Najdi forum

No res ne razumem kje je trenutno problem?? 3 tedne nisem niti besede na forumu napisal naekrat pa neke obtožbe z vseh strani da jokcam po forumu.
In ja tisti, ki ste ste kdaj bili v zvezi, ki vam je res veliko pomenila veste da 1 mesec ni veliko, drugi pa…no mogoče boste enkrat videli sami, ampak upam da ne, vsaj želim vam NE tega.

Mogoče je lojka mislila obdobje od 17.8. do 10.9., ko si pred tem nazadnje sem pisal. Jaz ti povem da ne išči utehe v alkoholu, pa vse kar te spominja nanjo bi moral odstraniti že takoj zatem, ko te je pustila, sicer samo podaljšuješ svojo agonijo. Si jo že odstranil s FB? Imaš še kje stike z njo?

Sej ne iščem utehe v alkoholu, pač mi pa paše da grem s prijatli za vikend ven pa kaj spijemo. Na fb sm jo zbrisal, blokiral in stikov z njo več nimam, ker ko sem nazadnje govoril z njo ene 2-3 tedne nazaj sem videl, da je to neka druga ženska in ne tista v katero sem se zaljubil.
Vendar kot sem rekel, jaz osebno sem poskusil vse, da bi bila nazaj skupaj in nimam več česa obžalovat, morda pa ona kdaj bo…morda že obžaluje, kakorkoli za naju je prepozno, tudi če si ona premisli.

Zmožen si vsega za kar si pripravljen nekaj naredit. Če zato da jo preboliš ne boš naredil ničesar in boš o njej neprestano razmišljal je tudi prebolel ne boš DOLGO. Raje kot da čas zapravljaš za obremenjevanje s preteklostjo, ga usmeri v to, kako se imeti lepše v prihodnosti.
Sicer se s tem kar bom napisal zdaj ne strinjam ravno najbolj, verjamem pa da lahko vsekakor komu ta misel pomaga v težkih trenutkih (meni je že vsekakor):

Baba je baba, še najboljša je slaba 🙂

Če se odločiš da jo boš še naprej objokaval, ti želim čim hitrejše okrevanje, vsekakor pa ti želim tudi da ti ne zmanjka upanja, ker so zadnje vrstice napisane skrajno negativno. Čas celi vse rane, to je dejstvo.. človeški možgani pozabljajo, kar je neizogibno in če ne boš o tem cel čas razmišljal, boš pozabil tudi ti 😉

Spoštuj njeno odločitev in se umakni! In ni res da brez nje ne boš moral živeti, mogoče pa boš živel še boljše, aja moreš prvo pošlihtat te tvoje nore misli v glavi. Pa to, da izgleda privlačno, še ne pomeni, da si bo hitro našla partnerja. Pa srečno.

Lep pozdrau. Mene pa zanima skos grem po punco domov ponjo da grema k meni star sem 18let. Ona pa noče z busom prit proti meni stara je 15let. Ko se nisem mel ispita sem se jas k nje vozil skos z busom. Zakaj ona noče prit?

Daj že nehi kenjat. A bi rad razlog zakaj je konec? Evo razloga: 8 let je dolga doba. Punca bi rada kej druzga. Po vsej verjetnosti ima druzga ampak se skrivata zaradi tebe. Face it. Ponavadi, če si predober do ženske, ji rataš samoumeven. Zdej bolj ko boš jokcu na začetku, dalj bo šla. To, da si misliš, da pa sedaj ko je ne boš klical, zgubil tisti 0.00001 procent je butasto razmišljanje. V realnosti je zadeva ravno obratna. Ti ji moraš pokazati, da lahko živiš normalno brez nje, da ti lajf laufa uredu. Pol se bo pa usrala. Če praviš, da si biu res neverjetno dober do nje, je malo takih tipov. Sej bo vidla kaj je imela. Ampak takrat je pa ti ne boš vzel nazaj;) Bodi vesel, da ti je bila sposobna priznati in povedati, da ne more več. Sicer se za tem verjetno skriva še kakšna temna skrivnost ampak dejansko tebe mora zanimati samo ta stavek. Its over. pa gut luck

