Najdi forum

Pozdravljeni!

Da malo opšišem situacijo..

Pred pol leta sem v baru spoznala tipa, par let starejšega od mene. Že od prej sem poznala njegovo druščino, tako da smo se večkrat videvali in bili skupaj. Začeli so se lepi pogledi, nasmehi in vedno ko sva imela priložnost sva se pogovarjala o vseh stvareh..full mi je bilo všeč ker sem se z njim res lahko pogovarjala o vsem..čez čas mi je zaupal svoje težave…ima namreč žensko in sedemletno hčerkico..z žensko se sploh ne razume, ampak je noče zapustiti zaradi tega ker se boji da bo s tem izgubil hčerkico ki jo obožuje! Nekega večera me je odpeljal domov (tako kot že večkrat)..kar nisva se mogla poslovit ker sva si imela toliko za povedati…in kar naenkrat sva se poljubila..to se je odvijalo naprej in sva še kakšno urco uživala drug z drugim. Oba sva se imela krasno…lepše se že ne bi mogla imet…tako da se tudi naslednjič nisva mogla temu upreti..

…to sedaj traja že več mesecev…vsak dan se na skrivaj slišiva….greva na pijačo….imava se zelo rada, povedal mi je celo da me ljubi..in mu verjamem ker se mi še nikoli ni zlagal in tako dober je do mene… sva kot par ki se imata najbolj rada…ampak tukaj obstaja težava-njegova ženska in otrok.
Velikokrat se pogovarjava o tem in iščeva rešitve da bi bila midva skupaj (njegova hčerkica meni namreč ni ovira,ampak veselje)….ampak ne more pustiti ženske ker je toliko komplikacij tukaj notri glede hčerkice…ve da mu jo bo vzela..imajo preveč denarja… Pravi da se naj imava rada in bova enkrat že našla rešitev… če ne prej ko bo njegova hčerkica dopolnila osemnajst let in bo lahko šel stran od ženske……..

….ampak ljubi bog, to je še enajst let!….kaj naj enajst let čakam nanj…se naj skrivaj dobivava…ljubiva…..že zdaj kar težko živim brez njega in čakam da se spet vidiva…drugi tipi me sploh ne mikajo….prav nesrečna sem…!
Vem da tako ne bo šlo več dolgo naprej ampak ga imam najrajše na svetu in zato si ga čimprej želim imeti ob sebi..

Kaj naj storiva (storim)? prosim za nasvet, prav obupana sem že…

KAj naj rečem, če je ljubezen res prava, potem ni nobena ovira prevelika. Možno pa je , da le nisi na prvem mestu in se najde izgovor, da ostane tako kot je. prepričan sem,d a se vedno najde rešitev za vse. Samo verjeti moramo v to ins eveda si to želeti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

to da ima žena denar še ni razlog ,da mu lahko vzame otroka. otrok namreč v večini primerov ostane pri materi, to verjetno veš. zakaj pa on ne more zapustiti žene in otroka ,,pa naj ti kar po resnici pove. zdaj si mu le avantura ne misli da mu je toliko do tebe , ker če bi mu bilo ,bi že bil sam. stiki z otoci pa so starsem tudi dovoljeni ,tak da , ne vem kaj misliš. saj njen oče ni pijanec ali drogeraš ,da nebi mogel videt otroka.

Moški, ki mu otrok resnično pomeni vse na svetu in ki mu je otrokova sreča najpomembnejša, si ne omisli skoraj mladoletne ljubice (če smem soditi po tvojem vzdevku, če je 88 letnica rojstva). Seveda ga lahko dobiš prej kot v enajstih letih. Kako? Partnerka ga mora zapustiti. On nje ne bo in to ti je dovolj jasno tudi povedal. Kaj se bo zgodilo, če ti zapustiš njega? Našel si bo novo lahkoverno dušo in ji držal enaka predavanja. Vem, da je hudo, vem, da bo bolelo, peklensko bolelo, ampak ne zapravi svoje mladosti za četrtino moškega, ko pa imaš lahko celega. Ni prav, da mu verjameš, da te ljubi samo zato, ker se ti še nikoli ni zlagal. Ker ne veš, ali se ti res ni. Veš pa, da vsakodnevno laže svoji partnerki in materi svojega otroka. Torej brez dvoma ne govorimo o enem izmed najbolj poštenih moških primerkov. Verjetno bo še kdo kaj dodal. Jaz osebno ne verjamem, da gre z njegove strani za resnično ljubezen. Takšnih zgodb je na tone. Seveda vsak verjame, želi verjeti, da je njegova drugačna, nekaj posebnega. Saj kakšna je res, ampak statistika pa ne govori tebi v prid.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Z njegove strani je to zelo beden izgovor ali pa celo pravšnji za tvojo naivnost. Tako mu boš lahko le priležnica, na kaj več pa ne računaj.

