Najdi forum

Pa daj jo že zbriš iz Facebooka pa Google+ pa gtalka pa MSN-ja pa Skypa in kar je še tega sranja. Nima kaj dosti veze kaj je rekla. Bistvo je, da tebe noče zraven in ti tega po vsej sili nočeš spoštovat in se raje mučiš z nekimi hipotetičnimi scenariji, ki ne koristijo nikomur. Pa kaj če bo danes spet zunaj in kot praviš z drugim? Zakaj po vsej sili hočeš nazaj z nekom, ki ti laže v glavo (če to drži, da že [s]po[/s] za drugim skače)?
Če ti pijača s prijatli ne pomaga si pa daj na glavo slušalke in pojdi tečt za kakšno uro, ali na kolo, ali na bazen, ali začni boks trenirat,… Med tem pa malo razmisli kaj se je dogajalo zadnjih par mesecev, ko sta bila skup. Ker stvari definitivno niso mogle prav hudo dobro štimat, čeprav o tem niti ne razmišljaš.

Ne niso štimale stvari kot bi mogle, sam 1 teden preden me je pustila sva se usedla in dogovorila da se imava preveč rada da bi šla narazen, njene besede so bile: da upa da jo še vedno ljubim in da šele zdaj ko bi me skoraj izgubila komaj vidi kaj je res dobrega v njenem življenju.
Zato mi nikakor ni jasno kaj se je 8-9 dneh spremenila tako zelo, da me je pustila…

Vprašanje je brezpredmetno. Verjetno se ni nič tako drastično spremenilo v parih dnevih, le govorila je stvari, ki jih ni več resno mislila. Razen seveda, če ni spoznala kake tvoje doslej skrite plati – v mislih imam tisto, ko si omenil, da si se grozno razburil.
Upajoč, ne pomeni ne. Pravi razlog oziroma celotna zgodba je sigurno boleča predvsem zate in zato te punca noče obremenjevat z njim. Vzemi ponujeno razlago in začni prebolevat. Ne obešaj se na njene besede – te so zdaj samo še diplomacija, ne resnica. Počne pa lahko, kar hoče. Če se hoče danes dat dol s tremi, te to popolnoma nič ne briga, pa čeprav je rekla, da par mesecev noče videti nikogar.

Je težko, seveda da boli ko se ti podre ideal ki si si ga ustvaril v glavi.. Kaj ti lahko povem.. svetujem? Da ti ni povedala pravih razlogov zakaj je ravnala tako kot je.. Ker je vedela da boš znorel ali pa ker ve da boš še bolj začel pritiskati nanjo da bi bila skupaj… S tem pa ji zagotovo ne boš bil ravno zanimljiv.. Žal..
Vprašuješ tudi ali bi vidva mogoče lahko še bila skupaj..
Verjamem iz izkušenj da je možno.. Druga stvar pa je ali bi bila srečna.. To pa skoraj dvomim.
Nekje se nista dovolj ujela in potem žal ne gre..

Ne ne bi znorel, velik lažje bi se soočil s tem če bi mi povedala nek razlog…tud če bi rekla da ma drugega. Zdaj pa sploh ne vem kaj je bilo narobe, ker dejansko sploh ni povedala zakaj me zapušča ampak sam da več ne more biti z mano.
Prosil sem jo naj mi pove zakaj, vem da prebolevanje ne bo nič lažje če bom vedel ampak po tako dolgem času z njo bi si to zaslužil vedeti, pa če sem bil dober ali slab fant.
In to je tisto kar me najbolj muči, vem da sem naredil nekaj napak (nisem varal ali kaj podobnega) ampak ne vem kaj jo je tako odbilo, tako zelo, da mi ne more povedat, pa tud če misli, da bom znorel (kar še enkrat povem ne bi, ker jo preveč ljubim) mi naj po sms-u pove, kar sem ji tudi rekel…pa ne dobim nič.
V bistvu me je punca pustila pa ne vem zakaj..tako da je samo še hujše..

Upajoč, pa saj ti je povedala: ljubezen se je ohladila. Če ti nočeš slišati, ti lahko ponovi stokrat, pa boš še vedno trdil, da ne veš, kaj in kako. Ljubezen se je ohladila.

