Prometrinum
Katja !
Tudi sama uporabljam prometrium že tretji ciklus. Nisem v IVF postopku, vendar prometrium potrebujem, ker se pri meni po ovulaciji, sluznica maternice ne debeli in se ne pripravlja na vgnezditev, tako, da tudi če bi do nje prišlo, se ne bi obdržalo, saj je sluznica pretanka. Prometrium uporabljam vaginalno in sicer enkrat na dan-zvečer, 14.dan ciklusa ali 16.dan -10 dni, prvi ciklus sem uporabljala dva krat, vendar so bili stranski učinki prehudi, zato mi ginekolog prepisal samo enkrat. Bilo pa mi je slabo in se mi vrtelo, tako, da sem se že kar bala voziti. Prav tako sem imela težave z vidom. Sedaj ko jemljem samo eno tableto, so stranski učinki manj opazni. Tudi jaz jih kupim v Trstu – dala sem pa 6.83 EUR.
Upam, da pri vas ne bojo tako hudi stranski učinki, kot pri meni.
Srečno na IVF-ju !
Tina
Hvala Pika.
Poklicala sem v Trst v lekarno in je 6,8 ev.Ker ga nimajo na zalogi ga grem jutri iskat.Ali morda veš tudi,koliko stane gonal na hrvaškem?Hvala upam,da nisem preveč tečna.
Z dr. Rešem sva zmenjena,da ga pokličem prvi dan ciklusa,vendar se bojim,da bo to ravno vikend ali morda veš,kaj se v tem primeru naredi (ali mogoče katera druga ve) ?
Katja.
Katja utrogestan dobiješ na kliniki kot je že napisala Ajda. Meni so tako svetovali glede utrogestana in še tebi bi priporočala. Utrogestan sem začela jemati po punkciji in tako so mi rekli, da naj eno tabletko spijem dopoldan eno pa popoldan tretjo tab. pa zvečer v nožnico preden greš spati…… Počutje je bilo o.k. Za prometrium pa ne vem kako to, da ste nekatere ženske tako drago plačale, ker moj mož je dobil Prometrium v Trstu ena škatlica je bila 600 sit.
Lep dan še naprej
Doroteja