Zakaj pa zakaj

vzrok je samo da sva se z tvojo punco najdla

in skupaj vseskozi spoznala in sva odlocila

da z menoj pride ker je ti nisi dobro f***

to ni tvoja krivda ce imas premalega tica

Včeraj zvečer sem porabila uro in pol da sem prebrala vse te članke. Moram priznati, da zelo cenim, da še obstajajo ljudje, ki so pripravljeni pomagati tujcu. Vsak izmed nas ve, da zlomljenega srca ne pozdravi nobena še tako dobra beseda, vendar pa lahko pripomore k temu. Nekdo je napisal, da ko boš čez leto dni to bral, se boš smejal. Pa me zanima, kako se je razpletla zgodba in kako se počutiš sedaj ?

Čisto preprost odgovor…bo kar drugačen kot pri drugem fantu, ki ima probleme z vegetarijanko.

Ne kliči je, ne piši ji…kako boš ugotovil, če še te ima rada in da ni vmes tretja oseba?
Nekako probaj spravit do njenih ušes, da si spoznal super duper lušno punco, postavno in pametno. In če ne bo priletela nazaj v tvoje gnezdo, brezveze da se trudiš z njo, ker se je zaljubila v drugega.
To je ponavadi kar dober recept, ki vedno vžge.

Samouresnicojoca se prerokba. In sprenevedanje, da ti ne ves, zaka je prekinila zvezo je odvec. Vidi se iz aviona, kot recemo. Ni edina, ki te ne mara. Ti dobro ves, zakaj gre… in tudi ves, zakaj to tako krcevito skrivas pred dugimi. Ker ves, da te potem nihce ne bi maral. Sramujes se ze sam sebe in potem pricakujes, da te bo kdo pomiloval. No go! Zjoci se nad seboj in nad tem, kar si postal.Zjoci se nad seboj in svojo mizernostjo. Ne, nihce te ne mara. Joci sedaj…

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Kaj pa tebe tako muči, da si izbrskal tri leta staro temo in se takole razburil ob njej?

tudi mene zelo zanima kako se je vse skupaj izteklo. Upajoc, daj javi se, ne mores nam vsem tega nardit in pol ne povedat konca. Grozno. Upam, da ti gre bolje in da si nasel nekoga, ki je vreden tvoje ljubezni.
Lp

Nikar ne misli, kako fajn poba je Upajoč. Najprej jokca ker nima punce, za nameček mi je pa še grozil, da me bo razbil.

Meni izgleda da si ona ne zasluzi niti tebe niti tvoje ljubezni, glede na to da na fb ze veselo daje svoje nove slike (in ocitno ne razmislja o temu da je vama tam bilo lepo ampak samo na kateri sliki dovolj lepo izgleda da jo objavi) so ji verjetno pomembnejse druge stvari kot ti. Verjetno ji bo cez nekaj casa zal ko vidi da si jo imel iskreno rad a ocitno nisi ti to kar si trenutno zeli.

Videti je, da je povedala, da čeprav jo ljubite ona kljub temu ne želi biti več z vami in da se boste že pobrali. Za odnos sta potrebna dva in če ni dveh, ki sta zainteresirana biti skupaj, potem ni odnosa. Nobene ne moreš prisiliti ali prepričati, da bi še naprej hodila s tabo. Ne gre, ker smo ljudje svobodna bitja. Ja je težko, ker vas je pustila, vi pa bi rajši bili z njo, noben razhod ni lahek. Vendar če jo imate res tako zelo radi kot pravite, ji boste dovolili, da se sama odloča in da živi življenje na način kot si ga želi. Potem pa je treba pogledati, kje ste vi trenutno s svojim življenjem in kako bi lahko bili bolj zadovoljni – npr začnite se ukvarjati s športom, pojdite se učit novega jezika, pojdite na koncert Jana Plestenjaka, skratka karkoli kar vsak bo osrečilo. Ni treba, da se vam življenje uniči, samo zato, ker vas je pustila ena punca, punc je veliko. Kar samozavestno naprej, so lepši od vas, ampak tudi od nje.

New Report

Close