Najdi forum

Katenjka, ampak vseeno, sam ima prav tako FB in tam takšnih objav ne pišem. Tukaj je pač forum in debatiramo, zato se mi zdi prav in pošteno do sogovornika, da mu povem, da ga razumem. Pa če to verjame ali pa ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bah to vse skup je sranje…bolj kot se poskušam ukvarjati z nekimi stvarmi, bolj mislim na njo…pretekle dni je bilo velik boljše, nisem skoraj nič mislil na njo, zdaj pa je spet enako kot na začetku…no še huje.
Mislim da sem samo sam sebe slepil s tem prebolevanjem…ker roko na srce, kako sploh preboliš nekoga, ki ti po vsem tem še vedno pomeni vse, čeprav ti več v njegovih očeh nisi vreden nič.
Tako da ja…spet na začetku, spet razmišljam da bi poskusil navezati stik z njo…

Naveži ga, ampak kaj več, kot da jo prosiš za pogovor, ne priporočam. Upam pa, da veš o čem bi v tem primeru govoril z njo. Meni bi se zdelo pomembno govorit o njenih občutkih, ne tolk o svojih, o njenih med tem, ko sva še bila v zvezi. S tem, ne samo, da ji pokažeš, da ti ji mar zanjo, ampak tako lahko tudi spoznaš, kako se je počutila in kako si ti k temu počutju pripomogel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No sem navezal stik z njo, naj še prej povem, da sem v tem času (tudi po fb) govoril z eno prijatlco in vmes bil tudi na njenem roj. dnevu, objavila je tudi slike na fb, kjer sva slikana skupaj pa tudi sam sem mislil, da bom hitreje pozabil bivšo če bom v družbi drugih punc. No prijatlca je objavila najino sliko na fb in napisala, da je to najlepša slika in me povabila na pijačo..to je moja bivša seveda videla (na roj.dnevu se ni zgodil nič, še zmeri je moja bivša zadnja, ki sem jo poljubil) in verjetno misli, da sem bil z drugo..
No dans sem ji napisal (bivši), da se opravičujem, da jo motim, ampak me samo zanima kako je….odgovorila je da vredu in vprašala kako sm jaz…rekel sem mal manj vredu…rekla je sam tudi takšni dnevi pridejo…in to je to.
Potem sem ji sam še napisal, da se opravičujem, da sem jo motil ampak hotel sm vprašati, če imaš ta teden čas za kavo, ampak vidim da si že daleč naprej od mene.

Mogoče je bila tako hladna ker me je pač prebolela ali pa ker misli, da sem takoj bil z drugo?

Dokler časa bo čutila, da si nor na njo se bo hladno do tebe obnašala. Ker se lahko tebe ima na eni strani, ki hrepeniš po njeni besedi in na drugi strani ima vso svobodo, ki jo človek lahko ima. Kaj ima lepšega. Povsod ima stolček. Če je to prav ali ni zanjo pomebno. Hladna do tebe kakšna pa naj bo če te je kenslala ti jo pa prosiš za uro njenega dragocenega časa. Ej srečno. Vem, da je težko ampak prej boš sprejel, da je konec prej imaš možnost da greš v višave…..

Poskušaj se prepričati, da je to to, da je konec, čeprav vem da je težko. lažje je govorit kot to tudi storiti. Čas bo zacelil rane, vse bo še v redu.
lp

Tudi mene je fant zapustil pred kratkim. Stara sva isto kot vidva oz. sva imela pred kratkim oba roj.dan. Vedno sva se imela lepo…tudi jaz lahko rečem, da je bil/je moja ljubezen….
ampak stvari so se začele drugač odvijat. Njegova mama mi je skoz začela težit pa me tu in tam žalila z besedami (ampak ne pred njim) vedno je nos vtikovala v najino zvezo…sva htela kam it ji ni pasalo… vbistvu ima sina non stop na paši. Vedno bo imela nadzor nad njim ampak on tega ne vidi. Vse se je začelo zadnji mesec. Včasih so me njene besede prizadele in sem se “namulila” nikoli pa ji nisem nič nazaj rekla. Vedno je sitna in živčna…njega sem pa vedno zagovarjala pred njo! Vglavnem…njegov roj. dan smo preživeli super res super….imela sva prihodnost..imela sva načrte že za 1 teden naprej. Na koncu pa sem dobila po dveh dneh sms…da ne rabi nikoga…da je lahko sam……..da sem se zadnjic mulila ..pol pa je reko,da mu ni vseeno…..nikoli pa se ni vprašasl zakaj sem bla namuljena..da je bil razlog njegova mama.šok me je zadel..mislila sem, da se dela norca…ampak ni hotel niti pogovora. Kasneje sem srečala njegovo mamo, ki je edina vedela za to…in sem nekako videla, da je vbistvu ona bila pobudnik tega. Niti malo ji ni bilo žal oz. bilo ji je vseeno. On pa se tudi vedno zapira v sebe…v sebi dobesedno gori..mama mu skoz teži pa “sere” po glavi…ampak ne…po domače se mu “jebe” za vse…vedno sem mu stala ob strani…sprejela njegovo službo (seveda domači s.p.) kjer še ga ima mama bolj pod nadzorom…kjer cele dneve dela od jutra do večera…ampak on tega ne vidi. Nikoli se ne postavi za sebe.
Jaz…kaj pa naj jaz….ljubim ga……hočem pozabit pa ne gre. Ta sms me je čakal en teden pred mojim roj. dnevom… a jaz sem za njegov roj. dan dala delat album….ki ga je bil zelo veseli!! Toliko silk….spominov…