Ja razumem to ljubezen se je ohladila…ampak zakaj nek razlog verjetn je..ne vem recimo: je zagledana oz. ima koga drugega, se me je naveličala, ji nisem več všeč po videzu,…ne vem recimo.
Sploh pa ker teden dni prej ko sem jaz predlagal da če ji več ni z mano za biti naj to pove in je rekla tisto, kar sem že napisal (bilo je iskreno ker sem jo dobro poznal), da komaj zdaj ko bi me lahk izgubila vidi kaj ima…

Dejstvo je da se bom težko pobral in šel naprej v vsakem primeru ampak če bi mi rekla recimo:”ej lepo mi je blo s tabo, ampak sem se vsega naveličala in bi rada poskusla še kaj druga” bi blo enako težko kot zdaj le prebolel bi hitreje ker bi vedel, ok dolgo sma bila skupaj verjetn ji je vse bilo že rutina in to je to.

Sej vem da vi ne morte pri tem nič če mi tega ne more/noče povedat ampak ne razumem punce, ki sem ji dal vse kolikor sem pač lahko, da mi po tako dolgem času ne reče nekaj direkt pa konc.

Potem pa ji napiši sms kratek: da boš šel lažje naprej, če ti pove zakaj se je odločila za konec veze v čem je razlog pravi in kar bo, če bo napisala sprejmi. Čeprav mislim, da bolj direktnega konca ti skoraj ni mogla ponuditi. Ne bi bilo nič drugače, če bi ti rekla drugega imam, drugi mi je zmešal glavo, ne vidim se s teboj, nisi mi več privlačen, začutila sem da nisi moški ob katerem se vidim v prihodnosti, jaz mislim, da ima pa le nekaj čuta do tebe in te ne želi čeprav te je že bolj prizadeti. Ne in nihče ti ne more pomagati niti ona, sam si boš moral pomagati, da se spet postaviš na noge. Vedno se boš moral sam postaviti. Mogoče sem ter tja s pomočjo drugih torej prijateljev, staršev ali mogoče kdaj nove partnerka ampak konec koncev bo odločitev vedno samo tvoja.

Upajoč, tukaj nimaš kaj. Očitno ne more biti s tabo, četudi bi hotela, in to kar je rekla še en teden pred tem, je bila mogoče zadnja možnost, da bi poskusila prepričati sebe, da bi vendar šlo…labodji spev… podobno kot se tisti, ki se odloči narediti samomor, v zadnjem trenutku pomiri s svetom, z življenjem, s sabo. Ampak živeti pa ne more več, četudi bi rad. Mah primerjava je nora, saj vem, ampak ne vem, če sem ravno sfalila. Nekateri konci so taki, kot pri vaju, drugi so bolj nedorečeni, nekaj jih je sporazumnih. Samo takih stvari se ne da povedati na lep način. In sploh ni smisla v nekih neskončnih razpravah, zakaj. Čisto vseeno je, zakaj ti je pač dala konec. Čisto čisto vseeno. Pozabil je pač ne boš nikoli, lahko boš pa imel spet neko punco spet rad, kot si imel (imaš) njo.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jah prav maš pozabo je ne bom nikoli, najbolj se zamotim ko razmišljam kako bi jo dobil nazaj, vsaj tisti trenutek ne mislim na to, da bi jo poklical. Verjetno vsi mislite, da je to najslabši možni način “prebolevanja”.
Ja res je popolnoma vseeno zakaj mi je dala konec, ampak kot sem rekel, hitreje bi lahko šel naprej in vedel kaj sem naredil narobe, če bi mal bolj direktno povedala.
Sploh pa ker ko sem jo teden dni nazaj parkrat to vprašal, sem dobil odgovore kot so: še vedno mam čustva do tebe le malo so se ohladila, ljubezen bo našla pot in mogoče boma še skupaj, če me kaj rabiš me pokliči,…
Rekel sem ji naj ne bo pokroviteljska in je rekla nazaj, da ni in vse kar je rekla zares čuti.

Ja vem bistvo je konec je konec tu ni kaj ampak mi je pa velik stvari ostalo nejasnih in bom očitno z njimi mogel živiti. Jo bom pa čez čas ne vem recimo čez 3-4 tedne povabil na kavo (upam da bom do takrat že vsaj pol koraka naprej naredil) in videl če bo takrat lahko povedala kaj več.
Najbolj me je prizadelo to, da po tako dolgem času in vsem kar sma doživela s tako lahkoto živi naprej, meni pa se na vsakem koraku svet sesuva.

Pa da ne bo pomote res me je ljubila, ko je recimo študirala v ljubljani se 2-3 na tedn peljala 100 km v eno stran, da sva lahko večer/noč preživela skupaj.