Si pa res neumna !!! A ne vidiš, da te vleče za nos ? Zakaj vsi ti izgovori, zakaj vse to čakanje ? Ne rečem, mogoče res kakšno leto, da si on uredi ” v glavi “, da razmisli, kdo mu pomeni več. Ampak js mislim, da pri njem gre samo za SKOK ČEZ PLOT, za osebne užitke in nič drugega. Če bi on imel otroka tako rad, kot govori, ne bi ponočeval okrog in bi bil z njo doma, saj vendatr ga otrok potrebuje ( poleg mame ). Ne razumem pa, da si lahko TI tako neuma in si mu lahko nasedla !! Seveda! Nimaš otrok in ne veš kako otroci trpijo v takih situacijah ! Zakaj si se sploh zapletla ? Normalno; ljubezen je lepa, seks pa še bolj! Če boš pametna in če boš v glavi razsodila kaj si želita in kaj bo imela njegova punčka od tega, bo morda se rodila pametna odločitev !?! Vsekakor pa ti svetujem, da prekineš zvezo, ker tako bosta nekoč srečni ti in njegova hčerka ( govorim iz lastnih izkušenj). Seveda, odločitev je pa tvoja.

Lep dan ! S.

v vsej svoji naivnosti izpadeš kot tisti, ki zaradi gozda ne vidijo dreves, primož ti je tako po ovinkih povedal, kar ti bom jaz naravnost- ljubezen je velika, prav tako potreba – ampak kdo tu ljubi in kdo je potreben? še celo ti globoko v sebi veš odgovor, ampak v reali lažeš sama sebi- zakaj ne pokličeš njegovo ženo, ji lepo razložiš situacijo, zmaj kakršen je, verjetno tako ali tako ne bo želela poslušati tvoje ljubezenske zgodbe z njenim možem in se boš na lastne oči prepričala da je res tako grozna kot jo opisuje njen mož in tvoj ljubimec

Mislim, da bo stvar potekala takole:

Imela se bosta še naprej rada in bila zaljubljena itd. itd., hkrati pa bo tebe skoz bolj in bolj začelo motiti tako razmerje in boš hotela kot že sedaj praviš njega v celoti in ob sebi.

No, potem bo ta gospod ti govoril, kako se muči, kako mu ni dobro, da ne more zapustiti otroka, da mu je tako težko zaradi tega in življenje tako težko, ker ne ve kaj narediti in bla bla… do onemoglosti oz. do tega, da boš čez par let ugotovila, da se ne misli ločiti, še najmanj se pa bo, ko bo otrok star 18 let. Do takrat bosta vidva že trikrat narazen.

In nekdo, ki hoče nekaj narediti bo to naredil, pa če mu gre milijon stvari narobe zaradi tega, če pa noče, ima pa tudi izgovorov malo morje, zakaj ne more oditi oz. zapustiti žene in otroka.

Jaz bi rekla takole, če te ima res tako rad kot praviš in je tako zaljubljen vate in res do žene ne čuti več ničesar, ni nobenega razloga, da ne bi zapustil žene. Otrok pa je njegov in ga bo imel celo življenje, samo v drugačni obliki kot je sedaj.

Takole mu povej: Jaz sem zaljubljena vate in resnično te ljubim, vendar ta odnos med nama lahko nadaljujeva le, če boš tudi ti meni pokazal svojo ljubezen in pripadnost s tem, da bova skupaj nadaljevala življenje, ne pa samo trenutke, ki si jih ukradeva, da sva skupaj. V tem jaz ne bom srečna, ker te preveč ljubim in vsak, ki tako ljubi človeka želi da je z njim. Če pa tega ne moreš in ti bom samo neko dopolnilo k tvojemu življenju pa ZBOGOM… boljše prej kot da bom samo upala in na koncu čez nekaj let spoznala, da te nikoli ne bom imela in da bom na koncu samo nesrečna razvalina, ki je leta porabila za to, da je upala in čakala…

Pa še nekaj: če se moški zelo hitro ne loči, ko spozna novo ljubezen, mi verjemi, da se ne bo. Prej ko boš to resnično doumela, prej boš prišla do tega, da boljše da narediš konec in si prihraniš veliko veliko trpljenja. Malo si preberi in poišči po forumih ženske, ki so leta upale in čakale in verjele obljubam, pa od tega ni bilo nič. Itak, samo kaj, ko človek mora dati skoz vse to, da potem verjame nekomu, ki je to videl že takoj, kar ti v svoji zaljubljenosti sedaj ne moreš videt.

Boljše je sedaj rešiti in če je potrebno prekiniti, tudi če bo hudo, kot pa se leta mrcvariti in biti nesrečen… ker če v takem razmerju nadaljuješ boš pristala prav na tem.

