Najdi forum

Iskreno res nebi sla rada narazen ker sem imela ze veliko slabse veze in ta niti ni tako slaba. In po drugi strani bi vseeno rada probala ker vseeno se mi zdi da mogoce obstaja moznost da nama uspe. Odnos se izboljsuje in trenutno nimam neke velije kritike na to. Sex pa..hm 1x na teden :/ in ce se bo z leti se ta stevilka zmanjsala?

Ja pri nama se je za doloceno obdobje zmanjsalo, sedaj je pa ok….ker se tudi meni ne ljubi vec prevec pogosto…mislim, da sva se z leti uskladila 🙂 se pa spomnim, kako užaljeno in jezno sem se takrat počutila, ko me je, tako sexi in fit zavrnil/zavračal. Glej, naredi kot se ti zdi. Lahko obdržiš to kar imaš, lahko pa tvegaš in iščeš naprej. Jaz sem ga obdržala in sem s tem zadovoljna. Nekako se mi pa zdi preveč pocukrano, ko vidim okoli ljudi, ki čvekaji o svojih sorodnih dušah…ja al živijo v pravljicah, imajo nizke standarde al se pa samo slepijo…če bi to obstajalo, bi sigurno tudi jaz kakšnega poznala-pa ga ne! Vsak ima nekaj. Vsak se kdaj sreča s kakšno življensko preizkušnjo. Pa še to: odvisno kakšen človek si ti: če imaš nizke standarde lahko hitro najdeš sorodno dušo:)

Luxx, še to. Če bi jaz sedaj sama sebi svetovala za 5 let nazaj, bi si svetovala: pusti ga, ker si zaslužiš takega, ki se te bo želel in se potrudil zate. Vendar iz izkušnje vem, da so me ravno taki moški, ki so se trudili zame, preveč krat pustili na cedilu. To je razlog, zakaj sem vztrajala.

Res se ti zahvaljujem za nasvete so mi precej pomagali in mislim da bom kar vztrajala. Je dober clovek in vidim da se potrudi zame. Spolno podrocje bova pa tudi ze nekako zrihtala. Sva se pogovarjala o tem in pravi da pac nima takega libida kot jaz in da to ne pomeni da mu ni do mene ali pa da ga ne privlacim. Mi pa daje veliko vec objemov in me dostikrat sam stisne in pocklja. Vse pa tut ne more bit popolno

New Report

Close