ne vem, če bom sploh komu še verjela….zaupala…saj sem taka oseba ko imam rada imam rada z vsem srcem…in grem težko naprej v neke nove zveze….saj nisem nikoli imela sreče pri tem.
najrajši bi šla….nekam vstran od vsega……..ampak še vedno upam,…..

Luncaa_ vem kako se počutiš, tudi jaz bi najraje šel stran od vsega in enako kot ti sem ji tudi jaz za zadnji roj. dan naredil najin album. Ja vseh teh spominov ne moreš pozabiti čez noč, ampak mislim, da pri tebi je še neko upanje, medtem ko ga pri meni več ni, tega se zavedam le sprijaznit se ne morem.
Najbolj boli ko po določenem času poskušaš s to osebo govoriti, čeprav samo prijateljsko pa se do tebe obnaša dobesedno kot dreka na cesti, ko potem še pomisliš kaj ti pomeni, kaj vse si naredil za to osebo…si/sem obupan kot nikoli prej.
Sam sem sklenil, da porabim vso moč, da jo pustim pri miru…in sklenil tudi, da ko jo naslednjič srečam (čez 1 leto, 2,3,4,5…) bom popolnoma nova oseba za katero se bo vprašala zakaj jo je zapustila.
In čeprav ji želim srečo upam, da ji bo tisti trenutek žal, to me bo gnal naprej, da iz sebe iztisnem maksimum in tisto najboljše.

Upajoč,

pravila:
1. zaneseš se lahko le nase
2. zaupaš lahko samo sebi
3. delaj zamo zase in delaj samo na sebi
4. kupi si psa (kuža), on ti bo zvest (beri: ne bo te zapustil prevaral ipd)

p.s. mene je tudi pustila, in (tako kot tebi) govorila, da me ima rada in bla bla bla …. potem pa se vprašaš, kaj je bilo res in kaj ni bilo res …. dejstvo je (žalostno), da tega NIKOLI ne boš zvedel, KER ženska govori eno, misli drugo in dela tretje – očitno.
sicer sem bil z njo kratek čas, ampak, če pomislim nate (7 let), me dobesedno srat prime. Kaj takega ne želim niti sebi niti nikomur. Joj, kam gre ta svet. Čimprej se poberi na noge, jaz se moram tudi.

lp

Žalostno, da v teh sedmih letih nisi našel ničesar pozitivnega, da v odnosu nisi rasel, ampak le čakal, kaj bodo drugi naredili namesto tebe. In rezultat tega je, da si postal egoistična razvalina. Resnica je ta, da v odnos vedno vstopata dva, torej osebi, ki sprejemata vsak svoj del odgovornosti za nastale in prihajajoče situacije. Ti si svoj del preložil nanjo. Napake so priložnost, da se iz njih kaj naučimo, ne pa da jih kar naprej ponavljamo.

Ko sem že mislil, da me nič več ne more prizadeti…moja bivša punca objavi fotke z drugim na morju…tako zdaj sem pa popolnoma na tleh in ker še ni minil ravno veliko časa od najinega razhoda je verjetno z njim že kaj imela v času najine zveze, čeprav ko sem jo vprašal če ima drugega, je odločno rekla ne.

Zdaj pa več ne vem kako naj grem naprej, nekje globoko v sebi sem gojil vsaj še kanček upanja, zdaj pa vidim da ga več ni. Tako grozno kot se počutim v tem trenutku se nisem še nikoli. Tako grozno boli, ko sem videl sliko mi je vzelo dih in še vedno sem v šoku.

