Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost prodam PROFERTIL za moške in moja izkušnja

prodam PROFERTIL za moške in moja izkušnja

Zivjo,
Prodam 140 kapsul profertil za zdravljenje nepolodnosti pri moškemu z pozitivnim vplivom na spermatogenezo in morfologijo semenčec. Zadostuje za 2 meseca in 10 dni (2 kapsuli na dan). Datum veljavnosti do sept. 2016. Cena 100 eur. Piši na [email protected].
Prodam tudi 4 škatle Dabrostona 10 mg za 20 eur.
Profertil je moj jemal po nasvetu znanke, saj nisva zanosila skoraj leto dni. Njej je ratalo zanositi po 3 mesecih jemanja tablet. Midva sva najprej kupila 1 škatlo za 1 mesec, nato sva se odločila za nakup tavelikega paketa 180 kapsul, a nama je očitno že pomagal, zato nama je ostalo toliko tablet 😉 Poleg tega sem jaz jemala klomifen (2 tableti na dan), pila čaj krvomočnice (že 2 cikla) in jedla sva maco. Res pa je, da sem se tudi totalno sprijaznila, da bomo pač počakali ko bo in sem si zadala druge velike projekte. Tako da mene je res presenetilo, sem se v glavi ravno naštelala na drugi tir.. Upam, da kateri moja izkušnja pomaga, sama sem bila mnenja da je treba sprobat različne pristope, pač za vsakega je nekaj,ampak glava ima pa verjetno največ..Pa veliko sreče vsem!

New Report

Close