Najdi forum

prometna nezgoda

Spoštovani

14.06.2007 sem bila soudeležena v prometni nezgodi – čelno trčenje zaradi druge osebe – odneslo ga je iz ovinka pri hitrosti 130 km/h.

Dobila sem samo hude udarce in odrgnine od pasa – zaradi le -teh sem imela podpludbe od levega ramena pa vse po celi desni dojki, in v spodnjem delu trebnuha odrgnine in zatrdline – ostali so mi še trije hematomi, eden je dolg 12 cm – je to možnost za kako invalidnost???? Tudi desna roka ni gibljiva kot pred nesrečo, (dobila sem 5×10 terapij), naj vam povem še da sem tri tedne spala sede, sama se še sedaj ne morem obleči, tuširati me pomaga mož in ne smem vzeti nobene tablete za bolečine (alergik na analgetike),…

Kaj mi je sedaj storiti – fant je imel avto zavarovan pri Triglavu – ali naj grem , po končani bolniški tja kar z odvetnikom ali kaj???

Koliko lahko sploh zahtevamo in koliko bi po vaši oceni bila lahko višina odškodnine – fant je napihal (pri tretjem pihanju) 0,48 prom,ila in nato odklonil pregled urina in krvi ???

Kaj mi lahko svetujete in hvala vnaprej

lp
polona

Glede na opisano lahko zahtevate nekaj tisoč evrov. Glede invalidnosti je tako, da se jo ugotavlja šele eno leto po nesreči. Predlagam, da se posvetujete z enim od odvetnikov, ki bo za vas vložil zahtevek pri zavarovalnici, kejr je imel voznik zavarovan avto.

POZDRAVLJENI
LANI SEM UTRPELA PROMETNO NESREČO.ZDRAVIM SE ŽE ENO LETO. KRIVA NISEM BLA ČISTO NIČ .STRTOIN ZLOMLJENO NIMAM ,V GLAVNEM UTRPELA SEM PSIHIČNO . (NE SLIŠIMDOBRO, POŠKODBE MOŽGANOV,..)
ALI SEM UPRAVIČENA DO ODŠKODNINE

vsekakor ste upravičena do odškodnine,le ta pa je odvisna od trajnih posledic,vrste in obsega poškodb.Za Višino odškodnine vam ne morem dati podatka,lahko pa vam uredim brezplačen odvetniški posvet pri mojem odvetniku.
Pišite na moj email,pa urediva.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close