Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! prometni znak!

prometni znak!

vedno več ljudi se odloča, da za okroglo obletnico podari prometni znak!

moj ati drugo leto praznuje 50 let in smo se tudi mi domenili, da za štos, damo poleg darila tudi znak, pa da se vsi podpišemo zadaj ali spredaj.

a kdo ve kje se ga dobi????a grem kr na cesto pa enga ukradem:)..

hvala za odgovor!

lep dan

Jup.. Tako smo mi naredili za poroko – s tem smo namignili, koliko se mora za nevesto plačati, če hočejo, da jo ‘damo iz rok’ 🙂

Najbolje je, da se par dni okrog voziš in opazuješ, če sta kje dva znaka en za drugim.. Ali pa na kakšni zapuščeni cesti pogledaš 🙂 Seveda ti predlagam, da se ta podvig dogaja ponoči 😉 Pa kakšna močna oseba naj bo zraven – če ga boste slučajno ruvali..

Joj kje so ti časi 😉

Uživi v cvetju!
mojčika

Ja, mi smo imeli kar problem najti znak za omejitev 50 (abraham), saj je to splošno določena hitrost za naselja in posebna omejitev ni potrebna. Smo pač popravili prvo številko iz 1 v 5, malo se pozna, ampak štos je pa uspel in slavljenec je bil zlate verižice z obeskom (pozlačena debela ketna na katero smo obesili znak) zelo vesel!

Verjetno bi morala vprašati na kakšno upravno enoto kjer izdajajo tablice, pa bi ti tam svetovali kam in kako naprej po prometni znak.
Konkretno ne vem odgovora, bi bila pa vesela, da spročiš kje se dobi, ko se boš že toliko pozanimala.

lp

znake se da tudi kupit, vsaj takrat ko sem jaz jih iskala, mi smo pa na prazen okrogel znak za prepoved napisali stevilko gor, ker se 50 res tezko dobi

Mi smo znak kupili pri podjetju, ki dela znake. In na zadnjo strna so pritrdili ketne, da ga je slavljenec lahko nosil. Kot 50 križev, recimo:))

Da bi ga po cestah iskali, nismo niti pomislili hehe:))

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

Midve sva ga s prijateljico sunile 🙂 Je pa res, da sva imeli delo olajsano, ker je bil znak ze na tleh, se sraufat nama ni blo treba, samo vzeli sva ga in se odpeljeli proc 🙂

Bila sem na eni zabavi in je slvljenec 50 let rekel takole: Ja, veste izpit za avtomobil sem delal 2x in vem kaj pomeni okrogel rumen znak z rdečo obrobo – največja dovoljena hitrost-starost. Je rekel, bolj bi bil vesel okroglega modrega znaka – najmanjša dovoljena hitrost-starost.

Tako imate več izbire, ko se klatite ponoči po cestah hahaha….

Mi smo abrahamu tudi dali znak 50. Bil je zelo vesel, ker to še ni bila tako znana fora. Glede, da moj fant dela pri cestnem podjetju, sva ga dobila na zelo easy način. V bazi kjer imajo spravljene stare, neuporabne (to so sedaj tisti, ki imajo v sredini rumeno) in sva pač enega našla. Tako da če imate blizu kakšno bazo cestnega podjetja, se tja oglasi in povprašaj.

svašta, ljudje, ruvat po cestah znake………..:)))

No, še bolj ”kultiviran” predlog: mojemu očetu so za 50 rd dali okrogel sekač (lesen), zadaj so pritrdili ročaj od sekire (se mi zdi, vem, da je bilo nekaj robustnega) in gor nalepili nalepko znaka 50.

Je pa ful dobra idejca za ruvat znake… hm, prijateljca bo imela čez par mesecev 30 let… mogoče bo pa kje tak znak ;-))

Hvala za idejo ;-))

Ga bodo ze davkoplacevalci placali, ali ne?

ojla folk…hvala za vse odgovore…nekaj časa se nisem oglasila, ker je bil računalnik v popravilu!

med tem sem dobila tudi e-mail iz podjetja Signaco, kjer so mi povedali, da oni izdelujejo znake in da ga naredijo tudi za rojstne dneve. Cena za znak premera 60 cm 10.987,00 SIT, znak premera 40 cm 8.127,00 SIT, kar se mi je zdelo dokaj OK, k mu bo to dal 20 ljudi skupaj. Tko da nas še drago ne bo prišlo.

če koga zanima je tu še e–mail [email protected]

lep pozdrav in še enkrat hvala vsem!

New Report

Close