Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Problem z vnetim usesom in grlom

Problem z vnetim usesom in grlom

Lep pozdrav
Imamo 14 mesecev starega fantka pred 3 dnevi se je začel zbujati ponoči (drugače spi cele noči) nakazal je bolečino prvo noč je imel vročino in po vsakem obroku je čez pol ure bruhal bili amo na pregledu : vneto uho in grlo … zaradi joka jo nisem slišal in me samo zanima mi mu dajemo ospamox sirup 40 ml ampak ker mu ne uspemo dati z brizgo mu dajemo z žličko upam da je to uredu in pa še dobiva razpršilo za grlo…zanima me kdaj bi morali navedeni problemi popolnoma izginiti ker je rekla naj zauzije dovolj tekocine zaradi sluznice ampak popije cez dan ne kaj veliko in pa nekaj je omenjala da moramo opazovati pri dihanju vendar tako kot sem že dejal jo zaradi joka pri pregledu nisem dovolj razumel ….za vse odgovore se vnaprej zahvaljujem

Verjetno mislite 4 ml? Kajti 40 ml je polovica stekleničke.
Z brizgo je lažje nameriti količino sirupa in običajno je tudi lažje dati otroku v usta. Če pa namerite 4 ml v žličko in je lažje dati po žlički, seveda dajte po žlički.
Vnetje se umiri po 2 dneh, ko je otrok boljši, zdravila pa je ptorebno jemati 7 dni oz. toliko, kolikor določi zdravnik na pregledu.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close