Najdi forum

Problemi s puncami

Imam en problem, ki postaja vedno večji.Ne bom se hvalil ampak sem kar fejst fant.Problem je v tem, da si ne morem dobiti eno lušno punco.Vedno me nagovori kakšna, ki mi ni všeč in pri kateri se niti tako s pogovorom ne ujameva.V diskaču me nagovori kakšna debela.Saj nimam nič proti debelim puncam, samo takšne ne bi rad imel.Polno je dobrih punc v diskaču.Mogoče nimam pravega pristopa.To pa priznam.Ne znam osvajat.Moji kolegi pa tudi ne izgledajo kaj boljše od mene ali pa zgledajo še slabše, pa imajo ful dobre in postavne punce.
Ali je to že zdaj zakon, da takšni fantje hodijo okoli z misicami, postavni pa fejst fantje pa hodijo naokoli s sirotami?
Jaz nič več ne razumem.Zadnje čase se sploh ne družimo več, ker se mi zdi, da ne spadam več zraven.Vsi so tako ponosni s svojimi dekleti, jaz pa sem sam in osamljen, sram me je.Star sem 22 let(zdaj bom že skoraj 23).
Kaj naj naredim, ko pridem v disko?Jaz navadno pogledam punco.Pogled bi naj povedal vse kar si od nje želim.Če vidim, da sem ji všeč pristopim, drugače pa se sploh ne trudim, ker že tak vidim, da nimam šans.Navadno potem plčam kakšno pijačo, bolj daleč od tega pa še nisem prišel.Ne vem zakaj me vsaka pusti.
Zaradi tega se zadnje čase ful sekiram.

Najprej bo pomagalo, če boš svoj ego spustu na mal nižji nivo. A zdej. če je ženska debela, se ti tud približat ne sme, ker ti si pa tolk fejst fant, da bi se s tabo mogle same misice pogovarjat.
Drugač se pa ženski približi čist sproščeno, nej ne bo tvoj edini cilj u glavi “tale bo pa moja!”. To dej mal na off, pa bo, ko boš najmanj pričakoval.

: ( : ( : ( : ( : ( : ( : (

RES SI BOGI !!!!!!!!!!!!!!!! smrk, smrk……………..

ja stari te pa če nočeš debele pol pa dalje drkaj

en moj dober frend je mel punco ki je “debela” (ni bla suha), stari če nebi ona bla bivša od mojega frenda bi jo takoj mel (pa če nebi mela črva v glavi – mahjena na keš)….pa sem jaz tut skoz govoril ne debela, niso lepe, pa blablabla

če nis zadovoljen z “debelo”, suhe neoš dobo :)))))))

I`m soooooooo mean!!!

Grega,
vidim da si se ful poglobil v tale tvoj problem in ga tukaj tudi zelo natancno opisal in ker sem prepricana da se glede tega ne zajebavas (poznam fante,ki imajo isti problem) – ti bom probala pomagati 🙂
A ves,zivljenje je polno cudnih stvarih – vcasih tudi takih,ki se nam zdijo popolnoma nerazumljive in se sami v sebi sprasujemo,kako je to lahko mozno in kako da se to dogaja ravno nam,itd…To je lajf.
Videla sem ze mnogo punc,fantov,ki ne izgledajo nevemkako dobro (so simpaticni) in imajo dobre punce ali fante.Si ze kdaj pomislil,da ni vse v videzu? Nekdo je lahko lusn in ima katastrofalen karakter,lahko pa je po dusi strasen zapeljivec in ni nevemkaksen maneken…O sebi moras biti pozitiven.in v tem je vsa poanta.
Ampak od vsega tega moras najprej razcistiti pri sebi.Ne smes obupavati,da se te in te stvari dogajajo ravno tebi – ker se ti bodo zaradi takega prepricanja se naprej.
Tudi glede punc: vem,da bi se rad postavil z lepotico,te cisto razumem – ampak kmalu bos spoznal,da to niti ni tako pomembno ali je lepotica ali ne -vazno da ima zlato notranjost.V smilsu resne zveze a ne…
vsak bi imel najlepse,najboljse in najbolj zazeleno,toda tisti ki trdijo da ne,si ne upajo priznati,ker mogoce tega ne bodo mogli nikoli imeti.

Bodi pozitiven o sebi in uzivaj se naprej.

Torej Grega je patentiran nick na tem forumu, tko, da poleg punce, najdi prosim se drugi nick.
Glede tvojega vprasanja pa splaca se cakat in se ne sekiraj.

Zenske ne padajo sam na lepe,ampak mors met tut kej v glavi, mors se znt pogovarjat z njimi, bit zanimiv. Pa kukr js vem majo punce zlo rade fante,k majo vsaj mal oblikvane mišice.Pa velik sreče!!

