Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Prosim vas za mnenje

Prosim vas za mnenje

Pozdravljeni, dr. Grmek Martinjaš,

prosim, da mi oprostite, ker vam zastavljam vprašanje na temo, ki je morda ne odobravate preveč, pa vendar bi vas prosila za vaše cenjeno mnenje… Naj na hitro pojasnim svoje skrbi.

Hči (11 let) ima zadnje čase srbeče in suho lasišče, ki se ji lušči (ni prhljaj, ker so zelo drobne pikice oz koža), zato sem pred časom obiskala Vita care trgovino, da poskusiva še kak drug šampon kot je Weledin otroški.. Slučajno so mi v trgovini predlagali testiranje oziroma analizo telesa, ki ga izvaja gostujoča bioresonančna terapevtka; svetovanje s pomočjo bioresonance.

V opisu na njihovi strani je zapisano (Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeško telo predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetni valovi, ki jih celice oddajajo se razlikujejo glede na stanje v človeškem telesu, kot so zdravje, okrnjeno zdravje in bolezen. Če lahko s pomočjo bioresonančnih impulzov prepoznamo te elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa).

Skratka sem pristala in jo peljala na testiranje, kjer je v rokah držala palčko, ki je bila priklopljena na računalnik, računalnik pa je s pomočjo programa “naredil analizo”.
Rezultat je bil tak, da je gospa navedla, da ima hči na podlagi rezultatov lahko težave z ožiljem, dopisala je, naslednje: koeficinet + viskoznost krvi, kristalni holesterol, slabša elastičnost.. Dopisala je tudi da je pri statusu kosti “vidna” kalcinacija, omenjala še vsebnost toksinov, kot je svinec in (elektomagnetni smog). Ostali organi OK

Sedaj ne vem ali je res lahko kaj na tem in naj jo peljem na odvzem krvi k osebni zdravnici, saj me je to seveda začelo skrbeti. Seveda je predlagala jemanje Omega 3 in kapsul relax, ki jih tam tudi prodajajo (in sem jih tudi kupila). Mislila sem, da ji bodo morda naredili le kak test glede kože na lasišču, vendar tega seveda sploh niso..

Hči je aktivna športnica in ima 33 kg in 144 cm, tako da o debelosti ni govora.

Oprostite za daljše vprašanje. Lepo bi vas prosila za vaše mnenje…

Lep pozdrav, Petra

Medicina je znanost s svojimi zakontostmi, pristopom, znanjem, ki se nabira skozi generacije. Popolnoma neindividualno neznanstveno testiranje, pri katerem nek aparat iz sebe daje diagnoze, je nestrokovno in nevarno za uporabnike.
Zdravnik ni dolžan slediti raznim diagnozam nestrokovnih aparatov ter na račun denarja, katerega vsi plačujejo za zdravstvo, delati preiskave, da ovrže te “diagnoze”. Ob obisku mu povejte za težave, ki jih ima deklica.
Seveda pa lahko preiskave opravite samoplačniško.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close