Najdi forum

Prosim za nasvet

Spoštovani,

sem v dokaj nenavadni situaciji. Sama sem se letos odločila za zdravljenje odvisnosti od alkohola in bolnišnično zdravljenje v dveh mesecih končala. Sedaj nadaljujem z rehabilitacijskim zdravljenjem in sem nasplošno sama s seboj zelo zadovoljna. Kje je potem problem?

Po štirih mesecih odsotnosti, sem se vrnila na staro delovno mesto. Sodelavcem sem povedala že pred zdravljenjem kam odhajam in moram povedati, da so mojo odločitev zelo pozitivno pozdravili in mi stali tudi ob strani. Po vrnitvi so me tudi prisrčno sprejeli, vendar nimam nobene zadolžitve. Vsi so prijazni, se z mano pogovarjajo o vsem brez zadržkov z moje in njihove strani, vendar jaz pri sodlidni plači kradem bogu dneve oz. ure, ki jih preživim v pisarni. Pred zdravljenjem sem imela dokaj odgovorno delo.To traja že dva meseca. Sedaj sem pred dilemo. Ali se predati malodušju in se delati kot, da je vse skupaj OK. ali pa (službe ne mislim zamenati) enostavno početi tisoč drugih privatnih stvari, kar mi računalnik med osemurnim delovnikom omogoča.

Vesela bom vaših razmišljanj in nasvetov.

Lina

hm… težko vprašanje. Razmisli kar te zanima-ali si zadovoljna s tem, da delas tako-brez odgovornosti in ti to ni problem…dolgcas..
razumem te, ker sem sama taka da me to full moti-sedaj delam zacasno – 2tedna med počitncami in mi je grozno kr visim sam na netu..

lp

Oj

Kaj pa, če bi bila iskrena? Iskrenost je dobra stvar.
Bodi iskrena in jim povej resnico, da si vesela, da so ti stali ob strani in da ti to veliko pomeni, da so te sprejeli nazaj medse vendar si želiš svojo plačo zaslužiti z delom. Povej, da te brezdelje ubija in da si želiš delati kot si nekdaj delala.
Upam, da ti uspe kar najbolje rešit situacijo, ker kot kaže te skušajo razbremeniti kar pa tebi ne ustreza. Normalno. Tudi meni ne bi ustrezalo 8 ur štet kolko muh mi leta po pisarni, koliko razpok je na steni, ….

LP, Dejc

New Report

Close