusih razjasnitve ni bilo nobenega napredka . Takrat se je v meni porodil črv in začel glodati ” KAJ PA ČE IMA DRUGEGA ” , . Po tvojem mnenju je to nepšteno če probaš nekaj izvedet ker ne dobiš odgovora ?????? .
Moja iskrenos je do nje bila v tem da je na vsa vprašanja dobila 100% iskrene in poštene odgovore v skladu z najinim dogovorom pred poroko.
-Pogovor z njo na to temo sem probal obnovit ko sem spoznal njenega fanta z katerim je hodila pred mano. Ko mi je on povedal ( ne ve da sem njen mož ) da se je z njo razšel ravno zaradi ” svinjarij ” in ” packarij ” ki jih je počela predno je začela z njim . Ko povprašaš LJUBLJENO o tem , ona pa vse zanika , pri tem te pa še v oči nemore pogledat mislim da potem ni več dvoma ali je res ali ne .

_ Ja res je moja žena zlo dobro zgleda po domače orng bejba.

mežinca
_ ne gre za to ali sem tretji ali tri in trideseti , gre za zaupanje ali ti partner govori po resnici.

Tudi sam sem imel več partneric pred njo , in za vse sem ji povedal. Za tiste ki me je vprašala tudi podrobnosti o sexu , željah , o rgazmih , vedenju v pojsli , skratka tudi največjo intimo ki mi je bila znana.

kako zgleda nas sploh ne briga. dejstvo je, da filigransko razčlenjuješ nekaj za nazaj. povedala ti ni, ker te ni želela s tem obremenjevati.

čudi me, da nimaš družinske vizije za prihodnost. mogoče te zares vidi kot eno tečnobo, ki se ji počasi na daleč izogne, ker ve, da boš iskal dlako v jajcu. bodi dec, živi za ta trenutek in načrtuj za naprej ali pa jo vprašaj, če bi se razšla in jo pusti pri miru, če bo rekla ja.

če so vsi tvoji frendi nesrečni ni treba, da te potegnejo v to, ker pa nisi srečen, si pa lahek plen besedičenj.

New Report

Close