In ko se je te “nočne ljubezni” nasitila, ko ji nisi s svojo telesno podobo več vzbujal vunemirjenja je odšla dalje…
Čustvene povezanosti pa itak ni bilo 😉 , vsaj ne obojestranske.
Nehaj se vrtet v nekem idealnem namišljenem svetu, ki si si ga ustvaril v glavi o njej, pa boš lahko šel naprej. Očitno še ne veš, da to, da hodi k tebi “prespat”, še ni ljubezen.

“naprej” nisem rekel, da je to da pride k men prespat ljubezen, dal sem sam en primer. Ker sem v prejšnih postih pisal kot da sem se trudil samo jaz.
In tud nimaš prav da ni bilo čustvene povezanosti iz obeh strani, mogoče je res zbledela v zadnjih tednih ampak prej sva bila zelo povezana, če ne bi bila mislim, da ne bi mogla biti v zvezi tako dolgo kot sva bila in pri tem uživati.
Aja pa kot si rekel da se je nasitila “nočne ljubezni” to je bilo kar nekaj časa nazaj ne vem ene 2-3 lete tako da ni razlog da se je nasitila in šla naprej.
In v bistvu bi se kmalu na željo obeh skupaj vselila v svoje stanovanje tako da več ne bi bila samo “nočna ljubezen”.
Jah drugač se pa trudim da se ne bi vrtel v nekem idealnem svetu, študiram na kakšne njene napake, da bi lahko postal jezen na njo pa v tem trenutku ravno ne gre najboljše=/
Vse njene napake ki so se mi nekoč zdele “hude” se mi zdaj zdijo popolnoma nepomembne.

Jaz pa mislim, da te ona že dalj časa ni več ljubila. Da si ji bil že dalj časa zopern, samo se je bala ti povedati svoja prava čustva, da te pač ne ljubi več. Mislim da vse te pozornosti ko si ji pošiljal rožice in pisal pesmice saj to je lepo, samo včasih gre to ženskam na živce. Veš ženske imamo tudi rade dober izziv, torej moškega ki ni čisto ulovljiv, ki je bolj strasten in zapleten.

Mogoče se je enostavno tega naveličala, te “varnosti”, nekega dolgočasja, da ni ona v sebi več čutila strasti in iskre do tebe, in koliko si rekel da je stara 27. Skratka to je še zelo mlada in pri teh letih si želi še doživeti pravo strastno ljubezen, oz. nekaj več kar pa očitno ni čutila več v vajini vezi.

Upajoč, pozabi jo in tako kot so ti že drugi napisali MOVE ON. Ne muči se več z vprašanji da ti ni povedala točne razlage zakaj te je pustila. V bistvu ti jo je ljubezni ne čuti več do tebe. Torej vprašaj se ali res hočeš biti znova z njo skupaj, če ne čuti več prave ljubezni do tebe? Mislim da si tega nihče ne zasluži. In ljubezni ne moremo izsiliti od nikogar. Lepo jo preboli počasi, daj si čas, magari več let. Čez nekaj let se boš temu dogodku samo še smejal, boš videl. Čas celi rane! Pa ne klicari je, ker ji boš šel na živce, verjemi ženske tega ne maramo.

Ja Samanthica tud js mislim, da me že dalj časa ni več ljubila, ker ne verjamem da se lahk nekdo v enem tednu odloči končat tako dolgo zvezo.
Ne vem pa kaj naj si mislim o njej (čeprav jo še ljubim) če mi je v obraz lagala, ko mi je še pred kratkim govorila kako me ljubi in da ji pomenim vse.
Sej vsak dan kakšno sekundo manj mislim na njo, je pa res da vsak dan doživim nekaj trenutkov krize ko bi najraje šel k njej jo objel…

Mah jaz ne vem, če bi temu rekla ravno laganje. Pač še ni bila pripravljena na to, da ti pove resnico in ker si ti silil vanjo z vprašanji, ti je pač odgovorila. Pišeš, da si itak slutil, da se nekaj dogaja – saj zato si jo pa tudi spraševal, kajne. Kar je bilo tukaj neiskrenega, je samo to, da ti resnice ni zmogla povedati par tednov prej.
Zakaj se je ljubezen ohladila? Enostavno je popustila. Prava ljubezen traja, neprava se pa ohladi. To je vsa umetnost.
Vse, kar doživljaš zdaj, je pa čisto normalno. Nekaj časa se še prepuščaj žalosti, potem pa smelo naprej. Kaj prinaša prihodnost, ali bosta morda res prišla nazaj skupaj – tega ne ve nihče in tudi tebi ni treba vedeti. Ti samo živi.