Dobil si sto pisem podpore in zelo dobrih nasvetov, ampak do tvojih možganov ne pride niti najmanjša idela, kako si boš olajšal trpljenje po končani zvezi.
Če bi bil sedajle nasproti meni, bi ti pripeljala tako klofuto, da bi videl celotno ozvezdje.
Ženska se te je naveličala, uživa ob spoznavanju novih tipov in ji dol visi zate. Stokrat smo ti že povedali, da je konec, kaj bi še rad????
zbriši fb,ne zasleduj je več. Pokliči prijatelja in se pogovorita, oglej si kakšno brezvezno komedijo, pojdi teč ne vem kaj, samo naredi nekaj in malo se nehaj smiliti sam sebi.

Ni res, da se ga je ženska naveličala, to je preveč grob opis. Zdi se, kot da je vsa krivda za razdrto zvezo vržena na njegova pleča. Odgovorna pa sta v resnici oba. Mogoče se je ženska naveličala vlagat v nek odnos, mogoče niti ni bila sposobna vložit kaj več, kakorkoli to zdaj ni pomembno. Slika se mu bo izrisala čez čas.
Tetnutno se počutiš slabo, ker si imel še upanje, še vedno si imel v sebi predstavo o tem, kako boš z njo in zdaj se je ta predstava porušila. Kar boli. Pričakovanja, ki se ne izpolnijo vedno bolijo, odvisno od tega, kako pomembna se nam zdijo. Pričakovati nikoli ni dobro, posebno, če nekaj pričakujemo od drugih. Ampak čez čas boš tudi to novo predstavo, v kateri v tvojem življenju ni več nje, sprejel. To, da je ona z drugim, ne pomeni, da ji nisi nič pomenil. Moraš upoštevat, da te je one prebolevala že med vajino zvezo, medtem, ko ti morda tega sploh nisi opazil ali pa si zvezo še reševal. Da sprejmemo novo sliko oziroma predstavo, v kateri manjka oseba, ki nam je veliko pomenila, traja nekaj časa. Pomembno je, da si ta čas damo in da se vdamo “v usodo” in da ne iščmo utehe v kakšnih stvareh, ki bi nam utegnile škodovat (alkohol, droge in podobno).

Hvala “Marko”…čeprav nisem nek pivec, je alkohol trenutno edino, kar mi pomaga. Ja iz fb jo bom pa zbrisal do danes zvečer..nekak tak ultimat sem si dal, da do nocoj mora biti izbrisana.
Ker potem, ko več ne bom vedel s kom in kje je bom verjetno res lahko začel prebolevat.

Ampak ko me je pustila, sem bil prizadet in vse kar sodi zraven…zdaj ko vidim, da je verjetno že proti koncu najine zveze bila z drugim se počutim izigranega in ponižanega…še posebej za to, ker sam ne bi nikoli varal oz. imel neko simpatijo dokler sem z nekom v razmerju.

Skratka vem da nekateri ne razumete in ja prav imate dobil sem desetine dobrih nasvetov, ampak s to sliko sem dobil “nož v srce”.

Da se NE vdamo v usodo, da se ne bo narobe razumelo. Svoje življenje si namreč sami krojimo, v zelo veliki meri.

