Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje problemi v nosečnosti

problemi v nosečnosti

Pozdravljene!
Sicer sem že enkrat pisala, samo saj veste, ko smo tako neučakane, radovodne…
Mene še kar muči to, da sem v 8t pa nobenih znakov nosečnosti, razen malo bolečih prsi.
Pa ne mi rečt, da sem lahko srečna, ker bi skoraj imela raje malo slabosti, pa da bi vsaj verjela, da sem noseča, tako pa mi je to pokazal le CB, pa še kar nekako dvomim, kaj če sploh ni res (se mi zdi kar prelepo, da bi bilo res?!)
Pregled pri G pa imam šele konec 10t. To je še celih 14 dni!!!! Nevzdržno 🙂

Ali vas je še kaj takšnih, ki nimate nikakršnih problemo oz. jih niste imele, pa je bilo potem s plodom-zarodkom vse ok?

Lepo pozdravljene, hvala za pomoč pri krajšanju teh dolgih 14 dni.

Lep večer, Pika

Ko sem bila prvič noseča, sploh ne bi vedela, da sem, če mi ne bi izostala menstruacija. Cela nosečnost je bila zelo lepa, neproblematična. Nobenih slabosti, komplikacij, morda samo malo otečeni gležnji proti koncu, ko je bila ravno huda vročina. Ja, pa deklica je bila zdrava in krasna!

Tudi jaz sem bila do prejšnjega tedna takšna srečnica-noseča,a brez tipičnih znakov nosečnosti.Potem naenkrat v šestem tednu boleče prsi, čez dan dva pa čudne blage slabosti pozno dopoldne in popoldne. Danes sem bila na prvem pregledu (7.teden), ginekolog je z vaginalnim ultrazvokom potrdil nosečnost (vidi se majhna meglica). Sem pa še v čakalnici razmišljala, kaj če je CB bil lažno pozitiven…

Tudi sama nisem imela nobenih problemov(moram hitro na les potrkat),ne v začetku in niti sedaj v pozni nosečnosti. Večkrat sem se tako kot ti spraševala ali je sploh res. So pa drugi znaki kar prepričijivi, kot npr. večje (in ne nujno boleče ) prsi, bolj pogosta utrujenost,razdražljivost in jaz sem bila strašno žejna.
Uživaj!!!

tudi sama sem ista kot ti, sicer šele konec 6 tedna, pa vendar razen malo bolj okroglih in majceno bolečih prsi nimam nobenih zankov, ki bi bili omembe vredni..sem ter tja me malo boli želodec samo to me je tudi že pred nosečnostjo…še na wc ne hodim bolj pogosto…
edino žejna sem to pa res…:)

upajmo da tako ostane do konca a ne 🙂

lp, lara

Jaz sem imela sicer slabosti že od samega začetka in so se v enem 5. tednu še bolj okrepile … ampak še vedno sem se pred pregledom pri ginekologinji spraševala “In če nisem noseča … da so to samo psihične slabosti … in če vse skupaj ni res?” Verjetno, da se vse to sprašujemo … :))))) Potem sem si rekla … oštja … če ni menstruacije pol neki že mora bit … in pri ginekologinji prejšnji teden sva videle tisto belo meglico … in tisti utripajoči žarek (srček) … :))))))

Kar pogumno … Noseča si … in če nimaš slabosti … uffa … bi takoj zamenjala s tabo … :)))) ;)))

lp, Bgv

:))) ma ne morem verjet pa sem misla da sem edina, ko sem imela v sredo prvi pregled je tud mene obhajala slutja da kaj pa če nisem, pa me bo ginekologinja nahrulila kaj si zmišljujem pa take :)))) no celo en dan prej sem hotla še en CB kupit, da se še enkrat prepričam a sem rekla raj prihranim tistega jurja, jutri bo vse jasno.
Mi pa tud ni blo slabo tam do 6 tedna, potem pa se je začelo in se mi zdi da je vedno huje zadnje tri dni, ko sem v 11 tednu pa sem celo bruhala. Glavoboli so pa ful hudi, no sej se tolažim da bo hitro mimo vse to in da ce mi je slabo in se pocutim utrujeno moja pikica pridno raste. Bi pa sigurno zamenjala s teboj, ker te slabosti mi ze kr mal presedajo.

Jaz tudi nisem imela nobenih znakov razen izost.M. Verjemi CB-ju in bodi vesela.

New Report

Close