Kako lahko tako razmišljaš.Pol že nisi fejst fant, če te ne nobena misica ali anoreksićna frajla noče. Ne vem pa kaj imaš proti malo močnejšim, je pa že boljše primit za malo večjo rit, kot pa za same kosti.

Daj se spusti iz vesolja in iz svojih previsokih ciljev.

Sory, a sem resnično jezna na narcisoidne fante.

Grega, sam pises, da te ne zanimajo prevec okroge punce, torej si izbircen. Ves, zenske smo tudi. In mogoce je na tebi karkoli taksnega, kar bi tudi lahko spremenil, da bi katera punca pogledala za tabo… Tako kot lahko kaksna bolj okrogla shujsa… Sicer pa, se strinjam, da je prvi vtis vcasih dosti, ampak dostikrat se za kaksno malo bolj debelo kozo skriva kaksna prav prijetna punca. Morda ne bi blo odvec, da bi poskusil in stopil tudi do kaksne take, ki ti na prvi pogled ni ravno lepotica, ti je pa simpaticna (ce ti je ze tako grozno, si predstavljaj kako bi izgledala kot trska)… Si ze poskusil?

Se vidi, da še nisi bil zaljubljen. Če bi bil, te glih ne bi zanimal kakšen kilogram več… Ti svetujem: ko bo taprava, ne bo treba nič kar dosti mislit o osvajanju kako pa kaj, se bosta kar skup znajdla…
Vse bo se ok, ne se sekirat!

Eh Grega,nisi edini na tem svetu s tem problemom veš.Lansko leto sem po doooolgem času mel spet neko punco,pa me je kmalu minilo da bi sploh še kdaj kako mel -sem se odločil da bom pač sam.Kaj čmo,postal sem popolnoma nedostopn za ženske.

Ti pa se kr potrudi,jutri je nov dan in če ne boš jutri,bo spet nov dan in tko naprej……. He he.Enkrat bo že.

LP,MiG

Grega si se mogoče vprašal če punce sploh niso za tebe…poglej za kakim postavnim fantom….

se mi je čudno zdelo, da bi ti imel takšne težave!

ta problem bo z leti vedno manjši in ne vedno večji, kot praviš, saj boš ugotovil, da ko se boš pogovarjal s tistimi, ki so ti na pogled ful dobre, da so glupe in se po večini sploh nič ne moreš z njimi pogovarjat.
To sem sedaj jaz tudi za fante ugotovila. pri 25, torej…še malo

1. Vse bejbe ne grejo v diskača zato, da bi tipa dobile. Posledično te odjebejo.

2. Ene pustijo, da jih zapecaš dokler jim pijače ne plačaš pol te pa počas odjebe. Tako se zastojn napijejo.

3. Niso vse lepotičke glupe, samo dost je takih, ki ugotovijo, da z lepoto marsikej lahk dosežejo pa pol zanemarijo možgančke.

4. Če iščeš luštno pa pametno punco probi raj na faxu kot pa v diskaču, oziroma pejt raj na kak študentski žur kot v petek zvečer v disko.

5. To o tvojih kolegih pa lepotičkah….mal te že psihira… nehi na to mislt, skuliri se. Boš vidu. Bo pršu tud cajt k bojo vsi tvoji kolegi samski ti pa z hudo mačko.
Enostavno mal pozabi na vseskupej, posvet se raj čemu drugmu.

6. U diskača pejt z namenom, da boš žural, ne z namenom da boš bejbo dobu.

7. Bejbe so bejbe. Neglede na to kako naven zgleda je not še vedno ženska. Všeč si tako takim k so teb všeč kot takim k teb niso všeč. Zdej pa ker si se tako naravnal v glavi maš filing k da te osvajajo samo take k ti niso všeč.
Pač če maš tud visoke ideale, je posledično takih k ti niso všeč več. Simple.

8. Mal mi deluje, da si želiš lepotičko sam zato, da bo lepo ob teb zgledala, pa da boš konkurenca prjatlom. Bedno.

9. Kar se pecanja tiče, kle ti ne znam kej preveč pomagat… znajd se 🙂

vsaka punca, ki pusti da ji castis pijaco hoce s tabo sexat, kje ga potem polomis mi ni cist jasno… :)))

lp ajs

BRAVO!!

lpajs

to pa ni res, da hoče sexat, samo zastonj se napit!

ne, ce ji to prej poves!!! :))))))

lp ajs

ja ja to pa drži :))

v Mbju je tak da če punci plačaš kozarec vode ti ga vrže na roko

za gosti sok, fanto, coca-colo pa podobne fore ti ga obdela oralno

za vse alkoholne pijače pa je pravilo da se vrže na hrbet in da noge narazen

en topl nasvet grega, če ji boš plačal alkoholno pijačo jo daj raje od zadaj, da slučajno tebe ne pobruha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close