Vem da ti je trenutno tako hudo in te tako grozno boli,da bi verjetno najraje prespal vso to obdobje prebolevanja. Jaz te povsem razumem,ker sem to dozivljlal ne enkrat,ampak dvakrat v zivljenju. Vsakic je slo za dolgoo vezo, prva se je koncala na njegovo pobudo,druga se je koncala,ker se je takratni fant zaljubil v drugo. Prav vsakic sem grozno trpela, ceprav je bilo drugic se huje,ker je slo za za varanje. Poglej, tudi meni so takrat vsi dopovedovali,da bo minilo,da naj se samo zaposlim,da bo cas prinesel svoje. Pa sem razmisljala,da drugi ne vejo kako mi je, da mene tako boli,da ne bom tega prezivela… Pa sem! Verjemi vse bo minilo,ceprav se ti zdaj zdi da je to nemogoce. Tudi meni je bilo tezko zjutraj vstati, v prsih in trebuhu me je ves cas stiskalo, jokala sem po cele dneve, vsaka stvar me je spominjala najprej na enega in potem cez leta po koncu druge veze,na drugega. Ves cas sem razbijala glavo,kaj je slo narobe, analizirala njune besede do onemoglosti. Prav vsakic ko mi je kdo omenil,da ga je videl, me je bolelo. Ce sem se odpravila ven s prijateljico,je bilo se huje, nisem zdrzala. Bolelo je za umret, nekaj dni sem jokala,upala da se bo vrnil, potem je spet prislo obdobje jeze, kako mi je lehko to naredil, pa spet nekaj dni, ko je bilo bolje,potem pa spet jutra,ko sem komaj vstala iz postelje… Ampak po nekaj mesecih me ni vec bolelo. Bolecina je minila in ceprav zdaj tega ne mores verjeti,ampak ko prebolis si,te sploh vec ne boli,ko recimo zves,da se bo ta oseba porocila,dobila otroka.. Nasprotno,privoscis ji. In potem se nekega dne tudi ti sam zaljubis. Verjemi nekoc bos spet srecen, morda bos celo nasel zvezo,ki bo dosti bolj trdna,ravno zaradi izkusenj,ki si jih pridobil v tej vezi in ki jih pridobivas ravnokar s prebolevanjem. Vem da se ti vse to bere neumno in nemogoce,da bos lahko nekega dne pomislil nanjo brez da bi te zabolelo. Jaz sem imela ze eno tako prebolevanje za sabo,ko se mi je to ponovno zgodilo cez nekaj let, s tem da sem se tokrat soocila z najhujsim strahom ze na zacetku, v njegovem zivljenju je bila namrec ze takoj na zacetku ze druga zenska (o tem koliko se taksno skakanje iz zveze v zvezo obrestuje, tukaj ne bom zgubljala besed,ker to zate zdaj niti ni pomembno), pa sem kljub izkusji s prebolevanjem,ki sem jo ze dala skozi, razmisljala enako kot prvic, da tega ne bom prezivela. Pa je minilo. In tokrat je slo se hitreje,ker sem se izognila nekaterim nepotrebnim podaljsevanjem agonije,ki jih toplo priporocam tudi tebi,ker ti bo pomagalo,da se hitreje poberes. Kot prvo sem prosila vse prijatelje in znance, naj mi te osebe ne omenjajo, naj mi ne razlagajo kje,kdaj in s kom so jo videli. Kot drugo, izbrisi vse kontakte in prosim te lepo,ne spremljaj vec njenih objav in sploh vsega kar pocne na netu. Verjemi da si s tem samo slabsas situacijo. Kot tretje nehaj upati,da se bo vrnila, brati zgodbe o tem kako se je pescici ljudi zgodilo,da so po nekm casu spet skupaj,ker se to v tvojem primeru ne bo zgodilo in cez cas bos hvalezen za to. Resno mislim! Zdaj me ne razumes,ampak ko se bos cez leto dni vrnil sem in prebral to temo, se bos samo nasmehnil,ker bo vse to za tabo in ker bos takrat razumel,zakaj se je vse to moralo zgoditi. Vedi,da te razumem in vem kaj prezivljas. Ti sploh ne zavidam,ker vem kako grozno tezko zna biti na trenutke, ampak vsak dan ki ga bos prezivel, bo v tebi slahnel majhen koscek bolecine in ko se bos nekega jutra zbudil bo bolecina izginila. Nekega dne se bos presenecen zavedel,da tisti dan sploh se nisi pomislil nanjo in od takrat naprej bo slo samo se naprej! Vso sreco ti zelim

….kakor vidim je preteklo že več kot mesec odkar te je pustila, ti pa še vedno tukaj na forumu sam sebi podžigaš bolećino. Glede na vse napisano s tvoje strani bi rekla, da si ji preveč dihal za vrat. Prisesal si se nanjo kot klop in živel svoje življenje skozi njo. Se ne čudim, da te je pustila, mogoče sedaj lahko vsaj diha!! Torej začni živeti SVOJE življenje in ne išči spet nekoga na katerega se boš obesil, predvsem pa prekini s tem jokcanjem! Kakršno lekcijo si rabil, takšno si dobil,oziroma si si jo sam pridelal!

Vso srečo!

Samo eden!
Obljubim, če pustiš moje domače pri miru, bom nehal jokat!!

Lojka najprej hvala za tvoje mnenje…ampak ne vem kje vidiš da jokcam po foromu?? Poglej kdaj je bil moj zadnji post…

10.9.2012. Niti 3 tedni niso minili. Torej? Pa skušaj videti svoje pisanje z drugega zornega kota kajti to kar počneš, je res jokcanje.

New Report

Close