Sedaj imaš v glavi, da je on edini na svetu, da takega ni in je oh in sploh… ampak življenje je tako nepredvidljivo in nič se ne bi čudila, če boš čez 10 let pisala na tem forumu, kako si potem spoznala nekoga, ki se je zaljubil vate in ti vanj in kako dneva ne zdržita eden brez drugega…
in da šele sedaj vidiš, kaj je to prava in brezpogojna ljubezen…

Vzemi si čas in razmisli in potem trdno stoj za svojimi odločitvami. Verjemi, ne bo ti žal.

si pa faca da mu verjameš. Kakšne veze z ženo ima njegovo skrivanje s tabo? saj z njo nima nič, se ne razume, bla bla bla…………

Ravno prav te bo imel za ljubimkanje še nekaj letdokler ne boš ugotovila da te okrog vozi. Joj, punca 🙁

Dokler boš ti to podpirala, bo lepo sedel na dveh stolih. Če bi želel svojo “žensko” kot jo imenuješ pustiti, bi jo že zdavnaj pustil.

Ni mi čisto jasno tole o hčerinih 18. letih. S čem je to povezano? S preživnino, s tem, da bi mu hčerka po 18. letu manj zamerla???….ni mi jasno res ne.

Moj nasvet: postavi ultimat, naj se odloči.
Skriva se za hčerko, da lepo ohranja oba stolčka topla. Če boš pristala na to, pa sama najbolje veš.

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

đizs punčka teci stran kot te noge nesejo,izkorišča te..laže in te zavaja,niti pomislil ni da bi zapustil ženo,poln je lepih izgovorov,če veš kaj je zate dobro lažnivca načevljaj kolkr je dolg in širok..

Ne, da se boji izgubiti otroka, ker kot so ostali povedali, otroka bo imel celo življenje….boji se izgubiti “fensi” življenje s premožno “žensko”.

In kako more nekdo nazivati mater svojega otroka-“ženska”, od nje je finančno odvisen ali vsaj navajen brezskrbnega lajfa (če hodi po lokalih, očitno tudi “ženska” nima veliko od njega-razen stroška)…

In ker si še mlada, si boš tudi ti želela otroka. Bo zmogel biti tudi vajinemu tako vdan, požrtvovalen oče, da bo vztrajal z dvema “ženskama” samo zavoljo ljubljenih otrok??

Kje je pa njegova odgovornost? Kaj si je pa sam ustvaril? Če bi dobil hčerko-bi imel stanovanje, avto? Bi zmogel sam s svojimi prihodki vzdrževati partnerko(tebe), svojo hčerko in še kakega novega otročka?
Če bi bila hči pri ženi, bi si lahko našel stanovanje in plačeval mesečno stroške za hčerko, jo imel kak vikend pri sebi( takrat nebi mogel ven, v lokal s teboj in družbo?!?!), bi lahko imel hčerko po en dan ali dva dni na teden pri sebi? Ima koga, da bi mu pomagal pri varstvu?

Kdo sedaj skrbi za hči, ji kupuje oblačila, potrebščine, jo vozi v šolo, vrtec, ji zagotavlja varstvo, ko sta starša v službi?
Bo njegova ljubezen do otroka lahko tako velika, da bi zmogel zagotoviti pol skrbništva? Stran od “ženske” in njenega denarja (po možnosti je tudi “ženska” odvisna od očetovega denarja in še dobil ne bo nič, če bo šel)

Ja, je kar veliko skrbi, stroškov in odpovedovanja.
Najlepše je tako: živiš pri bogati “ženski”, ona te ne omejuje pri družabnem življenju, kuhano je, oprano je, avto od “ženske” je kar dober, njena familija razvaja in vzdržuje še ljubljeno hčerkico, dajo ti vedeti, da si samo darovalec semena in ker si oče otroka, lahko tam živiš brez obveznosti-samo, da jim ne napraviš javne sramote. Za vse poskrbijo “oni”-on pa ima proste izhode(kot mlad fant, pri 20), mlado “punco” ki jo ljubi, se z njo na skrivaj dobiva, z njo sexa in hodi ven….biti z njo pa ne more, ker ona pač ni bogata-on pa tudi ji nič ne more nuditi-razen ljubezni, seveda. In ona je tako naivna, da verjame, da je možakar tako zelo navezan na otroka….ja:)
Vprašaj ga malo, koliko je sedaj z otrokom, kaj prispeva v proračun in kaj bi poleg otroka še izgubil, če gre;)
Gotovo ni samo hčerkica….povej, da bo z otrokom lahko gotovo več, kot je sedaj;)-ti ga ne boš ovirala, ženska bo pa imela dolžnost dati očetu otroka za kak dan, po odločbi sodišča!:)

kaj naj narediš, so ti že pred mano povedali, ampak to itak ne pride v poštev, ne?

on bi lahko po drugi strani kaj konkretno naredil,a je očitno da mu ni do tega.

torej?

