Najdi forum

Prosim, pomagajte….

Draga Jana !
Vejamem , da je bil komentar (moj ) neumesen , moraš pa priznati ,da ti je pa vsaj malo rastegnilo ličnice …..Fishy ,pa verjamem ,da mi ni zamerila , ker bi me sigurno ispljuvala …Cmoooooooooooooooooooooooooooook obema
“Štumpantl”

Fishy, full so ti že napisali, zato samo na kratko.

Podobno je bilo ( je še), pri nas doma, samo zelooooo v blažji obliki.
Oče je pač kralj, mama podložnik. On se smeje, ona se smeje.
On je jezen, žalosten, živčen, ona pa samo v strahu čaka.

Mulci smo se pobrali že vsi stran, smo sicer veliko doma, pa z vnučki se lepo razume, igra, samo, živimo ne tam.
Mami, pa žal ne moremo dosti pomagat.
Če ga napizdimio, se skregamo, je potem ko gremo, samo še slabše.
Surla cel mesec.

Sama nima moči, volje ali hrbtenice, da bi se vsaj minimum uprla, čeprav je dobra dušica, biser od ženske. A, dokler si sama ne more ali noče pomagat, ji tudi mi zelo težko.

Dobro jutro vsem!
Vidim, da sta se Stumpantl in Perla fajn izzivljala na moji temi! 😉 no, ok, vsaj ne bo tema totalno zamorjena.

Danes je lep dan, fotra ni doma, in v hisi je kar nekaksna harmonija…ja, resno.
Kaj veste kaj o tistem, ko sem pisala? odvetnik, denar in podobno?
do naslednjic vas lepo pozdravljam.
cau

Ej ne morem verjet!!! Štrumfi ti si za en drek! Že ko sem odpirala tvoj post sem pomislila “me prav zanima kaj bo zdej izjavil”, ma sem pričakovala vsaj kaj bolj pametnega. Si pa en velik debil!! Perla in Jana!! Pejta raje na chat klepetat vajine stvari, ok??? Se nisem mogla potolažit kako so ljudje lahko tako brezčutni, da na tak post odgovarjajo prou neki mimo z brezveznimi cyber problemčki!!!!!
Dejte se malo zamislit že enkrat!!!!

Sasa, ma ne po tleh! na papirje, kao, locimo se in potem imate vi te prostore, jaz one, skupni pa so tile…
No, na moje vpr. odvetniku mi se ni noben odg….

a danes je pogovor nanesel na to, in sem mami rekla zakaj pa se ne loci… in je rekla, da bo potem se vecje sranje – ker ne bo hotel iz stanovanja! Saj zato pa rise tiste zone – a kaj mislite, da bi bilo lazje se lociti in potem se ziveti skupaj???!!
po moje ne… in zdaj malo razumem mamo, zakaj se ne loci… pozna primere locencev, kjer kateri od partnerjev(bivsih) noce ven…

kako pa sodisce o tem odloca? kaksni so kriteriji – komu stanovanje, parcela itd?
joj, prav bi mi prisel kak pravnik tule na forumu…zastonj nasveti in to…poznate kaksnega?

Jasna!
Pazljivo preberi še enkrat najine poste s Perlo, očitno nisi brala ” pazljivo “
Pozdrav Jana

Stari ljudje so me učili in me naučili :
ČE ŽE PLJUVAŠ DRUGE (debili),PLJUVAŠ V RESNICI SVOJ KARAKTER !
Upam da si se lahko malo tudi zamislila , če ne pa še enkrat vprašaj , ali pa si preberi vse posse ,kui so do sedaj bili napisani !
Deklici sem se tudi opravičil , tako kor se boš tudi ti meni !
“Štumpantl”

thank”s JANA ! cmook
“Štumpantl”

In seveda, tudi jaz draga Jasna, ko boš prebrala, pričakujem opravičilo.
Lp, Jana

Sorry Fishi, sem spregledala. Pravnik bi prišel prav. Predlog Primožu.