Sklepam, da gre za prvo resno zvezo in večina naredi to napako, da vso življenje fokusira na partnerja… tako, da so ti razhodi še toliko bolj hudi, ker enostavno ne veš kako se zaposliti, manjka ti točno ta bivši partner in nič drugega ne more nadomestiti te osebe, počutiš se kot, da ti je nekdo umrl… podobno je dal čez moj zelo dober prijatelj, dva meseca je jokal in se zapiral pred svetom, ni bil sposoben na eno pijačo it oz. zdržal je največ pol ure, pol se je zavlekel domov… ampak sedaj po dobrih 2 letih je prerojen, veliko je delal na sebi in odkrito priznava, da je bila ena izmed napak, da je vso življenje vezal nanjo in da ga je točno to še najbolj zlomilo…

In karkoli ti napišemo/rečemo ti ne bo rešilo problema, potreben bo čas in sedaj boš šel čez nekaj faz, verjemi ene bodo peklenske, ampak zmogel jih boš in ko boš šel čez nje, boš morda popolnoma drugačen človek… sedaj se pa prepusti žalosti,žaluj koliko je potrebno, če ti paše družba, pojdi v družbo, če ti paše biti za 4 stenami, bodi tam…

Ja sibila82 bila je to prva zveza v katero sm vložil res svojih 110%, imel sem punce že prej ampak kot najstnik se nisem pretirano sekiral niti vlagal v zveze zato so tudi razhodi bili hitro preboleti.
Morm pa povedat da si moja čustva sploh v prvem delu opisala boljše kot sem sposobn jaz sem, ker točno to čutim kot bi nekdo oz. del mene umrl.
In kot sem rekel v to zvezo sem res vložil vse, ne samo čustva in pozornost, tudi vse materialne dobrine in če mi tu ni uspelo ne vem kako mi bo nekoč z nekom drugim, ker takšne ljubezni več z lepa ne bom čutil do nekoga.
In ja tudi js enako kot tvoj prijatelj sem vse življenje vezal na njo in vem da je zaradi tega še huje, ampak to sem naredil zaradi tega ker mi je tudi ona dajala občutek da dela enako, razlika je zdaj sam v tem da js se iz sobe ne morm spravit, ona pa doživlja drugo pomlad…mogoče bi jo moral prositi za nasvet kako me je tako hitro prebolela, da bi še js proskusil.
Sej ne da ji ne privoščim..morm pa priznat da sem pričakoval vsaj malo žalovanja od nje, ne pa da se bo takoj podala novim prigodam naproti.
No sej to mi nekak gre na “roko” ker ko slišim od kakega prijatla da je kje na kavici in podobno sem zmeri za 0,001% bolj jezn (vem da nimam pravice bit ampak to je pač način na katerega sem se odločil da jo bom prebolel, kolikor jo bom pač lahko).

Jah mogoč pa kot sem rekel, jo bom res vprašal kak me je tako na hitro prebolela, da bi js poskusil enako metodo=)

Bivša te je prebolela tekom veze. Ne moreš pa soditi in govoriti, da te je hitro. Čez eno leto jo boš tudi sam prebolel. In zdaj si imel dobro izkušnjo, da se za vezo trudiš defenitivno vendar moraš 50-50 ne pa 100 % samo v partnerja vlagati v sebe pa nič. Vse, kar si delal si delal zaradi nje ni čudno da se ti meša. Ne ponovi to napako ampak se nauči kaj je prav. Pravilno ljubi.

Ni problem v tem, da si “vse” vlagal v to zvezo. Kolikor vložiš, toliko tudi dobiš. Maj boš vložil, manj boš dobil. Ampak očitno nista bila dovolj iskrena drug z drugim, očitno si nista dajala tega, kar sta si želela in se o tem nista pogovarjala. Sam si priznal, da so te prej pri njej ene stvari hudo motile, zdaj pa te kar naenkrat več ne motijo. Očitno se ni počutila sprejeto pri tebi in ta občutek kmalu postane hudo naporen. Mislim, da se je to zgodilo pri vama. Ali sta si bila tako zelo različna ali pa preprosto nista bila pripravljena sprejet drugačnosti drug drugega (vsaj eden od vaju). To je pa itak najpogostejši vzrok vseh razpadlih zvez.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej resno… Ne ji še s tem težit.
Preberi odgovor od sibila82 vsaj še enkrat. Ona je bila tvoj celoten life in ko je sedaj šla stran, ti si pa ko Hirošima. Ona je šla stran, ko je njej pasalo. Ti nisi imel te opcije.
Hudič je, če je vsa tvoja sreča odvisna od ljudi okrog tebe, ne pa od tebe samega.

New Report

Close