Najdi forum

Prosim pomagajte

Povejte mi ali je možno, da če sem imela O 4. oz 5.11 (torej prejšni torek oz. sredo), da je šele danes prišlo do vgnezditve. Zasledila sem namreč rdečkast izcedek, pa se bojim, da je to spet ta nezaželjena M. Čudno pa mi je, ker bi morala M dobiti šele v sredo (torej čez 5 dni), M pa imam že nekaj let popolnoma redne (na 28 dni). Ali je možno, da gre le za vgnezditev ali lahko opustim upanje? Kakšen izgleda vgnezditveni izcedek oz. krvavitev?

Hvala za pomoč in veliko sreče vsem!

Mislim, da je čisto mogoče, da je šlo za vgnezditev. Počakaj še kakšen dan pol pa hitro v lekarno po CB … pa ti bo ta povedal za zihr.

Lp, Bgv

Bgv, resnično upam, da imaš prav. Se mi že kar meša, dnevi pa se vlečejo in vlečejo.

Ljuba Bejba, jaz sicer ne vem ka je z O in koliko časa po le tej pride do vgnezditve, lahko pa ti povem kako je bilo pri meni. Menst. bi mogla dobiti 7.8.03 imela sem jo na 32 dni. Nato se mi je tam 28.,29.7 pojavil roza -oranžen izcedek in sem mislila da bom pač dobila menst. nekoliko prej. Izcedek je trajal nekje 5-6 dni. No AUG. pa sem izvedela da sem noseča in šele takrat sem ugotovila da je ta izcedek bil posledica vgnezditve.Ne vem če sem ti kaj pomagala, upam da.

Veš da si mi pomagala bubika, imam vsaj malo več upanja. Hvala za tolažbo. Ali si čutila tudi rahle bolečine kot ob začetku M, ko se je pojavil ta izcedek vgnezditve?

Veš, če sem čutila bolečine takrat ob vgnezditvi se ne spomnim, vem pa da sem dolgo časa čutila enake bolečine kot ob menst. imela sem tudi boleče prsi ,zato tudi dolgo nisem delala tasta za nosečnost, saj sem bila prepričana glede na bolečine da bo menst. kmalu tu. In naj ti povem še to , da sem bolečine podobne menst. čutila še kar nekaj časa nosečnosti. Sedaj sem noseča 18tednov 2/7.

Joj, ko bi se tudi meni nasmehnila sreča.
Držite pesti. Jaz pa jih bom za vaše pikice.

Držim pestke s tabo … Saj vem, da je težko čakat. Poskusi se zamotit s čem drugim, pa bodo dnevi hitreje minili.

Lahko pa poskušaš tudi narediti zgodnji test. Mogoče ti pa pokaže … sam da te ne bo potolklo če bi bil negativen … ker ni zihr.

Lp, Bgv

Sej sm že včeri delala test (negativno), sam po moje je blo res prezgodi, saj je še 6 dni do M. Vseeno pa hvala za podporo. Kako pa napreduje tvoja pikica?

No … jaz sem imela res srečo (?), da mi je pokazalo pozitivno že 5 dni pred menstruacijo … čeprav je bila črtica tako šibka, da se je skoraj ni videlo … :)))

Pikica pa zgleda, da napreduje v redu. Ginekologinja mi je rekla, da ne bi smelo biti težav, tako da … :))))) … super … :))))

Res upam, da se nam tudi ti pridružiš … :)))

Lp, Bgv

Tudi jaz to močno upam. Le čuvaj svojo pikico.

LP; B

nO NAJ ŠE JAZ NEKAJ VPRAŠAM.
Meni je ta mesec menstruacija zamujala 3-4 dni, pa jo imam drugače na 26 dni včasih tudi na 24 dni.
Potem pa sem dobila menstruacijo, oz.mislim da je to to.
Krvavela sem samo tri dni in še to prvi dan močneje, potem pa tretji dan že skoraj nič.Imela pa sem rahle bolečine desno spodaj,in sem se tisti dan zelo slabo in čudno počutila ko sem začela krvaveti.Nisem pa imela običajne bolečine v trebuhu kot ob menstruaciji.
Testa še nisem naredila, ker je to sigurno menstruacija.
Pa sem bila že tako vesela ko mi je zamujala.
A je imela katera podobno situacijo?

Natalija,

tudi jaz nisem imela nikoli problemov z M. Vedno tocno, in tocno teden dni prej tiste bolecine v krizu,….no avgusta pa je bilo drugace. M mi je sicer par dni zamujala, pa sem to pripisovala spremembi klime. Potem pa sem jo koncno dobila, zal samo za tri dni, pa se to minimalno. Ob tem so se mi zacele pojavljati cudne bolecine v spodnjem delu trebuha, vse skupaj pa je spremljala cudna slabost. Nekaj dni sem pocakala v upanju, da se stvari uredijo. Do tega seveda ni prislo, odgovor na vprasanje pa je dal CB. Mal smo bli sokirani, zdej pa mali pajacek ze veselo oznanja svoj prihod. Kljub zacetnim tezavam lahko recem, da sem srecna.

Upam, da se nam tudi ti kmalu pridruzis. Drzim pesti.

lp, teja

New Report

Close