Nepoboljšljiv. 🙂

Phh, kaj talaš toliko poljubčkov, mi pa ni jasno. Sama ljubezen te je, a? Brez kemije,upam.

Jasnaaaaaaa…malora..ejjj..kaj ti je dete ubogo…A ti lahko pomagamo..Ne bit tko resna..vcasih mal heca prav pride..dusa zapoje no..dej probej..lahko ti pomagamo..

Ker sem tak tudi v duši in po srcu , na tudi tebi enega – saj ne boli
LP
“Štumpantl”

++
lp”Štumpantl”

Najprej se ti moram opravicit,po vsem tem,kar sedaj tukaj nastaja.Nobeden se ni hotel ponorcevati iz tvoje teme,kje pa..Nasprotno!
Ko sem citala tvoj post,mi je bilo hudo,Priznam,…Tezko je tako zivlenje..A verjemi ..za vsakega nekje posije soncek..tudi zate in za tvojo mamo..Nic ni vecno..
Socustvujem s tabo…predvsem pa te prosim,stoj svoji mami ob strani,,se bolj te potrebuje kot se zavedas.Zelim vam vsem skupaj,da se situacija cim prej obrne na bolje in normalizira..Veliko Srece in poguma ter moci,vsem skupaj!

P.S.se tole bi rada dodala,tisto na koncu..saj ves kaj mislim.malo heca in sale.tako je naneslo..ni namerno..upam da ne zameris prevec..Ni bil ta namen…
Se enkrat soory.Moras pa priznati..vsi tisti poljubcki,ki jih naokoli trosi Strumpant..l..nesmem pojest l (**++),ga bo se rabil….pa prav pasejo.Ljubezen..ljubezen,ljubezen…naj zivi..Radi se mejmo!
Sreco tebi Fishy in vsem forumovcem!!!
Lep dan..pa cetudi dezeven..byeee

Fishy!

Kako si kaj danes?
Glede odvetnika, tista stran, katero sem ti omenila zgoraj v postu, ima link do brezplačnih pravnih nasvetov, pojd gledat to stran, pa vse preberi, tam po moje dobiš veliko nasvetov, imajo tudi napisan mail.

Lp, Jana

Ma, ne skrbi – sploh ne zamerim…. je veliko pametnih odgovorov, tako da tu in kaksen, ki ne spada sem, popestri zadevo…. niti najmanj nisem zamerila. Bi ze rekla, ce bi – verjemi , direktno bi povedala! 🙂
lp,
cau

Bravo, upam da boš rešila najbolje,preberi na forumu mladi – jožeta
“Štumpantl”

Jaz sem sicer precej nova na tem forumu in se mi zdi ta vaša debata kar malo žalostna . Namreč to , da se tudi iz povsem resnih vprašanj , vsaj meni se zdi resno , delate norca .

Saj so mi čisto všeč zafrkantske teme , ki jih je vsak dan največ , ampak če kdo resno prosi za nasvet ali pomoč , bi se pa tisti ki imate o tem kaj povedati tudi lahko malo potrudili.

Kar se pa tiče delitve premoženja med bivšima zakoncema se premoženje pridobljeno v času trajanja zakonske zveze deli na pol , vsak od zakoncev pa ima pravico dokazovati , da je on z večjim zaslužkom ali z več dela upravičen do večjega deleža .

V bistvu to pomeni , da bi tvoja mati in oče obdržala vsak tisto premoženje , ki sta ga imela pred poroko , ostalo premoženje pa bi se delilo na polovico , v kolikor delež , ki ga je kdo od njiju prispeval ni občutno večji od drugega .

Če imata starša v lasti le to stanovanje v katerem živite , bi se res znalo zgoditi , da bi tudi po razvezi morali živeti skupaj , kar pa je verjetno še precej težje.

LP

New Report

Close