…in mu nikoli ne bo, dokler bo v barih srečeval take naivnice… Ni res ?

Že nekaj dni razmišljam o vaših odgovorih, nasvetih…in mislim da imate prav….boli in težko je verjeti ampak tako je…
odločila sem se da ga postavim pred dejstvo…jaz ali ona….ker s takim dejanjem ni vreden mojih solz…res ne….
…samo še toliko moči moram nabrati da me ne bo zlomilo…bojim se…ker vem da ga nočem izgubiti…ampak se bojim da vem kakšen bo odgovor…

Res ga imam zelo rada, navezana sem nanj in težko se mu bom odpovedala ampak ne najdem rešitve in ne vašega odgovora da bi lahko storila kaj drugega kot se mu odpovedala….ne vem. Želim si to in če ima kdo kakšno zamisel, drugačno od tega naj ga zapustim….PROSIM?????????? Res ga ne bi rada izgubila…vse bi storila samo da bi ostal moj…rada ga imam!

p.s. mirella…še slabše je veš….mater svojega otroka ne imenuje “ženska” (sem jaz malo polepšala), temveč BABA….

Res nam verjemi, da ti iskreno govorimo in ne uničuj si življenja in ne trpi na dolgi rok. Postavi mu pogoj in če ne bo zato, boš trenutno zelo nesrečna, ampak ti bo prihranjeno leta upanja in čakanja, hrepenenja in bolečine… Ko boš enkrat z nekom, s katerim si boš ustvarila družino boš pomislila samo to, kako si lahko srečna, da si nisi uničila življenja z nekom, ki te ni vreden. In boš tudi ti čez nekaj let samo še BABA za njega. Teci, kakor te nesejo noge…. in ne glej nazaj!!!!!

Ampak zaradi tega nje nima nič manj rad, tebe pa nič bolj. Samo spoštovanja nima do nje. Do tebe tudi verjetno ne. Ker zelo dvomim, da o njej govori kot o babi, o tebi pa kot o mladi dami.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Pikica, ta odgovor bo krut, a realen: njega nimaš že sedaj ! Torej, nimaš kaj izgubiti, izgubljen je on sam in se išče. Ne dovoli si vpletati ga v svoje življenje, to nikakor ni realnost, to je hotenje, milni mehurček ki bi se razblinil tako in tako.

pikica 88,
imam temo v sosednjem forumu, nekateri so me spljuvali, nekateri celo ne…

povedala ti bom iskreno in izhajala iz svoje izkušnje.

prva stvar; če žaljivo govori o svoji ženski/ženi je to ZELO ZELO ZELO slab znak. večina slabičev, ki imajo drugo žensko le za zabavo se pred njo pretvarjajo kako grozna je tista, ki jih čaka doma. v resnici ni grozna. v resnici to govorijo samo zaradi bojazni pred izgubo druge ženske. predstavljaj si, da bi govoril o njej vse najlepše- verjetno bi ga kaj hitro pustila. (no, moja sit. je sicer obrnjena, nikoli ni grdo govoril o bivši, izjemoma v res groznih, grdih trenutkih v zvezi z njo)

pikica88,
ali te smem vprašati kje ON živi? če živi z NJO, verjemi, da še vedno seksata! da spita v ločenih sobah- že mnogokrat oguljena izmišljotina…

ali ga postavi pred ULTIMAT, ali pa prenehaj biti z njim intimna, pa boš videla potem ali se bosta še vedno ”ljubila”…

praviš, da bi vse naredila, da bi ostal TVOJ. ali je resnično samo tvoj??

ampak sumiš, da bo še vedno raje spalpri babi? kje je potem tista velika ljubezen do tebe?

In še enkrat, ne nasedaj, da je “z babo” zaradi otroka”-to je izgovor za naivno, zaljubljeno ljubico!

Njemu je tako kot je pač najbolje: udobno življenje na veliki nogi, na videz lepa družinica, mogoče še dela v tastovem podjetju in mlada ljubica (ki te mogoče ima celo res rad-ne pa toliko, da bi se odpovedal zgoraj naštetemu)
Razmisli! Daj mu prebrati naše odogovore, pa naj te potem prepričuje, da je samo zavoljo otroka!

Otroka ne bi izgubil, če bo le sam hotel imeti stike z njo!(hčerko)-tudi nakazoval bo lahko denar, da hčerki ne bo česa manjkalo in jo varoval, ko mama ne bo imela časa….vse bo lahko, pa še ti mu boš pomagala;)

New Report

Close