Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Prosim da razmislite

Prosim da razmislite

Spoštovani.

Moj sestavek bo malo daljši, upam, da ne boste izgubili poguma. Jaz sem že skoraj ga, 5 let že namreč iščem pomoč.

Torej, 5 let nazaj so se začele te moje težave, ki mi nekako ne pustijo normalnega življenja. Imam enkratnega partnerja, s katerim si bolj kot vse želim družinico vendar težko verjamem, da jo bom kdaj imela. Trenutno celo razmišljam ali ne bi fanta zapustila in mu privoščila punco, ki je zdrava in bo z njo lahko preživel svoje življenje.

Težave imam namreč z ravnotežjem. Vsi pregledi, ki sem jih opravila so bp; magnetna resonanca glave, vratnih vretenc, pregledali so ušesa, kri itd.Pred dvema letoma sem bila hospitalizirana, ker enostavno nisem mogla stati na nogah. Vse pod menoj se je majalo, celo moje telo je nihalo. Tudi v ležečem položaju se mi je glava sama od sebe premikala levo in desno. Ne vem točno kako bi opisala občutke; kot da imam v glavi neko meglico, hkrati pa me stalno premika. Sedeti na stolu je problem, včasih je ležati problem, stati pa sploh. Takrat se stalno gibljen; naprej, nazaj, levo in desno. Nikakor ne morem pogledati v nebo, ker padem. Če se zavrtim na mestu v krogu, padem in se mi vrti še nekaj časa. Zdravniki pravijo, da naj se navadim s tem živeti, oni nikakor ne ugotovijo kaj bi lahko bilo narobe.

Spoštovani gospod, stara sem 26 let, včasih pa ne morem priti niti do wc-ja. Bila sem aktivna športnica do 20. leta, zdaj ne morem preteči niti 50 m, ker začnem omedlevati. Resnično sem skrajno obupana hkrati pa je v meni toliko volje, da to premagam in končno zaživim s svojim dragim v najini hiši. Zdaj moram priznati, da ne morem niti sama zase skrbeti, saj je vsak korak težaven. Enostavno se vse okoli mene maje.

Prosim Vas, razmislite kaj bi lahko to povzročalo.

Zvončica

Pozdravljena, sploh si ne predstavljam kaj doživjaš. Prepričana sem, da se bo našla rešitev. Sama bi pisala tudi na biotehnični inštitut.

Ti je od takrat, ko so se začele težave zrastel kakšen modrostni zob? Moja sodelavka je imela zanimivo povezavo z zobom, postrani glavo.

Srečno!

Pa predlog; preštudiraj dobro, kaj vse se ti je dogajalo, ko so se pričele težave. Morda napačna kontracepcija z morebitnim kajenjem. Lahko da gre za depresijo.
Hja, saj veš kako je, treba je pod drobnogled vzeti vse. Najprej pa pogovor s sabo.

Dve možnosti sta:

1. težke kovine (na primer iz amalgamskih zalivk)
2. borelioza

Oba vzroka vplivata na živčevje in s tem na ravnotežje.

Predlagam vam, da naredite oba testa. Če boste poklicali v ordinacijo, vam bomo povedali, kje jih lahko naredite in kakšni so stroški. Sodelujemo z laboratoriji v Nemčiji, v Sloveniji takšnih preiskav ni.

Ko bomo videli rezultate testov, bo marsikaj bolj jasno.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Rastejo mi vsi štirje modrostni zobi, trije so že zunaj. Bolijo me sploh ne. Ne znam si predstavljati, da bi povzročali tako tako hude težave.

Bila sem testirana na borelijo dvakrat vendar je negativen izvid.

Se opravičujem za ponosvni post, prehitro sem oddala prvega.

machyca; sem že nekako si sestavila jasno sliko pri poteku vsega vendar se mi v življenju ni naredilo nič takega, kar bi lahko vplivalo na moje psihično stanje. Imela sem čudovito življenje, imam družino, ki me podpira in me ima rada in pa zame najboljšega fanta 😉 Ko zdravniki niso vedeli kaj naj z menoj (v času hospitalizacije), so me poslali na terapije k psihiatru kamor sem redno hodila + antidepresivi vendar se stanje tudi za mm ni izboljšalo.

Resnično ne vem več kam, na koga naj se obrnem.

Ali mogoče uživaš umetna sladila, npr. aspartam ? Če jih, jih moraš takoj izločiti iz prehrane, tudi čitaj deklaracije zaradi e dodatkov

lp

Mislim, da modrostni zobje ne bi smeli povzročati tako močnih težav z ravnotežjem, še vedno je nek drug dejavnik.

Kot sem že napisal, tudi pri meni so bili pacienti, ki so imel nekaj negativnih testov na boreliozo. Ko smo jih testirali v Nemčiji, pa so bili pozitivni, tudi na erlihijo (podobna bakterija kot borelioza).

Znebiti se morate predsodkov in izkoristiti možnosti, ki jih imate s takšnimi preiskavami. Na nekaterih področjih slovensko zdravstvo zaostaja, kar je tudi razumljivo, saj nas je malo.

Odločitev je vaša: dva relativno poceni testa, in vedeli boste, pri čem ste.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pobrskaj po tujih straneh. Veliko varijant je. Npr: http://www.medicinenet.com

Jaz bi na tvojem mestu dala poslikati glavo, da nimaš kakšnega tumorja, ki pristiska na točke, kar rezultira na ta način.

Nekje se nekaj skriva.

Pri meni tudi ni vzroka za vrtoglavice vendar jih jaz povezujem z modrostnimi zobmi pa mi nobeden zdravnik ne verjame.Odločila sem se da dam vse zgorne modrostne ven pa bomo videli če bo kaj boljše.(pa nisem pod nobenim stresom)

itak je telim dohtrjm vseeno .stalno samo nekaj govorijo pa tablete predpisujejo.jaz sem mela težave z tem da se mi je skos blazno vrtelo nekarjkrat je prišlo do tega da ko sm hodila da se mi je iz koraka v korak bolj vrtelo:SS ampak malo sm stvari spedenala z rednim gibanjem amapk ni pa tako kot je bilo včasih..žou in tudi verjetno ne bo ker se medicini enostavno ne da:( aja drugače pa obstaja varianta depresije…lahko nastane zaradi prehoda iz srednje šole na fax al pa kej podobnega…

New Report

Close