prodajne akcije
Zanima me, kako razmišljate tisti, ki bi vse prodali če se le da. Itak je življenje ljudi z alergijami omejeno, drago itd… A ne čutite nobene solidarnosti z mamicami, ki imajo doma dojenčke z istimi težavami? Prodajati Pregomin? Madona, kako zadovoljstvo, ko štejemo denarčke!!! Kaj pa hvaležnost? Zadovoljstvo, da si nekomu pomagal, mu olajšal življenje? A tega ni več na tem svetu? A sem čudna?
Meni pa vsa zdravila, ki mi ostanejo od pomladnega izbruha (Zyrtec tablete) pridejo prav čez leto, ali pa naslednje leto. Mi še na misel ne pride, da bi jih prodajala.
Je pa čudno, da nekatere zdravile dobiš komaj za 1 mesec, druge pa takole na zalogo za 6 mesecev. A ni zdaj nekega predpisa, da dobiš zdravila samo za sproti?
Mateja
tukaj se ne gre za zdravila, ampak za Pregonin – to pa je hrana. Pa tudi malo logistike je treba, da stvari dobiš. Najprej potrdilo na Pediatrični, potem recept pri pediatru, pa potrdilo in recept nest na Zavod za zdr. varstvo, potem pa v lekarno.
Tud jaz bi lahko nekaj Pregomina prodala. Pa mi še na misel ne pride. Rajši pač vsega ne dvignem.
lp
Pa bom še jaz eno rekla na tole, čeprav nisem nameravala….
Tudi meni se ne zdi takšno ravnanje nekaterih prav – neetično. Starši naših malih alergikov bi morali držati skupaj, saj vemo kako nam je težko. Upam, da zaradi takšnih ´akcij´ država ne bo ukinila takšne pomoči in bodo na koncu ta kratko potegnili tisti, ki pomoč res najbolj potrebujejo….
Mi nimamo uradno dokazane nobene alergije (mleko, jajca, pšenica, nekatero sadje) in plačujemo vse sami…..
Pa če se malo razkurim in rečem, da že rajši plačam več, kot pa da nekdo služi na moji nesreči…..
Res pa je, da se nekaterim pozna vsak tolar….
Žal…..